Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bana turabi birinci oldu gibi geliyor, her nekadar hasanın birinci olmasını istesemde, turabi de özlemi söylemiş olabilir oylarının düşük olduğunu düşünerek, ama özlem oylamada yukarılarda bozok kesin gider gözüyle bakıyorum ben yani inşAllah gider

Ve sahada erkek yarışmacılar ya Hasan ya da Doğukan kazanır inşallah

Belki yine Acun'un reklam hilesidir Özlem'i üzgün gösterip Turabi birinci diye göstermek için ben de Hasan birinci olsun istiyorum

Belki yine Acun'un reklam hilesidir Özlem'i üzgün gösterip Turabi birinci diye göstermek için ben de Hasan birinci olsun istiyorum
Oladabilir acun ters köşe yapmayı seviyo malum, hasanın birinci olup turabi ve tayfasının surat ifadesini görmek istiyorum özellikle bozokun :)

Hilmicem ve Bozok da elense tadından yenmez şuan.

Oladabilir acun ters köşe yapmayı seviyo malum, hasanın birinci olup turabi ve tayfasının surat ifadesini görmek istiyorum özellikle bozokun :)
Aynen Acun'un işi bu ters köşe yapmak Hasan birinci olsun da yine geçenlerdeki gibi delirir Turabi ve tayfası

Hilmicem şuan içinden Turabi'ye küfrediyor bence.

İki sevdiğim yarışmacı son ikiye kaldı Doğukan Hasan ikisi de kazanabilir hiç farketmez

Yav nasıl konsey görüntüsü hiç bir şey anlasilmiyo durumla ilgili

Doğukan kazansa da sevinirdim Hasan'a da sevindim tebrikler Hasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…