Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Valla bilmiyorum ama 10 gun kimse hindistan cevizi ve bir avuc pirincle ayakta duramaz.

Muhakkak kamera arkasında veriliyordur yemek.

Zaten gecmis yıllarda bir yarısmacı manken bunu acıkladı diye saglam tazminat odemisti.
Çok büyük kilolar veriyorlar ama 10 günlük açlığa bende düşünmüyor değilim bir şeyler yediklerini

Çok büyük kilolar veriyorlar ama 10 günlük açlığa bende düşünmüyor değilim bir şeyler yediklerini

Yemek verillyordur..3 ogun degil tabi ki..ama boyle durumlarda verildigini dusunuyorum..bırak o oyunları cıkarmayı, ayakta duramazlar o aclıkla.

Valla bilmiyorum ama 10 gun kimse hindistan cevizi ve bir avuc pirincle ayakta duramaz.

Muhakkak kamera arkasında veriliyordur yemek.

Zaten gecmis yıllarda bir yarısmacı manken bunu acıkladı diye saglam tazminat odemisti.

Her yarismaciya her gün enerji icecegi veriliyormus.Onun disinda bakim ürünlerinde torpil oluyormus bayan oyunculara, ama yemek konusunda hic olmuyormus.

Her yarismaciya her gün enerji icecegi veriliyormus.Onun disinda bakim ürünlerinde torpil oluyormus bayan oyunculara, ama yemek konusunda hic olmuyormus.

Bİlemiyorum..enerji icecegi ile de olacak is degil bu. Oyunları izliyoruz hepberaber, full enerjisi olanların bile zor cıkaracagı oyunlar.

tek anılla bitse doğukan psaklada çoğunlukla sıfır çekiyor maalesef

şimdi dokunulmazlık kaybedilirse önce anıl sonra o gitmeli

öf ödül oyununu izledim. bebek uyandı. ödül ne göremedim.
bi köfte muhabbeti gidiyor.
ne köfteymiş arkadaş.
sayılı mı verdiler köfteyi?
kesin sahra haksızdır yine :)

Öf sahra
40 yılda bi haklısın onda da alakasızca gene turabiye laf atıyosun
Ne kuyruk acısıymış arkadas

İnşallah yarın ünlüler kazanır ben gönüllüleri tutuyorum ama şu lanet sahranın defolup gitmesini istiyorum

nadya 5 köfte fazla yemiş sahra o yüzden böle tepki verdi bence haklı.

aaa bilmiyodum. bencillik yapmış. orda yarım köfte yese hakkına girer. adada en ciddi mesele açlık.

ya ben gönüllüleri tutuyorum da artık bu ünlülere acımaya başladım resmen. yazık ya açlar. en son ne zaman yemek kazandılar unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…