- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
O kriz anini biliyorum ya 1 gram rol yok... gercek bi sinir krizi yani uzuldum kiz serenay sana
Tabi ki iyi bir hal degil keske kimsenin basina gelmeseBence tedavi olması lazım iyi bir hal değil...
22 yaşında kız istediği olmayan çocuklar gibi ağlama krizleri falan...
evet bende gördüm öyle anadan böyle kız diye herkes şaşırmıştıAnnesi sahra dan guzel gecen sene gormustum soklanmistim baya
merve aydın ağlarken serenay çok şükür bin şükür çekiyordu ona ne demeliMerve A. Sinir krizi geciriken sov yapmiyor
Pascal beyimiz oyun alanini dagitirken sov yapmiyor
Bir tek Serenay sov yapiyor hadi canim hadii ordan
yarın yok cumartesi günüKızlar peki yarın var mı survivor
Ben ordada Merve A.ya uzuldum. Serenaya kizmistim . Cunku gercekten kimsenin basina gelsin istemem bu tarz seyler. Kendilerini bir oyun icin yiyip bitirmeleri sacma. Dusunsene ordan bi geliyorlar psikoloji falan hep bozulmus canindan onemlimi yamerve aydın ağlarken serenay çok şükür bin şükür çekiyordu ona ne demeli
işte başkasın ağlarken gülerse ,başkasının insanlığına da laf etmesin herkes ektiğini biçerBen ordada Merve A.ya uzuldum. Serenaya kizmistim . Cunku gercekten kimsenin basina gelsin istemem bu tarz seyler. Kendilerini bir oyun icin yiyip bitirmeleri sacma. Dusunsene ordan bi geliyorlar psikoloji falan hep bozulmus canindan onemlimi ya
Baskasi aglarken gulmesin ama yinede her seye ragmen kendi de aglanacak durumlara dusmesin benim dusuncem bu yonde :)işte başkasın ağlarken gülerse ,başkasının insanlığına da laf etmesin herkes ektiğini biçer
Aaaa ben serenaya kısa boylu diyodum 170miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?