- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
öpsün de bozoğun sanki bir tarfını öpecek sandım öyle bir yere koydu ki kafasını çok tehilkelibide bütün erkeklerin üstüne atlayıp sarılıp öpüyor nasıl kudurmuş
Gavurama gızı bizim oglanlari yoldan cikarcak:D[/QUOTE .!.:Bencede
Themis yaaaaöpsün de bozoğun sanki bir tarfını öpecek sandım öyle bir yere koydu ki kafasını çok tehilkeli
Nadya burasını yunanistan sandı galiba birde adadaki erkekleri düşünsene sürekli dipdibeler Allah şaşırtmasın ne diyim :))
nadya niyeti bozmuş buradanda birini ayarlayıp evlenirse hiç şaşırmambide bütün erkeklerin üstüne atlayıp sarılıp öpüyor nasıl kudurmuş
bozokla iyi anlaşıyor bozokla adamı karısından ayırmasa iyinadya niyeti bozmuş buradanda birini ayarlayıp evlenirse hiç şaşırmam
öpsün de bozoğun sanki bir tarfını öpecek sandım öyle bir yere koydu ki kafasını çok tehilkeli
Haha alemsiniz ama Allah için poposu güzel ama güzel diyede süreki sergilemek mi lazım canımAllah şaşırtmaz şeytan şaşırttır. Nadya arkasına güveniyor galiba donsuz dolaştığına göre.
uçları belli oluyor genelde ondan bahdediyoruzÇok merak ettim nadyanın ciciklerini yaa sayenizdeee. İzlemiyodum açtım reklama denk geldim çatlicam
Ben hiç dikkat etmemiştim bugune kadar
nadyada o potansiyel var yapar mı yapar valla, ama erkek napsın ki bu durumda kız baya hepsine yeşil ışık yakıyorbozokla iyi anlaşıyor bozokla adamı karısından ayırmasa iyi
tam baba olacak adam demiş onun için birde çocuk yapar belli mi olur
uçları belli oluyor genelde ondan bahdediyoruzasıl sorun genelde donsuz gezmesi
hıı selim saba diye biri oda eski survivor nadyayı boşadı oflazla çıkıyorya zaten biriyle evliymiş boşanmışlar şimdide o kişi merve oflazla birlikteymiş eski kocası bütün survivor hatunlatını elinden geçiricekmi ne
Valla ayıptır söylemesi ben ilk günden beri çok beğendim . Kamerada bir tek onun arkasını çekiyor ama eşimin de dikkatini çekmiş.Haha alemsiniz ama Allah için poposu güzel ama güzel diyede süreki sergilemek mi lazım canım
Valla yalan yok bende beğeniyorum ama çoluk çocuk izliyo düşünmesi lazım çok bariz belli içinde çamaşır olmadığı çıplak gibi gözüküyo aynı biz böyle diyorsak erkekler ne diyordur düşünemiyorum :)Valla ayıptır söylemesi ben ilk günden beri çok beğendim . Kamerada bir tek onun arkasını çekiyor ama eşimin de dikkatini çekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?