Bundan sonra daha iyi yarışır o zamananıl benim beklediğimdende iyiydi şansı yaver gitmedi sadece bundan sonra daha iyi olacak bence
Yok yokSerenay'ın samimi olduğunu düşünen tek ben varım sanırım. Pascal geçen hafta orayı burayı dağıtıp şov yaparken bu hafta serenay'a hangi yüzle laf edebiliyor anlamadım.
Bende varim henuz vicdani mi yitirmedim. Bir insan karsimda kriz gecirecek ben onla dalga gececegim. Doktor baya mal heralde kizin oyun yaptigini anlamadan sakinlestirici igne yapmisSerenay'ın samimi olduğunu düşünen tek ben varım sanırım. Pascal geçen hafta orayı burayı dağıtıp şov yaparken bu hafta serenay'a hangi yüzle laf edebiliyor anlamadım.
tamamen katılıyorum +++Çok üstüne gittiler Serenay'ın. Şov yapıyosa da size ne? Orası şov yapan adam dolu zaten. Turabi direklere zıplayıp maymun gibi sevinç gösterisi yaparken şov yapmıyor mu? Pascal sinirden orayı burayı dağıtırken, Berna Doğukan'ın üstüne yürüyüp onla kavga ederken şov yapmıyor mu? Bırakın allah aşkına orda kaç tane doğal insan var ki? Herkes prim yapma peşinde. Bence Serenay şov yapmadı ama yapıyorsa da bence bi mahsuru yok. O adadaki hiç kimsenin de laf söylemeye hakkı yok. Kendi yaptıkları şovlara baksınlar önce.
Çok üstüne gittiler Serenay'ın. Şov yapıyosa da size ne? Orası şov yapan adam dolu zaten. Turabi direklere zıplayıp maymun gibi sevinç gösterisi yaparken şov yapmıyor mu? Pascal sinirden orayı burayı dağıtırken, Berna Doğukan'ın üstüne yürüyüp onla kavga ederken şov yapmıyor mu? Bırakın allah aşkına orda kaç tane doğal insan var ki? Herkes prim yapma peşinde. Bence Serenay şov yapmadı ama yapıyorsa da bence bi mahsuru yok. O adadaki hiç kimsenin de laf söylemeye hakkı yok. Kendi yaptıkları şovlara baksınlar önce.
Annesi sahra dan guzel gecen sene gormustum soklanmistim bayaAman neyse ne ya, sahranın annesini göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?