- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
eleme yapmamışlar bu haftadün gece eleme oldu mu kızlar,takip edemedim ben.yoksa adalar birleşti diye bu hafta eleme yok muydu?
serenay annen birleşme partisin de hastaydı en çok sen eğlenip döktürüyordun
kendini sahnelere atıyordun.
dişi aslanım ben dişi aslan diye bas bas bağırmaya bayılıyorYani evet duygusallaşmıştır, son oyundu kaybetti vs vs . ama çok abarttığını düşünüyorum. ''Annem için annem annem hasta'' diyorsan orda işin ne ?
Şov boyutuna kısmen katılıorum çünkü Serenay şov yapmayı seven bir kız ..
Serenay artık cidden saçmalamaya başladı.
Acun reyting yaptırana daha çok mu para veriyor ne
Serenay survivor'a geldikten sonra anne-babası onun oynadığı film fragmanında Serenay'ın maketiyle gayet mutluydu.
Ciddi bir rahatsızlığı olsa zaten gelmezdi.
Survivor'dan alacağı para tatlı geldi. Burda anam anam diye zırlamasın artık.
Bir tek onun annesi mi var.
Ünlüleri tutuyorum ama gönüllülerin bu oyunu almalarına da sevindim. Onlar ne mektup ne fotoğraf göremediler sonuçta.
aynen anıl sakatken birinci oluyordu ya buda mağdur rolüyle 1.olma derdinde çok barizHer yıl ünlüleri tuttuğum gibi bu yıl da gönlüm ünlülerden yana. Ama dün ilk kez gönüllüler kazansın istedim . Ki gönüllüler daha çok kazanmak istedi oyunun başından beri.
Serenay gerçekten çok değişik bir kız . bir tek onun annesi var haklısın . yani anlayamıyorum bu kadar düşünüyosan neden oradasın.
Serenay'ın şuan amacı insanları kendine acındırmak bence. Kötü durumda , tek başına yalnız ve genç bir kız . Bizim halkımız tav olur böyle durumlara.
Hakan zaten bu durumdan nemalanmanın derdinde . kendine pay çıkarmaya çalışıyor ..'' aa bak çocuğa kızı nasıl savundu ,yem etmedi ordakilere'' gibi gibi.. Çok uyanıklar ya
dişi aslanım ben dişi aslan diye bas bas bağırmaya bayılıyor
birde dikkat ettim oyunu ilk kaybettiğinde zordan ağlamaya çalışıyordu sonradan açıldı
ağlamayı başarınca devamı geldi
Yok sekerım yemıyoz bu nümerolarıHer yıl ünlüleri tuttuğum gibi bu yıl da gönlüm ünlülerden yana. Ama dün ilk kez gönüllüler kazansın istedim . Ki gönüllüler daha çok kazanmak istedi oyunun başından beri.
Serenay gerçekten çok değişik bir kız . bir tek onun annesi var haklısın . yani anlayamıyorum bu kadar düşünüyosan neden oradasın.
Serenay'ın şuan amacı insanları kendine acındırmak bence. Kötü durumda , tek başına yalnız ve genç bir kız . Bizim halkımız tav olur böyle durumlara.
Hakan zaten bu durumdan nemalanmanın derdinde . kendine pay çıkarmaya çalışıyor ..'' aa bak çocuğa kızı nasıl savundu ,yem etmedi ordakilere'' gibi gibi.. Çok uyanıklar ya
aynen anıl sakatken birinci oluyordu ya buda mağdur rolüyle 1.olma derdinde çok bariz
Yok sekerım yemıyoz bu nümeroları
Özleyen gıder
Hatta hasta ana bırakılıp gelınırde nıye böyle bögürülür...
Evet Serenay bıktırdın herkesi sanki bir tek senin anan var. Gelmeseydin o zaman.
Orda Merve Oflaz elenmedi diye sukur ediyordu. Mervenin aglamasina değil.merve aydın ağlarken serenay çok şükür bin şükür çekiyordu ona ne demeli
Burası sessiz kalmış birazdan yeni bölüm var bakalım yine ne kulisler ne kavgalar olacak :)) ödülü de merak ediyorum ödüller gitgide dahada güzelleşiyor oyunlarda zorlaşıyor bakalım neler olacak :)
hatırlamıyorum canım çıkmadı sanırım, ne güzel ödül ama buzdolabı ödülü bana daha çıkmaz gibi geliyor daha , evet kara ekmek çok güzel asçet favorim sende mi izliyosun :)Buzdolabı ödülü çıktımı bu sene? Belki bu hafta kucuk ödüllerden biri buzdolabı olur
Kara ekmek izliyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?