bncede zaten onun bi Allah bir dediğine inanılırvalla bence merve pekte üzülmedi içten içe sevindi bile akıllı bir kız biliyor kötü yarıştığını
takımında diye söyleyemiyordu
Aynen :)profesyonel
dokunulmazlıgı almasa gıdıyormus yanıı
o da olabılır doğru dokunulmaz dıye vermemıs olabılırlerDokunulmazligi almasa belki oyu artardi
evet bir daha yenilirlerse ilk anıl sonra hakan gitmeli performansa bakıncaAynen ben de Pascal'ı seviyorum sempatik ama gerçekleri de görmek lazım elenmesi takım adına iyi oldu eminim bu hafta ünlüler daha iyi puanlar alacaktır.
Hakan'ı da sevmiyorum onun da elbette gitmesi için zaman gelecek ama şimdi değildi.
hemde sonuna kadar kim var böyle başarılı allah aşkına, anam anam diye ağlaya zırlaya 1.olanlandan binkat başarılı
Aynen yine Anıl'ı da seviyorum ama onun da Hakan'dan önce gitmesi takım adına yararlı olur daha da açılacak gibi değil çünkü.evet bir daha yenilirlerse ilk anıl sonra hakan gitmeli performansa bakınca
evet hakan ve serenay 1 oyun alınca sova başlıyorlar kız çoğunlukla 3te3 yapıyor yine de seviyeli seviniyorKesinlikle katılıyorum üstelik oyun alınca çok seviyeli davranıyor hiç bir şeyi abartmıyor.
Seranay geçen sezon bir tek Müge'yi yeniyordu oyun aldım diye şov yapıyordu.
açıkçası o takımda biri 1. olacaksa Merve Aydındır sonuna kadar hak ediyorAynen yine Anıl'ı da seviyorum ama onun da Hakan'dan önce gitmesi takım adına yararlı olur daha da açılacak gibi değil çünkü.
Merve Aydın zaten fazlasıyla hakediyor performansı muhteşem ben zaten finale kalacaksa ünlülerden Merve Aydın ve Doğukan olsun isterim.açıkçası o takımda biri 1. olacaksa Merve Aydındır sonuna kadar hak ediyor
sonra Doğukan ve Bernanın Hakkını da yememek gerek
gönüllülerde de en iyi performans Hilmiceme ait
hemde bu sefer daha beter bir şekildeDedikoducu Hakan kaldığı yerden dedikoduya devam edecek
Yiğidi öldür hakkını yeme ne güzel söylemiş atalarımız. Kesinlikle 1. Merve 2. Bernaaçıkçası o takımda biri 1. olacaksa Merve Aydındır sonuna kadar hak ediyor
inşallah gönlümüzden geçen olur ama bu halk mağdura inandığı süreceMerve Aydın zaten fazlasıyla hakediyor performansı muhteşem ben zaten finale kalacaksa ünlülerden Merve Aydın ve Doğukan olsun isterim.
Gönüllülerden evet Hilmi'nin performansı iyi ama ben gönüllülerden finale kalacak kişinin Hasan olmasını isterim zaten onun performansı da yabana atılacak gibi değil.
hakan diyor ya hak yemekten karnı şişti çocuğunanıl zaten gitmeli yaw adam geldiğinde nasıldı yata yata kilo aldı tamam sakat ama survivor sakatlar adası değil sakatlanan gitsin
herşey performans degil bu adada en itici isim merve aydındır kincilik fesatlık arkadan konuşup satma herşey var bu kızda ayrıca mervenin performansını da abartmayın bi atlete göre çok kötü bence bernanın performansı merve fesatından daha iyi siteden yüzdelere bakabilirsin.açıkçası o takımda biri 1. olacaksa Merve Aydındır sonuna kadar hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?