Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Serenaya uzuldum bir insan boyle rol yapamaz. Yapsa bile ona rol yapiyorsun demem hayatta. Gercekten nerede insanlarin vicdanlari adaya gelirken hepsi geride birakmis anlasilan. Sokakta tanimadigim.bi insan aglasa benim icim parcalaniyor bu kadar acimasiz olunmamali

Serenay'ın samimi olduğunu düşünen tek ben varım sanırım. Pascal geçen hafta orayı burayı dağıtıp şov yaparken bu hafta serenay'a hangi yüzle laf edebiliyor anlamadım.
Bende varim henuz vicdani mi yitirmedim. Bir insan karsimda kriz gecirecek ben onla dalga gececegim. Doktor baya mal heralde kizin oyun yaptigini anlamadan sakinlestirici igne yapmis

kim bilir zamanında ne çok çektirmişlerdir burada yalandan anam da anam icraat lazım icraat hasta kadını bırak
sonrada ah anam vah anam sanki zorla askere almışlar Ahmet Dursun babası hasta olduğu için ayrılmış yüzde yüz reyting için ağlıyor

Çok üstüne gittiler Serenay'ın. Şov yapıyosa da size ne? Orası şov yapan adam dolu zaten. Turabi direklere zıplayıp maymun gibi sevinç gösterisi yaparken şov yapmıyor mu? Pascal sinirden orayı burayı dağıtırken, Berna Doğukan'ın üstüne yürüyüp onla kavga ederken şov yapmıyor mu? Bırakın allah aşkına orda kaç tane doğal insan var ki? Herkes prim yapma peşinde. Bence Serenay şov yapmadı ama yapıyorsa da bence bi mahsuru yok. O adadaki hiç kimsenin de laf söylemeye hakkı yok. Kendi yaptıkları şovlara baksınlar önce.

tamamen katılıyorum +++

Her şeyin de bir ölçüsü olmalı eh tadında bıraksın ki inandırıcı olsun böyle çok itici oluyor bu hepsi için geçerli

Ay serenay şov yapıyo da berna napıyodu elindeki halkayı ağaçlara vururken?? Gıcık ya.

En azindan sovsa bile kiz sov ugruna aglayip krizlere girdi igne yedi helal olsun digerleri daha b..ktan sovlar yapiyor

Tüm survivor oyuncuları arasında tek doğal olan insanın Doğukan olduğunu düşünüyorum. Adam eski sezondaki çizgisini bu sezonda da aynen koruyor. Orda da burda da gruplaşmalara dahil olmadı. Kendi halinde, elinden geldiğini ortaya koyan bir insan. Diğerlerinin hepsi oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…