Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Acun yine ters köşe yapar Hasan'da Bozok'ta gitmeyebilir. Zaten acil gitmesi gereken biri varsa o da Begüm veya Sahra
Üstelik Bozok oyunlara heyecan katıyor e bir de böğürüyor daha ne olsun şovsa şov oyunsa oyun
Bozok giderse kim böğürecek gerçi böğürmek bulaşıcı galiba Hilmi'de arada böğürüyordu.

ay böğürmesi de bir yere kadar da hani böğürdükten sonra omuzları arkaya atıp boynu öne kafayı da hafifçe yana eğip gerizekalı gibi rakibine bakması yok mu adamda bikaç saniye beyin normal işlevini görmüyor. Arkadaşlarının yanına gidince normale dönüyor neyse ki.

İnşallah dediğin gibi olurda sahra gider

sahra gitmesin ya begüm gitsin. Ama hasan birinci olursa bizans sahrayı söyler daha çok köfte yerim belki diye ve sahra gider o zaman kesin.

Aynen Bozok rakibine deli deli bakarken kaçacak delik arıyorum. Acaba karısına da öyle bakıyor mudur. Asla asla Bozok da Hasan da gitmesin.

ya merak ediyorum haftaya birleşme partisi var deniliyor
yani adalar birleşicekmi acaba.?
birleşilcek gibi hiç konuşmuyorlar ama

ya merak ediyorum haftaya birleşme partisi var deniliyor
yani adalar birleşicekmi acaba.?
birleşilcek gibi hiç konuşmuyorlar ama
Hayır adalar birleşmeyecek sadece partiyi yapacaklar.

niye hala merve aydın yazıyosam bi tane merve kaldı, bize de kolaylık oldu

Anıl toparla kendini oyun bitmedi daha diyor. Demek ki baya geri düşecek ünlüler ve malesef yine gönüllüler kazanacak gibi.

bozoğa bak nasıl hesap veriyo turabiye hasanla konuşmadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…