Bana turabi birinci oldu gibi geliyor, her nekadar hasanın birinci olmasını istesemde, turabi de özlemi söylemiş olabilir oylarının düşük olduğunu düşünerek, ama özlem oylamada yukarılarda bozok kesin gider gözüyle bakıyorum ben yani inşAllah giderEleme görüntülerinde Acun adaya veda eden isim derken Özlem baya üzgün suratlı. Büyük ihtimal onun ismi söylenmiş gibi. Ama acaba Hasan birinci oldu da Nadya mı söyledi yoksa Turabi ya da Hilmicem 1. oldu da onlar mı söyledi? Turabi 1. olursa, Sahra demeyip Özlem derse şimdiye kadar savunduğu ''bana en uzak ismi söylerim ben '' sözünü yutmuş olur.
Belki yine Acun'un reklam hilesidir Özlem'i üzgün gösterip Turabi birinci diye göstermek için ben de Hasan birinci olsun istiyorumBana turabi birinci oldu gibi geliyor, her nekadar hasanın birinci olmasını istesemde, turabi de özlemi söylemiş olabilir oylarının düşük olduğunu düşünerek, ama özlem oylamada yukarılarda bozok kesin gider gözüyle bakıyorum ben yani inşAllah gider
Oladabilir acun ters köşe yapmayı seviyo malum, hasanın birinci olup turabi ve tayfasının surat ifadesini görmek istiyorum özellikle bozokun :)Belki yine Acun'un reklam hilesidir Özlem'i üzgün gösterip Turabi birinci diye göstermek için ben de Hasan birinci olsun istiyorum
Aynen Acun'un işi bu ters köşe yapmakOladabilir acun ters köşe yapmayı seviyo malum, hasanın birinci olup turabi ve tayfasının surat ifadesini görmek istiyorum özellikle bozokun :)
Aynen inşallah :)Aynen Acun'un işi bu ters köşe yapmakHasan birinci olsun da yine geçenlerdeki gibi delirir Turabi ve tayfası
Kiz sende eski zekirdekcilerden misinDoğukan kazansa da sevinirdim Hasan'a da sevindim tebrikler Hasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?