Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
serenay çok komik
merve aydının konuşma şekli de çok itici

banliydim yazamadim icimdde kalacak. Anili 1. cikaran tayfa neyiin kafasini yasiyor ?

Survivor adi ama yatan adam 1. cikiyor saka gibi

gerci banane ben gonulluleri tutuyorum Hakan elenseydi de daha da gucsuzleseydiler keske

Sanki Oflaz o çıtkırıldım haliyle Serenay'ı koruyordu da Serenay ''bunlar beni yer burada'' diye ağlamalarda.

Bugün günlerden turabiiii sahra malına haddini bildirsin 4 kişi 1 kişiye yükleniyo işte bunların adamlığı bukadar merve aydında çabuk unuttu salya sümük arkadaşlarını gönderdiğini bi oflaz gitti diye hemen adalet demeye başladı ya bu kız arsız nezamandan beri arsızlık cesaret oldu ben anlamadım

Serenay konseyde merve ağlarken elleri havaya açıp allahim çok buyuksun ilahi adalet gibi şeyler söylemişti ya merve aydin da ona istinaden asil ilahi adalet bu dedi çokta iyi dedi :) en azından konseyde serenay ağlarken yapmadı, bu da ikisinin arasındaki fark.

Serenayda gözümde hiç yok valla aralarında fark olsa kaç yazar merveyi kötüleyince seranayımı sevmiş oluyorum onu anlamadım mervenin serenaya attığı kazık ortada Bide kalkmış oda tolgayı yazdı diyor yahu sen satış yapmışın bide üstüne tüyü dikecek yer arıyon merve asla gözümde değişmez zaten halinede bakmadan turabiye atarlanıyordu geçen sene atarı elinde patladı

Tatlişkom bugun neler yapacak bakalım.
Yeni 4lü 'okey takımı' 'hasan ve müridleri' nadyaya taktılar kafayı.
Ah hasan ah kötü arkadas insanı böyle değiştiriyor işte önceki sezonda hiç böyle dedikoducu ve kibirli değildin sahra seni de kendine benzetti. Uyan hasan uyannn

Yaa ruyamda turabinin ankette 7 oyu kalmıstı bende herkese msj atıyordum niye artık desteklemiyorsunuz niye oyunuzu değiştirdiniz diye

Kedicim ben de turabinin ağzına terlikle vururken gördüm kendimi, neye delalet acaba

Hemen yorumluyorum rüyalar tersine cıkarmış klişesine dayanaraktan
Bu hafta turabi öyle bir sey söyleyecekki sen ekran karsısında hay agzına sağlık ya diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…