Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Seranay kilo almis.az once yarisirken farkettim göbek yapmis.beli kalinlasmis.birtek benmi gördüm acaba bunu :)

Oyunu kim aldı ve ödül ne bakamıyorum yoksa yine 9 9 mu

Bide bu hafta dokunulmazlık yokmu

Hakan karısına ok gönderiyordu. Şimdi kızlar tepesinde Gizem görmüyor mu acaba

Hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede seranay turabiyi survivor de buldu.

Doğukan haklı yaa hiçbirisi gerçek dost değil birbirine çoğu kendi çıkarını düşünüyo samimiyet yok :/

Noldu kızlar ya izleyemedim ne yaptılar ki?
Hakan turabinin aslında iyi insan olduğunu gizli gizli her hareketini izlediğini söyledi turabiyle barışmak istiyomuş,serenayda gitti turabiye hakanı övdü falan turabide hakana karşı yumuşadı yani yakında ikisini dost olarak görürsen şaşırma :)

Ay hiç tahammulum yok benim o koca kafaya ya. Merakla bekliyorum neler olacak

Noldu kızlar ya izleyemedim ne yaptılar ki?
Serenay Turabi ile sohbeti esnasında dedi ki aslında Hakan iyi çocuktur seini de seviyor hal ve hareketlerine hayran felan yani ikisinin arasını bulmaya çalışıyor aklınca. Serenay ve Hakan'ın samimiyetsiz tavırları kısacası

Amaçları turabiyi yanlarına cekip daha guclu olmaya calısmak bence. Yalnız kaldılar cunku dogukanda yavastan onlardan uzaklasıyor gibi.

Amaçları turabiyi yanlarına cekip daha guclu olmaya calısmak bence. Yalnız kaldılar cunku dogukanda yavastan onlardan uzaklasıyor gibi.
Aynen Turabi de şimdi açıkçası güçlü bir yarışmacı gerek sms gerek fiziken sonlara kadar kalacağı aşikar onun yanında yer alıp kalmak istiyorlar yoksa Turabi'nin yanında olmak değil amaç güçlünün yanında olmak. Yine de daha önceki davranışlarına göre böyle davranmaları bana göre Serenay ve Hakan'ı samimiyetsiz olduğunu gösteriyor zaten sevmiyordum iyice itici geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…