Aynen bize tuhaf geliyor ama uzun süre görmediklerinden böyleler galibaonun için çeyrek altından bir farkları yok şuan çok değerliler o fotolar
açıkçası hasanı da sevmiyorum ısınamıyorum ama karakterine duruşuna saygım varYarına yine Bozok Hasan ile uğraşıyor inşallah yarına yine Hasan birinci olur da o zaman görürüz biz sizi
Ben Hasan'ı diğer yarışmada da şimdi de çok seviyorum.açıkçası hasanı da sevmiyorum ısınamıyorum ama karakterine duruşuna saygım var
bozuk çirkefinden ise nefret ediyorum seviyesizin önde gideni
işine geldiği gibi davranan zoru görünce kıvıran bir tip
turabinin validesi yahu.
Meryem sultan yalısı yaptı ya iki katlı.
Kesinlikle öyle. Ben de üslup takıntılıyım. Hasan'ın Bozok karşısındaki duruşunda kendimi gördüm. Benzer bir kız kavgasında aynen Hasan gibi karşımda bağırıp çağıran kızı sadece tebessümle izlemiştim. Ben sakin durdukça daha da coşmuştu kız.Cirkef insanlar genelde sakin adamlar karsisinda çileden cikarlar... Çünkü böyle karakterlere tartismak iyi gelir streslerini atarlar..
Ama karsisinda cirkefligine ayak uyduramayan sakince rezilligini izleyen adam olursa sözün bittiğinde iste kendini ancak öyle suya atabilirsin yapacak bir seyin kalmaz...
Üslup bu yüzden hep kazandirir.. Haksiz dahi olsan..
ama hilmicem dediki benm gözüm bağlıyken bende olay bitiyoakşam farketmemişim,şu anda izlerken turabi kışkırtıp kavga sırasında da kıs kıs gülmüş.
bu oyunu kaybetmelerinin tek nedeni hilmi cemin oynamaması
daha yeni mi izliyorsun canımoha ütopya diye bişey başladı kürretülayn diye biri var.
Bozok yazmıştı....ama hilmicem dediki benm gözüm bağlıyken bende olay bitiyo
yani yapamıyor
hasanda defalarca hata yaptı
zaten survivor başlarında da sürekli hata yapıyordu.
protein hasan ı kim yazmış ya
konseyde yazılan sms de 1 olursa o kuralı getirmişlerdokunulmaz neden bu hafta isim söyleme hakkına sahip ben onu anlamadım
yani nadya ??
kesin hasanı birinci yapcaklar o yüzden benceBozok yazmıştı....
konseyde yazılan sms de 1 olursa o kuralı getirmişler
eee geçen hafta sms de 1. olan adamı yazarlarsa olacağı bu yeni kurallar gelirkesin hasanı birinci yapcaklar o yüzden bence
haaa o zaman hem 1. isim söyleyecek hemde nadya mı aynı anda mıBozok yazmıştı....
konseyde yazılan sms de 1 olursa o kuralı getirmişler
haaa o zaman hem 1. isim söyleyecek hemde nadya mı aynı anda mı
yoksa hasan hakkı elinden mi alınacak anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?