Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
evet bir daha yenilirlerse ilk anıl sonra hakan gitmeli performansa bakınca

hemde sonuna kadar kim var böyle başarılı allah aşkına, anam anam diye ağlaya zırlaya 1.olanlandan binkat başarılı

Kesinlikle katılıyorum üstelik oyun alınca çok seviyeli davranıyor hiç bir şeyi abartmıyor.
Seranay geçen sezon bir tek Müge'yi yeniyordu oyun aldım diye şov yapıyordu.

Dedikoducu Hakan kaldığı yerden dedikoduya devam edecek

Kesinlikle katılıyorum üstelik oyun alınca çok seviyeli davranıyor hiç bir şeyi abartmıyor.
Seranay geçen sezon bir tek Müge'yi yeniyordu oyun aldım diye şov yapıyordu.
evet hakan ve serenay 1 oyun alınca sova başlıyorlar kız çoğunlukla 3te3 yapıyor yine de seviyeli seviniyor

Aynen yine Anıl'ı da seviyorum ama onun da Hakan'dan önce gitmesi takım adına yararlı olur daha da açılacak gibi değil çünkü.
açıkçası o takımda biri 1. olacaksa Merve Aydındır sonuna kadar hak ediyor

sonra Doğukan ve Bernanın Hakkını da yememek gerek

gönüllülerde de en iyi performans Hilmiceme ait

Merve Aydın zaten fazlasıyla hakediyor performansı muhteşem ben zaten finale kalacaksa ünlülerden Merve Aydın ve Doğukan olsun isterim.
Gönüllülerden evet Hilmi'nin performansı iyi ama ben gönüllülerden finale kalacak kişinin Hasan olmasını isterim zaten onun performansı da yabana atılacak gibi değil.

Yi

Yiğidi öldür hakkını yeme ne güzel söylemiş atalarımız. Kesinlikle 1. Merve 2. Berna

inşallah gönlümüzden geçen olur ama bu halk mağdura inandığı sürece

bileğinin hakkını veren bir yere gelemiyor maalesef

Kizlar istatistik kismina bakinca birinciligi hak edende direk Hilmicem o zmaan. Adam acik ara fark atmis hepsine 1.ligi kaptirmaz kolay kolay ...

Bu arada Merve a.nin Dogukana finale yururuZ diyip ismini soylemesi cok ironik

Gurubundan birini mi soyleseydi tabiki Dogukan diye dusunecek olursak

O zaman adama niye finale gideriz diyorsun git Anila de Bernaya de

Gun gectikce hepsini satacak bizde keyifle izleyecegiz

herşey performans degil bu adada en itici isim merve aydındır kincilik fesatlık arkadan konuşup satma herşey var bu kızda ayrıca mervenin performansını da abartmayın bi atlete göre çok kötü bence bernanın performansı merve fesatından daha iyi siteden yüzdelere bakabilirsin.

bence serenayın birinci olması ağlamasından degil tamamen merve aydının iticiliğinden sırf merve aydın sevinmesin diye ben şahsen serenaya oy atttım yoksa serenaya bir sempatim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…