- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hıımmm .Turabinin grubu Hasan'ı Hasan'ın grubu Nadya bireyssel dokunulmazlığı aldığı için Bozok 'u yazdı. İkiside eşit oy aldığı icin ikiside çıkacak Sms e
Eğer Hasan birinci olursa bu hafta, dokunulmaz olup isim söyleme hakkına sahip olacak. Böyle bir durumda bireysel dokunulmazlığı olan kişi de isim söyleyecek. Nadya'nın bireysel dokunulmazlığı olduğu için oda isim söyler. Eğer Hasan olmazsa birinci Ya da Bozok o zaman sadece Sms de birinci olan söyler isim. Çok karışık yazdım sanki. Anlaşılır umarım.Hasan ve Bozok yani,SMS birinciside bir isim söyleyecek değil mi? Oda Hasan olurmuş o zaman hasan oylamaya gider mi?Hasanın eleneceğini zannetmiyorum.
Bozok Hasan'ı yazınca hasanın üstüne birşey daha yazdı ..
O anlamını biliyor ddi.
Hatta Turabi ve Hilmi görünce kıkırdadılar
o muhabbeti bilen var mı?
Turabi oyunu nadyaya bilerek verdi %100 eminim nadya teşekkür etti çünkü niye teşekkür etsin demi[/QUOTE
Asla vermez hiçbiri hepsinde öyle bir ego varki babaları olsa çiğneyip geçerler. Kesinlikle begüm ya da sahra gitmeli belki Hilmi cem birinci çıkar begüm der ve begüm gider. Ya da benim ikinci ihtimal olarak düşündüğüm birleşme olduktan sonra da zayıf halka kalsın hep beraber hep beraber topluca begüm yazsınlar.
Protein değil protan yazdı. Google dan baktım bulduğum sonuç şu; ''Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen ve özellikle yarışma dönemlerine hazırlanan sporcular için özel vücut kremleri ve bronzlaştırıcıları üreten Protan..... '' gibi devam ediyor cümle.ben protein diye okudum hasan vucut yapmışya bunlar protein ilaçlarıyla şişiriyorlar kendilerini gerçek kas değil.bence bozok onu kastetti sen gerçek değilsin şişirmesin demek istedi gibi geldi tabi bu benim yorumum
oylemii ben protanı protein olarak anladımProtein değil protan yazdı. Google dan baktım bulduğum sonuç şu; ''Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen ve özellikle yarışma dönemlerine hazırlanan sporcular için özel vücut kremleri ve bronzlaştırıcıları üreten Protan..... '' gibi devam ediyor cümle.
Hasan'a bunu derken Protanla bu haldesin demek istemiş olabilir. Bronzlaştırıcı özelliği de var kremin.
Aaa şimdi baktım tekrar konsey görüntülerine doğru ''PROTAIN'' yazmış. ben o aradaki I yı faketmemiişim.oylemii ben protanı protein olarak anladım
ben protaın yazanı protein olarak duşunmuştum iyi benzetmişimAaa şimdi baktım tekrar konsey görüntülerine doğru ''PROTAIN'' yazmış. ben o aradaki I yı faketmemiişim.
Turabi Nadyanın kesinlikle yazılacağını tahmin ettiğinden vermiştir bencede oyunu
Bozok Hasan yazdi ya cok guldum. Adam gecen konsey 1. Olmuş bu konseyde senin adin cikacak besbelli sen neyin kafasını yasiyorsun da kendine rakip Hasani cikariyorsun?
Madem grupsun Turabilerle deseydin Sahrayi Begumu yazalim. Tabi diyemez koskoca adam el kadar bebenin emrinde yaşıyor
Onlar 1. Olsa da yine gider. Her oylamada sonuncu oluyor. Bozok elenmistir.Kendi ipini kendisi kesti.Turabi ya da Hilmi birinci olmazsa gidecek zaten.
Onlar 1. Olsa da yine gider. Her oylamada sonuncu oluyor. Bozok elenmistir.
Yalniz Bozok elenince gonulluler ciddi guc kaybedecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?