neden aralarında bısey mı varmısHacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede seranay turabiyi survivor de buldu.
Hakan resmen turabiye hayran gizli gizli her hareketini lzliyormuş meğer :))
Birleşmeden önce birbirinden nefret eden iki insan ne hikmetse birleşmeden sonra hayran oluyorlar ne tuhaf insanlarsınız Serenay-Hakan
Hakan turabinin aslında iyi insan olduğunu gizli gizli her hareketini izlediğini söyledi turabiyle barışmak istiyomuş,serenayda gitti turabiye hakanı övdü falan turabide hakana karşı yumuşadı yani yakında ikisini dost olarak görürsen şaşırma :)Noldu kızlar ya izleyemedim ne yaptılar ki?
Hakan turabinin aslında iyi insan olduğunu gizli gizli her hareketini izlediğini söyledi turabiyle barışmak istiyomuş,serenayda gitti turabiye hakanı övdü falan turabide hakana karşı yumuşadı yani yakında ikisini dost olarak görürsen şaşırma :)
Serenay Turabi ile sohbeti esnasında dedi ki aslında Hakan iyi çocuktur seini de seviyor hal ve hareketlerine hayran felan yani ikisinin arasını bulmaya çalışıyor aklınca. Serenay ve Hakan'ın samimiyetsiz tavırları kısacasıNoldu kızlar ya izleyemedim ne yaptılar ki?
Serenay Turabi ile sohbeti esnasında dedi ki aslında Hakan iyi çocuktur seini de seviyor hal ve hareketlerine hayran felan yani ikisinin arasını bulmaya çalışıyor aklınca. Serenay ve Hakan'ın samimiyetsiz tavırları kısacası
Aynen Turabi de şimdi açıkçası güçlü bir yarışmacı gerek sms gerek fiziken sonlara kadar kalacağı aşikar onun yanında yer alıp kalmak istiyorlar yoksa Turabi'nin yanında olmak değil amaç güçlünün yanında olmak. Yine de daha önceki davranışlarına göre böyle davranmaları bana göre Serenay ve Hakan'ı samimiyetsiz olduğunu gösteriyor zaten sevmiyordum iyice itici geldilerAmaçları turabiyi yanlarına cekip daha guclu olmaya calısmak bence. Yalnız kaldılar cunku dogukanda yavastan onlardan uzaklasıyor gibi.
neden aralarında bısey mı varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?