Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Anıl Doğukan'ın adamlığına laf mı ediyor yoksa bana mı öyle geldi?!!! Eğer öyleyse, Anıl benim için bitmiştir.

Bu ütopya ne böyle ya 6 aylık sıkı dostlar parçalandı

serkan tuncayı satmış

hep bu ütopyaya da survivor yüzünden gözüm takılıyor ya o bitince başlıyor ya

çok saçma sapan birşey

Kızlar kafama birşey takıldı. Geçen haftada ünlüler kaybetti dokunulnazligi bu haftada. E şimdi nasıl olacak 2 kisimi gidecek anlamadım ben. Yalnız anıl 1.olursa serenayla hakani karşı karşıya getirecek.hakana

Herkez magdur oynayip oylari topladi bugune kadar, biraz da Serenay olsun magdur alsin oy. Ama yine Anil alir birinciligi sms de.

kesin serenay 1. olur bu hafta okadar ağladı zırladı....ne kadar çok ağlarsan okadar sms artıyor bu adada.ağlama olayında hakanın serenayı doldurup pascalla bernanın üstüne saldığını düşüyorum.serenayın haberi yok olanlardan hakan anlatmış sana böyle böyle dediler diye...serenay zaten çabuk gaza geliyor aynı doğukana yaptığı gibi berna olayında şimdide serenaya yaptı sonrada ben abiyim koruyorum modunda....

bu turabi hayranlığı ne ya hakanda serenayda daha dun 1 bugun 2 neyini gördünüzde hemen dibinde bittiniz yandaşı oldunuz...

Hakanla Serenay'ın laf taşımacılığının kokusu çıktı Hasan-Begüm-Sahra üçlüsünün puzzle birleştirmesiyle
Ne iki yüzlüsünüz ya. Turabi'ye yanaşmalar.
Serenay da 21 yaşında çocuk falan değil karakteriniz olsun azcık.

Pascal'ın tüm dediklerine katılıyorum.. Zenci battaniye lafını yalanladı Hakan ama asıl önemli olan kağıdı yere attığında Acun'un para verdiği zenciler toplar lafını yalanlamadı.. Demek ki bu sözü söyledi. Hiç yakıştıramadım.. Umarım Hakan gider ama sanmıyorum.

Nedense eski tadı yok survivor'un..
Acun da bizim dalga geçmelerimizi duydu galiba sms sonuçları noter tasdikli sitemizde var bakabilirsiniz dedi

mikser serenay,kendi adası bitti gönüllüleri de karıştırmak için çabalıyor.çok kötüsün serenay

Hakan yazıldığına göre .Serenayı birinci yapacaktır Acun, karşınına karşı gruptan birini koysun diye..

ya anne geyinden kusucam artık, yok annemi özledim yok annem hasta, sanırsın ki 3 yaşındalar, annelri yuvadan gelsin alsın diye bekliyolar, bırakın bu ayakları, madem ananızın hasretine dayanamıcaksınız ne işiniz var orda, gerçek hayatta baksan bayramda bile gitmiyolardır ha, yalandan işler

ahmet dursun bilmem doğru bileme yalan serenay okadar annem annem diyorda kıbrısta yüzune bakmadı annesinin dedi...yer bile ayırmamış erken gelen kapar demiş.

yorumum da yanlış anlaşılmasın herkes annesini sever, onlarda seviyordur muhakkak, ama anaokul çocuğu gibi annemi özledim diye zırlamaları kesinlikle samimi gelmiyor, 30- 40 yaşında insanlar, sanırsınki ilk defa anasından ayrılmış, hiç inandırıcı değil, bizim millet anasına aşırı düşkün malum, dertleri bunun üzerinden sms kapmak

ya samimi değil tabii chess,duygu sömürüsü. halkın vicdanına oynuyolar. yürüsün gitsinler

Bu kadar anam,annem sohbetinden ve ağlamalarından sonra Serenay birinci olursa şaşmam cidden. Ahmet Dursun'un babası rahatsızmıştı adaya geldi ama bir kere bile babam demedi adam yani keza Pascal'ın da öyleymiş. Artık annem vs sohbetleri sıkıyor yani. Serenay ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama baydın be güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…