Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
oyunlarda başarısız canım onda hemfikirim ama ne bilim bana sempatik geliyor sanırım beşiktaşlı olduığu içinde tarafsız bakamıyorum :/
öyle de canım çok dedikodu yapıyor ve performansını iyi görüyor halbu ki şuan en berbat düşük performans ona ait

o gitmezse ünlüler daha da beter olur

öyle de canım çok dedikodu yapıyor ve performansını iyi görüyor halbu ki şuan en berbat düşük performans ona ait

o gitmezse ünlüler daha da beter olur
haklısın pascaldan beklemediğim derecede başarısız, aslında futbolculuk geçmişi var daha iyi olabilirdi gitmesi belkide daha iyi takım için

Kızlar nasıl gidiyor? ÖZlemciğimin gidişinden sonra izlememiştim hiç geçen hafta. Bu hafta Hakan hiç şaşırtmadı beni, gidip gönüllüleri de karıştırmış orada bile fitneci anılıyor.

haklısın pascaldan beklemediğim derecede başarısız, aslında futbolculuk geçmişi var daha iyi olabilirdi gitmesi belkide daha iyi takım için
aynen canım duygusal bakma bir yere kadar tolere edilebilir başarısızlığı ama

bi yerden sonra artık yeter yani anıl sakatlıktan yeni çıktı ama ondan çok iyi yarşıyor baksana

inşallah merve alır dokunulmazlığı inşallah en çok hak eden o

aynen canım duygusal bakma bir yere kadar tolere edilebilir başarısızlığı ama

bi yerden sonra artık yeter yani anıl sakatlıktan yeni çıktı ama ondan çok iyi yarşıyor baksana
doğru söylüyosun bana kalsa hakanın gitmesini isterim ama takıma katkısı çok gitmesi iyi olmaz yine en mantıklısı pascal ama pascalı yazmazlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…