Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Serenay yine annemin kızıyım diye salya sümük höykürür... Sanki silah zoruyla ayırdılar anasından...

hahahaha :)

bi de her yarışmadan sonra annem için kazandım babam için kazandım diye bağırıyo

bu kız annem hasta onu bırakıp geldim diyee ağlıyodu çok saçma ya,bırakma o zaman.acaba mecburlar mı yani sözleşmeleri falan mı var?

Serenay yine annemin kızıyım diye salya sümük höykürür... Sanki silah zoruyla ayırdılar anasından...

ay aman sorma hiç inandırıcı değiller, aklıma hep nihat doğan geliyo valla, anam anam garip anam de, oyları kap
çoğu öyle Allahtan aydın kazançlarını anasına babasına eltisine görümcesine hediye etmeyi bıraktı en azından

arkadaş ben anlamıyorum herkesin mi anası hasta, o diyo hastaydı bu diyo hastaydı

günaydınn ben izlerken yazamıyorum kzılar siz nasıl yazıyorsunuz
iyiki ünlüler kazandı partiye hep beraber gidicekelr bence erken yaptılar partiyi ama çok aç kalıyorlar ondan heralde

hakan fena çarptı ama kimse üzülmedi o çarpışa sanki herkesiz yüzünde ufak bi gülümseme belirdi
en çok da turbişin

Aynen Doğukan daha masum geliyor...

Aslında hiç biri dost düşman değil hepsi oyuncu ve kendilerine verilen rolleri oynuyorlar, yarışma değil de dizi izler gibi izlemek lazım...

izleyicinin sevdiği rolleri oynuyorlar....hangisi durum hal hareket sms getirir hangisi rayting getirir çözmüşler...

insanlar hak edene dieğil çok ağlayana kendini acındırana itibar verdikleri için. herkeste bir fakir edebiyatı hepsinde....

doğukan gerçekten barış adamı efendi kötülükten nefretten beslenmiyor....adasında da 2 grup tarafındanda seviliyor. hasanın karşısında ise surekli laf ebeliği yapan hakaret eden bir donkişot var kendine düşman bulamazsa rahat edemiyor tıırbooo...hasan hem açlıkla savaşıyor hem turabi gibi guçlu bir rakiple...onun psikolojik savası daha zor... be bide adam yalnız kaldı etrafında hep kız var yazık yaaaa

aynen canm bende izlerken yazamıyorum yazana da şaşırıyorum
1 dk gözümü ayırmıyorum alt yazı kaçar
hele oyunlarda yazmak mümkün değil 1 kere denedim olmuyor

bozok un performansı hasan dan iyi değil mi ya
ama bozok hep sonuncu sıralamada kesin o gider
internetten baktım 1 oyun fark var hasan la aralarında

bozok oyunlarda çok iyi performans olarak...hele atışları harika...bozok onceki yarışmasına göre çok çok iyi yarışıyor..

bozok oyunlarda çok iyi performans olarak...hele atışları harika...bozok onceki yarışmasına göre çok çok iyi yarışıyor..
bencede kesinlikle
ben ilk bozok u görünce dedm aha yine ertunga gibi geride kalır falan
ama adam hem iyi hemde diğerlerinden yaş olarak büyük olduğu halde iyi yani.
tüh ya gönüllüler için kayıp olacak

turabi ve yandaşları takımı düşünmedikiler ki sahra yada begümü yazmaları gerekiyorduki hasanın gucunu kırsınlar ama onlarda bunu hesap edecek beyin kapasitesi omladığı için geçen hafta 1. olan adamı yazdılar nasıl bir mantık yürüttüler se

bencede kesinlikle
ben ilk bozok u görünce dedm aha yine ertunga gibi geride kalır falan
ama adam hem iyi hemde diğerlerinden yaş olarak büyük olduğu halde iyi yani.
tüh ya gönüllüler için kayıp olacak

evet ünlülere yarar bu durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…