Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ay bendeee,2007-2008 yillarinda atraksyonlarina katilirdim
Sen de benim gibi baya eskilerdenmişsin ne güzell ben de tek kişilik gösterilerine katılmayı alışkanlık hale getirdim ama radyo da canlı bağlantım olmadı hiç ama sürekli dinlerim

Sen de benim gibi baya eskilerdenmişsin ne güzell ben de tek kişilik gösterilerine katılmayı alışkanlık hale getirdim ama radyo da canlı bağlantım olmadı hiç ama sürekli dinlerim
2006 da uyeligim vardı forum sitesinde,çok aktifti o zamanlar. Uyanıklık yapip siteyi parali hale getirdiler. Üye müye kalmadi çok güzel muhabbetler dönüyordu,yazık ettiler. Sonra ücreti kaldırdılar ama giden gitti... bir kaç ay önce aklıma geldi,girdim foruma Terk edilmiş kasabalar gibiydi. Benimde hiç bağlantım olmadi,zeki deli herifin teki höykürür falan cesaret edemedim bi türlü

Zeki'yi herkes sever dinleyince ama dediğin gibi höykürmesinden de çekinir sağı solu belli olmaz Zeki'nin

Yarım saat sürüyor bide ya yuh yani

Ooo zekirdekçilerrr
Biz katıldk 3kız arkadasımla
Matraksiyonun adı neydi hatırlamıyorumda gazeteyle pencere sildirmişti bize gecenin o saatinde
Hadi yaa tahmin edebiliyorum kesin sildirmiştir Zeki zaten nerde enteresanlık orada Zeki sen de bizdenmişsin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…