- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
zaten onda hep bi duygu sömürüsü var sefilleri oynuyor saçlarını nasıl yapıyor karma ksrışıkHakana bak yaa Hakkınızı helal edin ne savaşa gidiyo sanki gidipte dönmeme ihtimali var
Huhhh huuuNadya ile Turabi arasında bi yakınlaşma varmış kuzenimin dediğine göre. Özlem söylemiş mi yazmış mı neymiş. O kısmı tam anlamadım.
Çapsız yaa,gizem nasıl evlenmiş bu maloşlazaten onda hep bi duygu sömürüsü var sefilleri oynuyor saçlarını nasıl yapıyor karma ksrışıkgeçen çamurlu oyunda çamurlarını yıkamıyordu
çakma ünlü anıl gibiÇapsız yaa,gizem nasıl evlenmiş bumaloşlaayrıca o ünlü değil ki,niye ünlüler takiminda
gönüllülerden yolladılar ya oylamaylaÇapsız yaa,gizem nasıl evlenmiş bu maloşlaayrıca o ünlü değil ki,niye ünlüler takiminda
He kacirmisim ben orayigönüllülerden yolladılar ya oylamayla
Turabi birde nadyaya ablamız diyordu nadya turabiyide baştan çıkardı anlaşılanNadya ile Turabi arasında bi yakınlaşma varmış kuzenimin dediğine göre. Özlem söylemiş mi yazmış mı neymiş. O kısmı tam anlamadım.
her zamanki gibi değişmeyen makus kaderbir 9-9 laneti ile daha karşı karşıyayiz
ilk bölümlerde oldu şutladılar onu karşı tarafaHe kacirmisim ben orayi
Aynen bi banu alkan,seda sayan olaydi iyiydiilk bölümlerde oldu şutladılar onu karşı tarafa
aman zaten sanki topu topu toplasan kaçı ünlü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?