Acun yine ters köşe yapar Hasan'da Bozok'ta gitmeyebilir. Zaten acil gitmesi gereken biri varsa o da Begüm veya Sahra
Üstelik Bozok oyunlara heyecan katıyor e bir de böğürüyor daha ne olsun şovsa şov oyunsa oyun
Bozok giderse kim böğürecek gerçi böğürmek bulaşıcı galiba Hilmi'de arada böğürüyordu.
İnşallah dediğin gibi olurda sahra giderAcun yine ters köşe yapar Hasan'da Bozok'ta gitmeyebilir. Zaten acil gitmesi gereken biri varsa o da Begüm veya Sahra
Üstelik Bozok oyunlara heyecan katıyor e bir de böğürüyor daha ne olsun şovsa şov oyunsa oyun
Bozok giderse kim böğürecek gerçi böğürmek bulaşıcı galiba Hilmi'de arada böğürüyordu.
ay böğürmesi de bir yere kadar da hani böğürdükten sonra omuzları arkaya atıp boynu öne kafayı da hafifçe yana eğip gerizekalı gibi rakibine bakması yok muadamda bikaç saniye beyin normal işlevini görmüyor. Arkadaşlarının yanına gidince normale dönüyor neyse ki.
Hayır adalar birleşmeyecek sadece partiyi yapacaklar.ya merak ediyorum haftaya birleşme partisi var deniliyor
yani adalar birleşicekmi acaba.?
birleşilcek gibi hiç konuşmuyorlar ama
Oyyy Mervem yine yenildi heralde, başını dövüyor. Kıyamam şapşiriğimeeefragmanı yeni izledim ben, o nedir ya, korku filmi gibi çamur adam olmuş hepsi
ama merve aydın daha bi korkunçtu
Valla bir an zombi olmuşlar sandım. Acun reyting için nerdeyse lağıma sokacak yarışmacılarıfragmanı yeni izledim ben, o nedir ya, korku filmi gibi çamur adam olmuş hepsi
Hele bagirirken kahverengi hulk gordum sankifragmanı yeni izledim ben, o nedir ya, korku filmi gibi çamur adam olmuş hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?