Onu da sen imza yap
ayy tipi görmedinmi nasıl yapayımOnu da sen imza yap
Onun memiklerini görmekten bıktıkNadyada içine iç çamaşırı giyseymiş iyiymiş :/
Yok kız altinda vardi,izleri var şorttan belli oluyoya o altına giymiyor bence zaten donsuz diyorum ben onagıcık oluyorum kendisine
Bende bıktım gerçi pek memede yok ama :)) Ama bu kadar rahatlık çok fazla :/Onun memiklerini görmekten bıktıkalıp gondersek mi hayrımıza
Çoluk çocuk izliyo ya çok iğrenç. Biz eşimle izliyoruz şahsen ben gıcık oluyorumBende bıktım gerçi pek memede yok ama :)) Ama bu kadar rahatlık çok fazla :/
yok yaw sinirlenip çekip gittiğinde hep dikkat ediyorum arkasından gösteriyor ya bıngıl bıngıl sallanıyor ama bugün bende şaşırdım var altında nasıl belli oluyor zaten olduğu. ama çoğu zaman yok çok dikkat ettimYok kız altinda vardi,izleri var şorttan belli oluyo
evet normalde yok bende kestim totosunu lop diye popo iz miz yokyok yaw sinirlenip çekip gittiğinde hep dikkat ediyorum arkasından gösteriyor ya bıngıl bıngıl sallanıyor ama bugün bende şaşırdım var altında nasıl belli oluyor zaten olduğu. ama çoğu zaman yok çok dikkat ettim
Nadya burasını yunanistan sandı galiba birde adadaki erkekleri düşünsene sürekli dipdibeler Allah şaşırtmasın ne diyim :))Çoluk çocuk izliyo ya çok iğrenç. Biz eşimle izliyoruz şahsen ben gıcık oluyorum
bizde eşimle izliyoruz aman baksın ne olucak gözünemi yapışırÇoluk çocuk izliyo ya çok iğrenç. Biz eşimle izliyoruz şahsen ben gıcık oluyorum
Belki bu konuda uyarı almıştır? Evet,daha önce bende dikkat ediyordum yoktu. Bugün baya belliyok yaw sinirlenip çekip gittiğinde hep dikkat ediyorum arkasından gösteriyor ya bıngıl bıngıl sallanıyor ama bugün bende şaşırdım var altında nasıl belli oluyor zaten olduğu. ama çoğu zaman yok çok dikkat ettim
Gavurama gızı bizim oglanlari yoldan cikarcakNadya burasını yunanistan sandı galiba birde adadaki erkekleri düşünsene sürekli dipdibeler Allah şaşırtmasın ne diyim :))
Benim popom daha güzel zatenbizde eşimle izliyoruz aman baksın ne olucak gözünemi yapışır
bide bütün erkeklerin üstüne atlayıp sarılıp öpüyor nasıl kudurmuşNadya burasını yunanistan sandı galiba birde adadaki erkekleri düşünsene sürekli dipdibeler Allah şaşırtmasın ne diyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?