- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Allahh allahh .He yerler kemiklerinide adaya gömerlerr...
Kendi kumpasın kralını yaparken oluyo
Şimdi zavallı yanlız kız
O da ayrı bir hikaye zatenn .bunlar bu sezon ne oldular böyle anlayamadım bi paskal kaldı sanırım kafayı henüz yemeyenserenay çok komik
merve aydının konuşma şekli de çok itici
Bugün günlerden turabiiiisahra malına haddini bildirsin 4 kişi 1 kişiye yükleniyo işte bunların adamlığı bukadar merve aydında çabuk unuttu salya sümük arkadaşlarını gönderdiğini bi oflaz gitti diye hemen adalet demeye başladı ya bu kız arsız nezamandan beri arsızlık cesaret oldu ben anlamadım
Serenayda gözümde hiç yok valla aralarında fark olsa kaç yazar merveyi kötüleyince seranayımı sevmiş oluyorum onu anlamadım mervenin serenaya attığı kazık ortada Bide kalkmış oda tolgayı yazdı diyor yahu sen satış yapmışın bide üstüne tüyü dikecek yer arıyon merve asla gözümde değişmez zaten halinede bakmadan turabiye atarlanıyordu geçen sene atarı elinde patladıSerenay konseyde merve ağlarken elleri havaya açıp allahim çok buyuksun ilahi adalet gibi şeyler söylemişti ya merve aydin da ona istinaden asil ilahi adalet bu dedi çokta iyi dedi :) en azından konseyde serenay ağlarken yapmadı, bu da ikisinin arasındaki fark.
Yaa ruyamda turabinin ankette 7 oyu kalmıstı bende herkese msj atıyordum niye artık desteklemiyorsunuz niye oyunuzu değiştirdiniz diye
Kedicim ben de turabinin ağzına terlikle vururken gördüm kendimi, neye delalet acaba
Hemen yorumluyorum rüyalar tersine cıkarmış klişesine dayanaraktan
Bu hafta turabi öyle bir sey söyleyecekki sen ekran karsısında hay agzına sağlık ya diyeceksin
Oklava yutmuş gibi yürümekten vazgeçerse ilk sempatiyi alabilir benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?