Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Çok doğru söylüyorsun. Ağzına sağlık. Merve Oflaz ın olduğu survivor'ı izlemiştim. Kız sonuna kadar hakederek aldı. Oflaz a bu kadar dedikoducu deniyor ama merve aydın gibi insafsız değil en azından.....

Merve oflazı falan tutmuyorum yanlış anlaşılmasın.ama berna mı oflaz mı?bence oflaz.bernadan hoşlanmıyorum.ben dogukanı destekliyorum ünlülerde.anıl ve merve aydının nefretine bir anlam veremiyorum.

Anila oy atan zihniyete sasiriyorum.ye iç yat birinci ol ohhhh şımarttınız iyimi oldu daha fizik tedavisi varmış deli olucam ya , bu yarışma yüzünden sinir hastası oldum artık izlemiycem
Dumura uğradım, anlayamıyorum. Benim de tüm tadım kaçtı, bu kadar olmaz ya. Bir arkadaş halk oylaması olmasın demiş, ben de katılıyorum

Merve öbür survıvorda kazanmış olabilir ben de izlemiştim o zaman gerçekten başarılıydı ve haketmişti tamam ama all starda merve hiçbir varlık gösteremedi çok başarısızdı ve kalmayı haketmiyordu kesinlikle ünlüler bir yükten kurtuldu bence :)

Kesinlikle katılıyorum.merve aydının geçen sene serenaya yaptıgı tam bir insafsizlik örnegiydi.madem gecen sene takiminin iyligi icin serenayi elemisti bu sene de anili elesin.o da takima zarar veriyo o da kankasi.merve aydina yakisir anili elemek.fitratinda var arkadan vurmak.

Neyse arkadaşlar ben Komedi Türkiye izlemeye geçiyorum.
Bir diğer Survivor yarışmasında görüşmek üzere. İyi geceler hepinize

Düşünce ve zevk paylaşımı üzerinde yeşeren arkadaşlıklar içgüdüselmiş gibi görünür; fakat bu aldatıcıdır. Çoğu arkadaşlıklar aile üyelerinin ve eşlerin dışında gelişir. Yani arkadaşlık genetikle ya da neslini devam ettirme amacıyla açıklanamaz. Tersine evrimci biyologlar arkadaşlığı karşılıklı faydaya dayandırıyor. Yani ‘sen benim sırtımı kaşırsan ben de seninkini kaşırım’ anlayışına.
Arkadaşlıklar, gelecekte ortaya çıkması muhtemel çatışmalara karşı önceden destek sağlamak için kullanılan stratejik bir mekanizma olarak işlev görüyor olabilir. Uzmanlar, insanların müdahil olduğu çatışmalarda kazanan tarafın, güç veya beceriden ziyade, destekçi sayısıyla bağlantılı olduğunu belirtiyor. Yani arkadaşlıkların çıkar üzerine kurulmadığına dair büyük söylemler biraz lafta kalıyor denebilir.

http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2015/04/150415_vert_fut_arkadas_secimi?ocid=socialflow_facebook

bu yazıyı şimdi okudum paylaşmadan edemedim tam da ada dakiler, hatta belki de hepimiz

Senin favorin zaten hakan değil miydi ya :))
hayır favorim doğukandı ama son hafta hakana sempatim arttı
bu saatten sonra hakanın bugünkü konseydeki konuşmalarından dolayı kesinlikle hakana oy atabilirim. gönlüm doğukan ve hasandan yana ama hakan kesin oynar benim üçlüye. adamın karısına kadar ahmet dursun laf etti ne kişilik kaldı ne birşey. bu kadar laf başkasına edilse düşünemiyorum sonunu. biraz empati yapıp yerine koyar insan kendini. sırayla herkes hakana giydiriyor resmen baskı var yükleniyorlar . ortada net bir sonuç yok soruyosun ne sayfalarca sinsi yazılmış ne sinsiliği ? adam kamerada da söylüyor konseyde de. mağdur edebiyatınız çok mantıksız

ayrıca hakanın her sorulan soruya mantıklı ve asla saygı sınırını aşmadan konuşuyor. bugünkü konseyde anıl bile saygısızlık yaptı hatta hakan sert bir bakış attı yavaş gibilerinden. nedir yani kendini iyi anlatıyor diye mi kibar diye mi kızlarla arası iyi diye mi neden hemen sinsi yaftaları yapıştırılıyor.bizim işyerinde de böyle güçlü olan birileri birilerine takar sonra herkes o kişiye takar dalga dalga yayılır yayılır konuşulur. en sonunda adamın sohbetinin bile olmadığı adamlar adam hakkında kalmayan lafı der ajsakjasjkajsakjs.

Merve aydın bundan sonraki olacak ilk konseyde anılı yaZmazsa serenayı kıskandığı için ve kendisinin aşağılık bir karaktere sahip olduğu için yazdığına emin olacağım en başından beri öyle düşünüyorum ama busefer tastiklemiş olacağım arsızlığını cesaret sanan insanımsı .... Meğer performans senin derdin hadi bakalım bekliyoruz...

Yahu anlamıyorum
Anıl nasıl birinci. Berna nasıl ikinci oluyo...
Anıl neredeyse 1 aydır yatıyor oyunlarda tatilci emekliler gibi uzatıyo ayaklarını keyif catiyo..
Berna oyunlarda iyi olabilir ama çok saygısız ve ağzı bozuk.
Yine de aralarında en başarısız M.Oflaz dı o gitti.

Bide dikkat ettiniz mi Merve arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra Nadya ile ele ele vurdular. :)

Evelynn
eveet Hilmicem çok güzel bakiyor,
ben bu çocuğun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…