Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ama sahra da begüm de halk oylamasında bozoktan yüksek yine bozok gidecek yani değişen bir şey yok çünkü bozok hep sonuncu oldu

ama sahra da begüm de halk oylamasında bozoktan yüksek yine bozok gidecek yani değişen bir şey yok çünkü bozok hep sonuncu oldu

evet orası oyle ama onlar bunu bilmiyor...tabi bu hafta acun bize bir süpriz falan yapmazsa smslerde

evet orası oyle ama onlar bunu bilmiyor...tabi bu hafta acun bize bir süpriz falan yapmazsa smslerde
turabi cephesini yorumlayacak olursak o gıcık gittiğini yazıyor stili bu
takımı düşünmüyor bireysel bakıyor olaya benm gıcık olduğum gitsin istiyor
geçen senede akın ı öyle göndermemiş miydi karşıya onun gibi

aynen öyle ama şunu unutuyor takım güçlü olmazsa kendi aldığı sayılar işe yaramıyor aç kalıyorlar örnek merve aydın....

aynen öyle ama şunu unutuyor takım güçlü olmazsa kendi aldığı sayılar işe yaramıyor aç kalıyorlar örnek merve aydın....

tabi canım orası öyle ama o diyor ki ben açta gezerim rakibimi gıcık olduğumu eleyim

Taner gidince arkasından ağıt yakan arkadaşları şimdi bozok gidince yine ağıt yakacaklar ah ah bir bozok vardı

Ne güzel böğürüyordu ah ah şimdi kim böğürecek sütaş ineği gibi ah ah bozooookkkk.

Evet Bozok güçlü bir yarışmacı. Hasan diyerek Bozoku tehlikeye atan grubu bakalım o gidince ne yapacak. Eğer boz giderse bi dahaki dokunulmazlık kaybettiklerinde Hasanın grubu fazla olduğundan onların yazdığı isim çıkar sms'e. Hele de Nadya bireysel dokunulmazlığı alır, Hasan da o hafta birinci olursa tam da Hilmicemin korktuğu başına gelir. Turabi ile sms'e kalır. Ve ben bunu çok istiyorum.

ben daha önceki survivor da hilmicem ve turabiyi severdim. bu kadar antipatik gelmemişlerdi.
şimdi ikisine de gıcık kaptım.
ama gönüllüler takımını tutuyorum yine de.
orda hasan ve bozok iyi. begün vasat bence. sahra da aynı.

şimdi kimi yazmış turabinin gurubu
bi de hasanın gurubu kim yazdı.
orasını anlayamadım.

Kimin ismi yazıldı izleyemedim dün erken yattım Sınavdan yorgun geldiğim için.

Ünlülerde bir Serenay ağlıyor bir Anıl ağlıyor..Ağlama yarışı hangisini birinciliğe götürecek bu hafta göremeyeceğiz ama bakalım haftaya ...

Mağdur edebiyatı yapan insanlar gönüllerde taht kuruyor malum . ama bence kaybetselerdi Serenay alırdı nasıl aglıyordu ''beni yerler burada '' vaah vahh cnm ya

Kimin ismi yazıldı izleyemedim dün erken yattım Sınavdan yorgun geldiğim için.

Turabinin grubu Hasan'ı Hasan'ın grubu Nadya bireyssel dokunulmazlığı aldığı için Bozok 'u yazdı. İkiside eşit oy aldığı icin ikiside çıkacak Sms e

Turabinin grubu Hasan'ı Hasan'ın grubu Nadya bireyssel dokunulmazlığı aldığı için Bozok 'u yazdı. İkiside eşit oy aldığı icin ikiside çıkacak Sms e
Hasan ve Bozok yani,SMS birinciside bir isim söyleyecek değil mi? Oda Hasan olurmuş o zaman hasan oylamaya gider mi?Hasanın eleneceğini zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…