Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bozoktan önce begüm ve sahranın gitmesini isterdim,bozok çok gıcık sevmiyorum ama takım için daha yarayışlı buluyorum bugünki dokunulmazlık oyununda gönüllülerin kızları döküldü resmen erkeklerin aldıkları sayıları onlar verdiler resmen ayrıca begümün oyunlardaki isteksiz tavırları ve her yenilişinde sanki çok uğraşmış gibi ağlamaları beni sinir ediyor,sahranında sanırım bacağından dolayı geçen yılki performansı yok,bozok yarıştığı yıla göre daha başarılı bence bakalım sonuç ne olacak

turabi kendin her şeyi söylüyorsun,başkası bir kelime etse şahlanıyorsun.

Bu sene acayip bir gruplaşma var... İlla bir gruba ait olacan... Bu ne yaw...

Doğukan bile Hakanlarla takılıyordu ortadayım diyordu o tarafa kaydı sanki, Turabi ve çetesi Hasan ve çetesi var gönüllülerde de...

turabi ne dedi de biplendiyse ham görüntülerde bile bipli konuşması

Kült olmuş Türk filmlerinde ağanin pokunun ustune pok olur mu bile sansurlenirken vizyonsuz turabi'nin ayan beyan dallama demesi ?? Acunland'e hosgeldiniz.Acun, Turabi gibi avam bir adamdan reyting ugruna nemalandigi muddetce ne bu seviyesizliklere mudehale eder ne bisey.

Bu sene acayip bir gruplaşma var... İlla bir gruba ait olacan... Bu ne yaw...

Doğukan bile Hakanlarla takılıyordu ortadayım diyordu o tarafa kaydı sanki, Turabi ve çetesi Hasan ve çetesi var gönüllülerde de...

önce serenay iyi gibiydi sonra hasan taraftarı oldum karakterli geldi ama onun da çok gariplikleri var en son doğukan da karar kıldım ama bu sezon bi favorim yok ya bulamadım kimseyi.aslında merve aydın sinsi,dedikoducu falan olmasa bence en çok hak eden yarışmacı o.aslında bir kadın yarışmacı birinci olsun isterim.

yakında ödül annelerle alakalı bişey olur, gözyaşları sel olur

anneler günü mayısın 10 dimi bu sene, belki süpriz olsun diye öne çeker acun mektup falan

Aynen Doğukan daha masum geliyor...

Aslında hiç biri dost düşman değil hepsi oyuncu ve kendilerine verilen rolleri oynuyorlar, yarışma değil de dizi izler gibi izlemek lazım...

Aynen Doğukan daha masum geliyor...

Aslında hiç biri dost düşman değil hepsi oyuncu ve kendilerine verilen rolleri oynuyorlar, yarışma değil de dizi izler gibi izlemek lazım...

ben öyle izliyorum depim çünkü hiç birisini tam destekleyemiyorum ama turabi ve hakana ayrı bi gıcığım

ben öyle izliyorum depim çünkü hiç birisini tam destekleyemiyorum ama turabi ve hakana ayrı bi gıcığım

Evet al birini vur ötekine...

Hakan Merve Oflaz gittikten sonra kan kaybetti ama ikisini beraber ordunun içine versen orduyu dağıtırlardı yani...

Turabi zaten aklını değil fizilsel gücünü kullanan biri sadece...

Ona abi sen en güçlümüzsün senin pazuların karın kasların şöyle ringlerin kralısın demen yeterli dostu olman için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…