ünlüler atışlarda çok beceriksizdi ya eşit şartlarda yarışmadılar kiBelliydi zaten gönüllülerin alacağı
Ya ben pascalı çok seviyorum ama o gitmesinünlülerin lehine olması için paskal gitmeli
aynen özelikle bernanın atışları çok kötüydüünlüler atışlarda çok beceriksizdi ya eşit şartlarda yarışmadılar ki
10 kilo fark olunca böyle oluyor
gitmeli o gitmezse ünlüler kaybetmeye devam eder karekteri de bayağı kötüymüş gün geçtikçe kendini batırıyorYa ben pascalı çok seviyorum ama o gitmesin
oyunlarda başarısız canım onda hemfikirim ama ne bilim bana sempatik geliyor sanırım beşiktaşlı olduığu içinde tarafsız bakamıyorum :/gitmeli o gitmezse ünlüler kaybetmeye devam eder karekteri de bayağı kötüymüş gün geçtikçe kendini batırıyor
öyle de canım çok dedikodu yapıyor ve performansını iyi görüyor halbu ki şuan en berbat düşük performans ona aitoyunlarda başarısız canım onda hemfikirim ama ne bilim bana sempatik geliyor sanırım beşiktaşlı olduığu içinde tarafsız bakamıyorum :/
haklısın pascaldan beklemediğim derecede başarısız, aslında futbolculuk geçmişi var daha iyi olabilirdi gitmesi belkide daha iyi takım içinöyle de canım çok dedikodu yapıyor ve performansını iyi görüyor halbu ki şuan en berbat düşük performans ona ait
o gitmezse ünlüler daha da beter olur
aynen canım duygusal bakma bir yere kadar tolere edilebilir başarısızlığı amahaklısın pascaldan beklemediğim derecede başarısız, aslında futbolculuk geçmişi var daha iyi olabilirdi gitmesi belkide daha iyi takım için
bir kendini düşünüyor bencil adamturabi gerçekten haksız,hepsine verilen malzemeleri kendine kullanması haksızlık.geçen senede oltanın ipiyle kendine kolye yapmıştı
doğru söylüyosun bana kalsa hakanın gitmesini isterim ama takıma katkısı çok gitmesi iyi olmaz yine en mantıklısı pascal ama pascalı yazmazlar benceaynen canım duygusal bakma bir yere kadar tolere edilebilir başarısızlığı ama
bi yerden sonra artık yeter yani anıl sakatlıktan yeni çıktı ama ondan çok iyi yarşıyor baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?