Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu arada Almeda gittiginde Merve A. cim da krizdeydi oda gercekti yani

2 dir zart diye bitiriyorlar ya hayret bir sey iyice sacma oldu yarim yamalak

Bence tedavi olması lazım iyi bir hal değil...

22 yaşında kız istediği olmayan çocuklar gibi ağlama krizleri falan...
Tabi ki iyi bir hal degil keske kimsenin basina gelmese
Ama insan o sekilde aglamaya baslayip kendini durdurmazsa bu sekilde krize giriyor sonra istesede kendine gelmesi zor.. Yani rol degildi gercekti ama duygusal yonden daha saglam olmasini beklerdim bende

Serenayın ağlama krizi gerçekte olabilir günahını almim ama hareketleri yapmacık abartı, birde madem ailesine o kadar düşkün annesi ameliyat olmuş gelmeseymiş sonuçta şartları bilerek geldiyse katlanması lazım, her seferinde annem ailem derse ben buna inanmam yani

merve aydın ağlarken serenay çok şükür bin şükür çekiyordu ona ne demeli
Ben ordada Merve A.ya uzuldum. Serenaya kizmistim . Cunku gercekten kimsenin basina gelsin istemem bu tarz seyler. Kendilerini bir oyun icin yiyip bitirmeleri sacma. Dusunsene ordan bi geliyorlar psikoloji falan hep bozulmus canindan onemlimi ya

Ben ordada Merve A.ya uzuldum. Serenaya kizmistim . Cunku gercekten kimsenin basina gelsin istemem bu tarz seyler. Kendilerini bir oyun icin yiyip bitirmeleri sacma. Dusunsene ordan bi geliyorlar psikoloji falan hep bozulmus canindan onemlimi ya
işte başkasın ağlarken gülerse ,başkasının insanlığına da laf etmesin herkes ektiğini biçer

Serenay artık cidden saçmalamaya başladı.
Acun reyting yaptırana daha çok mu para veriyor ne
Serenay survivor'a geldikten sonra anne-babası onun oynadığı film fragmanında Serenay'ın maketiyle gayet mutluydu.
Ciddi bir rahatsızlığı olsa zaten gelmezdi.
Survivor'dan alacağı para tatlı geldi. Burda anam anam diye zırlamasın artık.
Bir tek onun annesi mi var.
Ünlüleri tutuyorum ama gönüllülerin bu oyunu almalarına da sevindim. Onlar ne mektup ne fotoğraf göremediler sonuçta.

Aaaa ben serenaya kısa boylu diyodum 170miş

170 miiiii
tvde hepsinden kısa duruyor ama
turabinin 180 olduguna inanamadıgım kdr serenayın 170 olduguna inanamdım
bide serenayın dansı makaslanmış ztn o yüzden performansı çok kısa sürdü

Ben serenay a üzüldüm Berna ve Pascal da yapıyorlar kendileri kızın sinirleri yıpranmış çok belli böyle show show üstüne gidilmesi bilmiyorum belki şu an duygusal bakıyorum ama bende olsam yıpranırdım

insanlar oraya giderken moralleri düzgün oluyor iki ay bir adada kalınca ister istemez herşey altüst krizler normal geliyor bana
biz bir hafta evden çıkmasak kafayı yiyorz

dün gece eleme oldu mu kızlar,takip edemedim ben.yoksa adalar birleşti diye bu hafta eleme yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…