Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ünlülerin erkekleri çok zayıf kalıyor malesef sayıların çoğunu kızlar aldı hele hilmicem oldukça işleri çok zor

Takim tutmuyorum kişisel destekliyorum ama oyunu sadece beceriye bağlamak yanlis oluyor bence.

Ünlüler genellikle önde geldi mesela güç ve dayaniklilik onlardaydi ama sirf beceriden 10 kusur gündür açlar. Keşke bari bu oyunda sonda bayrak alma vs olsaymis.

Ben olsam beni eleyin diye ağlardim vallahi:))

şu sahrayla begümün sırıtan yüzlerini görmeye dayanamıyorum

Artık bundan sonraki ödülü ünlüler alsın ya bu ne böyle açlıktan kırılıyorlar

aynen şu atma oyunları beni deli ediyor önce gelen kazandı sayılmalıydı kesinlikle ünlüler fark atardı bu aç halleriyle

Valla bilmiyorum ama 10 gun kimse hindistan cevizi ve bir avuc pirincle ayakta duramaz.

Muhakkak kamera arkasında veriliyordur yemek.

Zaten gecmis yıllarda bir yarısmacı manken bunu acıkladı diye saglam tazminat odemisti.

aynen şu atma oyunları beni deli ediyor önce gelen kazandı sayılmalıydı kesinlikle ünlüler fark atardı bu aç halleriyle

Hic olmazsa bu oyunu yapsaymis öyle de karinlari doysaydi gariplerin....acliktan çenelerine vuruyor bir de basimizi sisiriyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…