aynen kendini kızların en güzeli görüyor demek ki ondan 1. olduğunu düşüyor oysa ki gerçek bambaşka
duygu sömürüleri büyük ölçüde etkili 1.liğinde
Hakan Doğukandan daha çirkin bak kafaya takıyor mu
ayrıca çirkinlikle ilgii olsa Turabi birinci olmazdı değil mi
hele de karşısında Gökhan gibi bir afet varken hiç şansı yoktu
Hala reklam var bizde sıkıldık :)oyun ne oldu bana onu haber verin sıkıldım burda benunutmayın beni buralarda
aynen ya en beğendiğim yarışmacılardan biriydi hilmcem sinsisi değil murat hak ediyordu sonuna kadar şimdi de o olmalıydıAynen tipten cok duygu somurusu etkili bence
Yakışıklilikla olsaydi muratim ceylanimi kimse yiyemezdi orda :) al koy evine tablo diye seyret adami
İnanmıyorum bu ne patavatsızlık yahu kendini ne sanıyorsa sinir oldum iyiceSerenay ona demiş keşke biraz yakışıklı olsaydın diye
Reklamda daha canım 8-7 gönüllüler öndeoyun ne oldu bana onu haber verin sıkıldım burda benunutmayın beni buralarda
aynen ya en beğendiğim yarışmacılardan biriydi hilmcem sinsisi değil murat hak ediyordu sonuna kadar şimdi de o olmalıydı
all starda
biliyorum okudum çok yetenekli müzik konusunda inşallah başarılı olurAlbum calismalarinda o yüzden gelememis
Yaza albumunu dinlicez insallah , sey yani kliplerini izlicez :)
bende diyorum burası neden durgunlaştı anca reklam var zaten daraltıyor yaHala reklam var bizde sıkıldık :)
murat mı albüm çıkarıyor vay be çıksın bakalım nasılmış yetenekli miymişAlbum calismalarinda o yüzden gelememis
Yaza albumunu dinlicez insallah , sey yani kliplerini izlicez :)
ben bakıyorum diğer yarışmacıyı görmüyorum bileYarışmayı izlerken hep tuttuğu kişiye/takımda ki yarışmayıca bakan var mı *?
Aynen ya bazen göz ucuyla bakacak oluyorum ama 1 sn sürüyorben bakıyorum diğer yarışmacıyı görmüyorum bile
benim totem yine tutmadıOzlem serenayi yendi 9 -7 oldu deadline :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?