Sıkı bir Zekirdek ve Zeki Kayahan bağımlısıyımKiz sende eski zekirdekcilerden misin
Ay bendeee,2007-2008 yillarinda atraksyonlarina katilirdimSıkı bir Zekirdek ve Zeki Kayahan bağımlısıyım
Sen de benim gibi baya eskilerdenmişsin ne güzell ben de tek kişilik gösterilerine katılmayı alışkanlık hale getirdim ama radyo da canlı bağlantım olmadı hiç ama sürekli dinlerimAy bendeee,2007-2008 yillarinda atraksyonlarina katilirdim
2006 da uyeligim vardı forum sitesinde,çok aktifti o zamanlar. Uyanıklık yapip siteyi parali hale getirdiler. Üye müye kalmadiSen de benim gibi baya eskilerdenmişsin ne güzell ben de tek kişilik gösterilerine katılmayı alışkanlık hale getirdim ama radyo da canlı bağlantım olmadı hiç ama sürekli dinlerim
hasan mervesembolu kim aldı
erkeklerde hasan kızlarda merve aldısembolu kim aldı
Zeki'yi herkes sever dinleyince ama dediğin gibi höykürmesinden de çekinir sağı solu belli olmaz Zeki'nin2006 da uyeligim vardı forum sitesinde,çok aktifti o zamanlar. Uyanıklık yapip siteyi parali hale getirdiler. Üye müye kalmadiçok güzel muhabbetler dönüyordu,yazık ettiler. Sonra ücreti kaldırdılar ama giden gitti... bir kaç ay önce aklıma geldi,girdim foruma Terk edilmiş kasabalar gibiydi. Benimde hiç bağlantım olmadi,zeki deli herifin teki höykürür falan cesaret edemedim bi türlü
inşallahHasan olsun ya 1.hasan olsun
Zeki'yi herkes sever dinleyince ama dediğin gibi höykürmesinden de çekinir sağı solu belli olmaz Zeki'nin
Hadi yaa tahmin edebiliyorum kesin sildirmiştir Zeki zaten nerde enteresanlık orada Zeki sen de bizdenmişsin ne güzelOoo zekirdekçilerrr
Biz katıldk 3kız arkadasımla
Matraksiyonun adı neydi hatırlamıyorumda gazeteyle pencere sildirmişti bize gecenin o saatinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?