Sanmam ya bozokun öyle aman aman bir kitlesi olduğunu tabi oylamada bir hile olmazsa gider benceBu hafta belki sms'e çıkacak diye biraz oy almıştır. Nadya dokunulmazlığı aldığında onun yazılacağı çok açıktı.
Sanmam ya bozokun öyle aman aman bir kitlesi olduğunu tabi oylamada bir hile olmazsa gider bence
Valla ne ballı ha ama inşallah bidahakine o gider en az bozok kadar itici o da :)Tüh sahra yine kurtardı kendini o zaman.
Bu sene acayip bir gruplaşma var... İlla bir gruba ait olacan... Bu ne yaw...
Doğukan bile Hakanlarla takılıyordu ortadayım diyordu o tarafa kaydı sanki, Turabi ve çetesi Hasan ve çetesi var gönüllülerde de...
önce serenay iyi gibiydi sonra hasan taraftarı oldum karakterli geldi ama onun da çok gariplikleri var en son doğukan da karar kıldımama bu sezon bi favorim yok ya bulamadım kimseyi.aslında merve aydın sinsi,dedikoducu falan olmasa bence en çok hak eden yarışmacı o.aslında bir kadın yarışmacı birinci olsun isterim.
Aynen Doğukan daha masum geliyor...
Aslında hiç biri dost düşman değil hepsi oyuncu ve kendilerine verilen rolleri oynuyorlar, yarışma değil de dizi izler gibi izlemek lazım...
ben öyle izliyorum depim çünkü hiç birisini tam destekleyemiyorum ama turabi ve hakana ayrı bi gıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?