Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
serenay annen birleşme partisin de hastaydı en çok sen eğlenip döktürüyordun

kendini sahnelere atıyordun.

Yani evet duygusallaşmıştır, son oyundu kaybetti vs vs . ama çok abarttığını düşünüyorum. ''Annem için annem annem hasta'' diyorsan orda işin ne ?

Şov boyutuna kısmen katılıorum çünkü Serenay şov yapmayı seven bir kız ..

dişi aslanım ben dişi aslan diye bas bas bağırmaya bayılıyor

birde dikkat ettim oyunu ilk kaybettiğinde zordan ağlamaya çalışıyordu sonradan açıldı

ağlamayı başarınca devamı geldi

Her yıl ünlüleri tuttuğum gibi bu yıl da gönlüm ünlülerden yana. Ama dün ilk kez gönüllüler kazansın istedim . Ki gönüllüler daha çok kazanmak istedi oyunun başından beri.
Serenay gerçekten çok değişik bir kız . bir tek onun annesi var haklısın . yani anlayamıyorum bu kadar düşünüyosan neden oradasın.
Serenay'ın şuan amacı insanları kendine acındırmak bence. Kötü durumda , tek başına yalnız ve genç bir kız . Bizim halkımız tav olur böyle durumlara.

Hakan zaten bu durumdan nemalanmanın derdinde . kendine pay çıkarmaya çalışıyor ..'' aa bak çocuğa kızı nasıl savundu ,yem etmedi ordakilere'' gibi gibi.. Çok uyanıklar ya

aynen anıl sakatken birinci oluyordu ya buda mağdur rolüyle 1.olma derdinde çok bariz

dişi aslanım ben dişi aslan diye bas bas bağırmaya bayılıyor

birde dikkat ettim oyunu ilk kaybettiğinde zordan ağlamaya çalışıyordu sonradan açıldı

ağlamayı başarınca devamı geldi

evet kesinlikle sanırım arkadaşları üstüne gelmesin diye o şekilde davrandı . zaten kimse yanına gitmeyince abarttı da abarttı yani..
bi ara ciddi anlamda saçmaladı . Kız oyuncu kabul etmek lazım.

Dip Not: tabiki hassastır duygusaldır üzülmüştür .. ama dünkü o çığlıklar , bağırışlar işin şov kısmıydı

Yok sekerım yemıyoz bu nümeroları
Özleyen gıder
Hatta hasta ana bırakılıp gelınırde nıye böyle bögürülür...

merve aydın ağlarken serenay çok şükür bin şükür çekiyordu ona ne demeli
Orda Merve Oflaz elenmedi diye sukur ediyordu. Mervenin aglamasina değil.
Bence Serenay ilk kez doğaldi. Gercekti krizi . Yazik kotu durum daha saglam psikolojide olmalı

annem ameliyat olduğu gün ben sınavdaydım.
yani seven gider yanında olur sözü her zaman doğru değil.
hayat öyle denk getiriyor ki işte yanında olamıyorsun bazen.
bu kız da bakalım ne zaman yaptı bu anlaşmaları sonuçta çekip gitmek de bence öyle kolay değil.
Belki buraya gelecem diye başka iş tekliflerini reddetti. belki orada durduğu hafta başına para alıyor. belki annesi ameliyat oldu biraz iyileşti ve kendisi dedi kızına tamam kızım sen de artık işine gücüne bak diye ama onun aklı annesinde kaldı.
Yani milyon tane belki olabilir.
program bence de baştan sona kurgu ama bu olay üzerinden şov yapılıyor denmesi çok ayıp.

Ben dün aksam izlerken aslinda etkilendim serenay'in aglamasindan.söz konusu anne olunca bende o duygusalligini kabul edebiliyorum.insanlarin neler yasadigini elbbette bizler bilemeyiz.ama seranay bunu cok sık kullanmaya basladi.yani bukadar böğürerek aglamasi abartiya giriyor.surekli annem demesi beni baya sıkti.birde ben seranayin gercekten cok inancli oldugunu dusunmustum.surekli dillendiriyor.ama parti gecesi beni oldukca sasirtti.samimi bulmuyorum ben artik turk halki gözyasini sever.anneyi sever.dinimize sahip cikani sever.bu felsefeyi kullaniyor sanirim serenay.bunlar yakinda namaz kilmaya da baslarlarsada sasirmam

Survivorda durdukları sürece para aldıkları bariz zaten.
Ayrıca Serenay geldiğinden beri annem hasta diyor. Yani survivor yarışmacıları açıklandığından beri. Öyle olsa girmezdi Survivor kadrosuna.
Annesinin ciddi birşeyi olsaydı Serenay survivordayken onun film fragmanında maketinin yanında poz veremezdi.Çok ciddi birşeyi olsaydı.
Ayrıca Acun bilgilendiriyordur o konuda onları.

Sizin sınavınız varmış o hayati birşey lakeoftears ama Serenayın survivorda olması keyfi bir durum. Para+kariyer.

Serenay annem diyor şov yapıyor vs vs bunların hiçbiri benim umrumda değil açıkcası
Oy kullanmıyorum bir şey yapmıyorum sonuçta
O hale gelen bir insana ben acırım gerçek olduğunu düşündüğüm için
Merve a.ya da üzülmüştüm
Ama şimdi diyorum ki hepsi birbirinden beter şovmenler
Ayyy tahammül sınırlarımı zorluyor artık kızların bu hırsları kendilerini bir şey sanmaları
Merve a.nın o hırslı konuşmları suratının ortasına bir terlikle vurasım geliyor Sahra aynı şekilde
Nadya aynı şekilde gıcıklaşmaya başladı
Sevdiğim bir kaç yarışmacı olmasa izlemicem soykaı

Burası sessiz kalmış birazdan yeni bölüm var bakalım yine ne kulisler ne kavgalar olacak :)) ödülü de merak ediyorum ödüller gitgide dahada güzelleşiyor oyunlarda zorlaşıyor bakalım neler olacak :)

Burası sessiz kalmış birazdan yeni bölüm var bakalım yine ne kulisler ne kavgalar olacak :)) ödülü de merak ediyorum ödüller gitgide dahada güzelleşiyor oyunlarda zorlaşıyor bakalım neler olacak :)

Buzdolabı ödülü çıktımı bu sene? Belki bu hafta kucuk ödüllerden biri buzdolabı olur
Kara ekmek izliyorsun galiba

Buzdolabı ödülü çıktımı bu sene? Belki bu hafta kucuk ödüllerden biri buzdolabı olur
Kara ekmek izliyorsun galiba
hatırlamıyorum canım çıkmadı sanırım, ne güzel ödül ama buzdolabı ödülü bana daha çıkmaz gibi geliyor daha , evet kara ekmek çok güzel asçet favorim sende mi izliyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…