Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
sizde babalar dedikodu yapmaz kızlar mı dedikodu yapar

sana herşey hak değil mi numaracı

Valla merve sen serenayi takim icin seni yazmaliyim performansin dusuk demistin. Sen dedigin gibi biri olsan Pascali yazardin. Anca laf sende de.

Koskoca adada iki karakterli insan var biri Hasan biri Dogukan. Diger kalanlarin hepsinin bi taraflari oynuyo

hakanı hiç sevmiyorum haz etmiyorum ama takım için o gitmemeli paskal gitmeli

yoksa ünlüler hep kaybeder zaten doğukan hariç erkeklerin performansı kötü

hakan da orta derce anıl da öyle paskal en kötüleri

Sms e hakan cıkıyor
Merve dokunulmaz serenayı cıkaracak
1.de anıl olursa berna der herlde Serenayı deme hakkı olmazsa
Manyak gibi konsey

Sms e hakan cıkıyor
Merve dokunulmaz serenayı cıkaracak
1.de anıl olursa berna der herlde Serenayı deme hakkı olmazsa
Manyak gibi konsey
senin bu imzan nasıl bir şey öyle ilk çıktığında şok oluyordum

komik değişik ve ince msjlar içeriyor

Hakani sevmiyorum falan ama asla su zenci muhabbetini yaptigina inanmıyorum. Serenayi oy icin yapiyo diye sucluyolardi. Kendileri aynisini yaptı

Zenci battaniye olayı çok zorlama ama işçilerle ilgili olayın gerçekliğine inanıyorum ben. Hakan'da 'ya şuradaki zenci arkadaşlar toplar zaten nolucak' diyebilecek potansiyel var bence.

Bence bu hafta 1. Serenay cikacak. Anil iyilesti artik bi magdurlugu yok

yeni mağdur o değil mi şimdilerdeannem diye kendini yerlere atıp krizler geçiren iki de bir bunlar beni çiğ çiğ yer deyip mazlum rollerine bürünen o malum
o çıkarsa paskalı çıkarır

iyi de olur

kızlar bişey sorucam gönüllüler ailelerden gelen videoları izlediler mi ben denk gelmedim de ne zmn izlediler netten bakayım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…