Çok büyük kilolar veriyorlar ama 10 günlük açlığa bende düşünmüyor değilim bir şeyler yedikleriniValla bilmiyorum ama 10 gun kimse hindistan cevizi ve bir avuc pirincle ayakta duramaz.
Muhakkak kamera arkasında veriliyordur yemek.
Zaten gecmis yıllarda bir yarısmacı manken bunu acıkladı diye saglam tazminat odemisti.
Çok büyük kilolar veriyorlar ama 10 günlük açlığa bende düşünmüyor değilim bir şeyler yediklerini
Valla bilmiyorum ama 10 gun kimse hindistan cevizi ve bir avuc pirincle ayakta duramaz.
Muhakkak kamera arkasında veriliyordur yemek.
Zaten gecmis yıllarda bir yarısmacı manken bunu acıkladı diye saglam tazminat odemisti.
Aynen bir köşeye kıvrılıp kalırlar kedi gibiYemek verillyordur..3 ogun degil tabi ki..ama boyle durumlarda verildigini dusunuyorum..bırak o oyunları cıkarmayı, ayakta duramazlar o aclıkla.
Her yarismaciya her gün enerji icecegi veriliyormus.Onun disinda bakim ürünlerinde torpil oluyormus bayan oyunculara, ama yemek konusunda hic olmuyormus.
Oyuna çıkmadan hap veriyolar diye okudum bende bayılma olmasın diye.Protein hapları veya icecekleri veriliyorsa onu bilemem tabi.
Protein ayakta tutar zira.
öf ödül oyununu izledim. bebek uyandı. ödül ne göremedim.
bi köfte muhabbeti gidiyor.
ne köfteymiş arkadaş.
sayılı mı verdiler köfteyi?
kesin sahra haksızdır yine :)
Güzel laftıHahahah nadya
Bi sonraki odulum sahranin olsun çünkü agzi dolu olursa bu kadar konusmaz
aynen ona 2 saattir köfte de köfte aç gözlülük zor şeyneye yeter kız köfte muhabbetine mi dedin
nadya 5 köfte fazla yemiş sahra o yüzden böle tepki verdi bence haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?