Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya samimi değil tabii chess,duygu sömürüsü. halkın vicdanına oynuyolar. yürüsün gitsinler

Bir de fragmanı izledin mi ''anneme dil uzatıyorlar bunlar kim ki anneme dil uzatıyorlar vs vs ''saçma sapan şeyler söylüyor . Kız resmen oynuyor ya resmen annesi üzerinden prim yapıyor başka bir derdi yok

Bir de fragmanı izledin mi ''anneme dil uzatıyorlar bunlar kim ki anneme dil uzatıyorlar vs vs ''saçma sapan şeyler söylüyor . Kız resmen oynuyor ya resmen annesi üzerinden prim yapıyor başka bir derdi yok
sanki anasına küfür etmişler anana kimse dil uzatmıyo rahat ol.

Hakan evet sinsi ama Serenay çok uyanık çok çok tehlikeli hatta bence adadaki en tehlikeli kişi.. Turabi'ye yanaşmaya çalışan tek kişi O. Sürekli bi en küçük benim ayakları , çakallar arasında kaldım allahım yiyecekler beni falan komik şeyler bunlar Pascal'ın dediklerine ben de katılıyorum Hakan sadece battaniye durumunu yalanladı onun dışındaki Dominikliler için geçen muhabbete yorum yapmadı, yapamadı .. bir kez daha hakan'ın ne mal olduğunu görmüş olduk özetle

Doğukan bence bireysel devam edecek.
dediği şey çok doğru biraz kendinizi düşünün tek kişi survivor çıkacak dedi.
Ayrıca Hakan'ın dediği gibi satılmadılar.
Doğukan adam gibi birleşmeye dek konseyde hem fikirdik artık bireysel istediğimizi yazabiliriz dedi.
o da Hakan'ı yazsaydı taraf değiştirmiş olurdu.
Çatır çatır Bernayı yazdı daha önce de seni yazacağım diyordu Bernaya zaten.

Son düzenleme:
Sms e hakan cıkıyor
Merve dokunulmaz serenayı cıkaracak
1.de anıl olursa berna der herlde Serenayı deme hakkı olmazsa
Manyak gibi konsey
merve aday çıkaramayacak ki o nerden çıktı kız
adı yazılan kişi yani hakan 1. olursa merve dokunulmaz olduğu için aday çıkarır
bunun içinde hakan ın 1. olması gerek

merve aday çıkaramayacak ki o nerden çıktı kız
adı yazılan kişi yani hakan 1. olursa merve dokunulmaz olduğu için aday çıkarır
bunun içinde hakan ın 1. olması gerek

Yok artık her hafta dokunulmaz olanda aday cıkaracakmış

hakan giderse çok üzülürüm gerçekten başarılı artık ve o kadar zeki ki zeki insandan herkes korkar gizem akıllı kızmış hakanı kaçırmamış

Şu Hakan'ı çözemedim arkadaş. Dediklerinde, yaptıklarında samimi mi emin olamıyorum bir türlü. Bir insan bu kadar uzun süre 'düzgün' numarası yapabilir mi? Ama Doğukan çok doğal, ondan yana hiçbir zaman şüphem olmadı.

bu pazar anneler günü olduğuna göre anne geyiği 2 hafta sürer, yeminlen survivorden soğudum anne!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…