- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
yakında ödül annelerle alakalı bişey olur, gözyaşları sel olur
anneler günü mayısın 10 dimi bu sene, belki süpriz olsun diye öne çeker acun mektup falan
Serenay yine annemin kızıyım diye salya sümük höykürür... Sanki silah zoruyla ayırdılar anasından...
Serenay yine annemin kızıyım diye salya sümük höykürür... Sanki silah zoruyla ayırdılar anasından...
hahahaha :)
bi de her yarışmadan sonra annem için kazandım babam için kazandım diye bağırıyo
bu kız annem hasta onu bırakıp geldim diyee ağlıyodu çok saçma ya,bırakma o zaman.acaba mecburlar mı yani sözleşmeleri falan mı var?
annemin kızıyım ne demekse ayrıca sanki biz emmioğlunun kızıyız
hahahaha :)
ben dişi aslanım diye bağırdığından beri serenay,ne dese normal buluyorum
annemin kızıyım ne demekse ayrıca sanki biz emmioğlunun kızıyız
Aynen Doğukan daha masum geliyor...
Aslında hiç biri dost düşman değil hepsi oyuncu ve kendilerine verilen rolleri oynuyorlar, yarışma değil de dizi izler gibi izlemek lazım...
aynen canm bende izlerken yazamıyorum yazana da şaşırıyorumgünaydınn ben izlerken yazamıyorum kzılar siz nasıl yazıyorsunuz
iyiki ünlüler kazandı partiye hep beraber gidicekelr bence erken yaptılar partiyi ama çok aç kalıyorlar ondan heralde
hakan fena çarptı ama kimse üzülmedi o çarpışa sanki herkesiz yüzünde ufak bi gülümseme belirdi
en çok da turbişin
aynen canm bende izlerken yazamıyorum yazana da şaşırıyorum
1 dk gözümü ayırmıyorum alt yazı kaçar
hele oyunlarda yazmak mümkün değil 1 kere denedim olmuyor
bencede kesinliklebozok oyunlarda çok iyi performans olarak...hele atışları harika...bozok onceki yarışmasına göre çok çok iyi yarışıyor..
bencede kesinlikle
ben ilk bozok u görünce dedm aha yine ertunga gibi geride kalır falan
ama adam hem iyi hemde diğerlerinden yaş olarak büyük olduğu halde iyi yani.
tüh ya gönüllüler için kayıp olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?