Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Gec kaldi ama oylama konsey sirasinda baslayip bitiyor benim bildigim

şimdi tekrara bakıyorum da nadyada iki elini kullanıp faul yapmış sayı ünlülere geçmiş, sanki kendi süper yarışmış gibi, hasanda destek oluyo ilk oyunun günahı olmaz olabilir diye, kalite farkı

yeni hayat(cast away) diye bi film vardı izlediniz mi bilmem, adam adadan kurtuluyodu normal yatakta yatamayıp otelde yine yerde yatıyodu bunlarda o hesap olcak bence bi süre

yeni hayat(cast away) diye bi film vardı izlediniz mi bilmem, adam adadan kurtuluyodu normal yatakta yatamayıp otelde yine yerde yatıyodu bunlarda o hesap olcak bence bi süre
Evet izlemiştim adam futbol topundan arkadaş yapmıştı kendine

Haydi Merve Aydın yine sen almalısın sembolü

İyi akşamlar sörvaycılar yarışmanın başını kaçırdım, sembol oyunu sıkıcı geliyo bana konseyi bekliyorum ve bozokun elenmesini tabiiki :)

Turabi ve Bozok,kendileri gibi çirkeflik yapıp, terbiyesiz terbiyesiz konuşmuyo diye Hasan'ı taktir edeceklerine habire b.k atıp duruyorlar. Sevimsiz şeyler. Turabi diskalifiyenin köşesinden döndü ya, biliyor nasıl kıvama gelindiğini. Bozok'a verip taktikleri saldı Hasan'ın üzerine zannımca. Ama Hasan yer mi?

Şu sembol oyunu ne gereksiz ve sıkıcı yahu.

Eleme görüntülerinde Acun adaya veda eden isim derken Özlem baya üzgün suratlı. Büyük ihtimal onun ismi söylenmiş gibi. Ama acaba Hasan birinci oldu da Nadya mı söyledi yoksa Turabi ya da Hilmicem 1. oldu da onlar mı söyledi? Turabi 1. olursa, Sahra demeyip Özlem derse şimdiye kadar savunduğu ''bana en uzak ismi söylerim ben '' sözünü yutmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…