Merve çok ağlayınca Serenay şimdi ağlmazsam olmaz dedi heraldeBana da oöyle geldi nedense.
Çok doğru söylüyorsun. Ağzına sağlık. Merve Oflaz ın olduğu survivor'ı izlemiştim. Kız sonuna kadar hakederek aldı. Oflaz a bu kadar dedikoducu deniyor ama merve aydın gibi insafsız değil en azından.....Pardonda merve oflaz survivorun tek bayan birincisi.ve bundan sonra da bir bayanın 1.olacagını hiç sanmıyorum.lütfen biraz adil olun.ayrıca berna gibi agzı bozuk bir yarışmacının yanında taam bir hanımefendi.oyun kazanmak bu kadar önemliyse anil biran önce adayi terk etmeli.
Aynen seranay Merve ağladığı için ağladı. Yoksa kimse kimsenin umurunda değil herkes kendini düşünüyor.Merve çok ağlayınca Serenay şimdi ağlmazsam olmaz dedi heralde
Çok şükür öyle böyle Oflaz gitti
Kesinlikle...Aynen seranay Merve ağladığı için ağladı. Yoksa kimse kimsenin umurunda değil herkes kendini düşünüyor.
Dumura uğradım, anlayamıyorum. Benim de tüm tadım kaçtı, bu kadar olmaz ya. Bir arkadaş halk oylaması olmasın demiş, ben de katılıyorumAnila oy atan zihniyete sasiriyorum.ye iç yat birinci ol ohhhh şımarttınız iyimi oldu daha fizik tedavisi varmış deli olucam ya , bu yarışma yüzünden sinir hastası oldum artık izlemiycem
Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruzMerve oflazı falan tutmuyorum yanlış anlaşılmasın.ama berna mı oflaz mı?bence oflaz.bernadan hoşlanmıyorum.ben dogukanı destekliyorum ünlülerde.anıl ve merve aydının nefretine bir anlam veremiyorum.
Kesinlikle katılıyorum.merve aydının geçen sene serenaya yaptıgı tam bir insafsizlik örnegiydi.madem gecen sene takiminin iyligi icin serenayi elemisti bu sene de anili elesin.o da takima zarar veriyo o da kankasi.merve aydina yakisir anili elemek.fitratinda var arkadan vurmak.Çok doğru söylüyorsun. Ağzına sağlık. Merve Oflaz ın olduğu survivor'ı izlemiştim. Kız sonuna kadar hakederek aldı. Oflaz a bu kadar dedikoducu deniyor ama merve aydın gibi insafsız değil en azından.....
hakan çok güzel ve doğru konuşuyor. anıl ve hakan tartışmasında hakan resmen ezdi ,anıl ise zeka yaşını gösterdi.
bundan sonra favorim kesinlikle hakan
hayır favorim doğukandı ama son hafta hakana sempatim arttıSenin favorin zaten hakan değil miydi ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?