Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Nadya burasını yunanistan sandı galiba birde adadaki erkekleri düşünsene sürekli dipdibeler Allah şaşırtmasın ne diyim :))

Allah şaşırtmaz şeytan şaşırttır. Nadya arkasına güveniyor galiba donsuz dolaştığına göre.

Çok merak ettim nadyanın ciciklerini yaa sayenizdeee. İzlemiyodum açtım reklama denk geldim çatlicam
Ben hiç dikkat etmemiştim bugune kadar

ya zaten biriyle evliymiş boşanmışlar şimdide o kişi merve oflazla birlikteymiş eski kocası bütün survivor hatunlatını elinden geçiricekmi ne

ya zaten biriyle evliymiş boşanmışlar şimdide o kişi merve oflazla birlikteymiş eski kocası bütün survivor hatunlatını elinden geçiricekmi ne
hıı selim saba diye biri oda eski survivor nadyayı boşadı oflazla çıkıyor

nadyayla hala arkadaş olarak görüşüyorlarmış

Haha alemsiniz ama Allah için poposu güzel ama güzel diyede süreki sergilemek mi lazım canım
Valla ayıptır söylemesi ben ilk günden beri çok beğendim . Kamerada bir tek onun arkasını çekiyor ama eşimin de dikkatini çekmiş.

nadyayı hepimiz farkediyormuşuz ama bir ışık beklemişsiniz bakıyorum konuşmak için ah biz kadınlar

Valla ayıptır söylemesi ben ilk günden beri çok beğendim . Kamerada bir tek onun arkasını çekiyor ama eşimin de dikkatini çekmiş.
Valla yalan yok bende beğeniyorum ama çoluk çocuk izliyo düşünmesi lazım çok bariz belli içinde çamaşır olmadığı çıplak gibi gözüküyo aynı biz böyle diyorsak erkekler ne diyordur düşünemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…