Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
2 sene önce mi ne survivor yarışmacılarından biri demişti.
bize ne yapcağımızı söylüyorlar ona göre davranıyoruz diye
yani hepsi rol kesiyor.
Doğukan hariç bence. Acun onu öyle kabul etmiştir.
Diğerlerinin gerçek davranışlarının bu şekilde olduğuna inanmıyorum.

Zaten artık izlemiyorum.Sizlerin yorumları yetiyor bana özet

Artık bu show lar ,roller baydı çok.
All star daha da rezil kaldı diğerlerinin yanında.

http://onedio.com/haber/hangi-survivorcisin--501768

testi gayet objektif yaptım hasancı çıktım

ay arkadaşlar onediodan link çıkmıyodu kk da şimdi hatırladım onediodan bakın teste, testler bölümünden eğlencesine

Hatta bir manken katılmıştı. Geçen senelerden yanlış hatırlamiyorsam soyadı büyüksaraç gibi bir şeydi. Kadın açtı ağzını yumdu gözünü. Kamera arkalarinda yemek verdiklerini, ve neler yapılması gerektiğini bir bir anlattı. Yani sizin dediğiniz gibi hepsi rol. Acun bu bayani mahkemeye vereceğim diyordu neler oldu bilmiyorum. Issiz ülkemin issiz programlari. :)

Evet verdi ve çatır çatır parasını aldı yedi :)) acun işini sağlama almıştır sözleşmede bu aciklamalarin önünü kesmek için muhakkak bir madde vardır.

merve anil hasan sahra falan bir arada oturuyorlardı bir kaç bölüm önce.
şu dikkatinizi çekti mi.
merve turabi hakkında bir şeyler dedi
anıl garibim savundu gibi oldu turabi yi
merve de ona ''anıl sen çok polliyannasın'' dedi
anıl çocuk işte dolduruşa geliyor hep. ama Anıl muhabbeti olduğu insanın (turabi nin )arkasından o ortamda atıp tutsaydı hiç iyi olmazdı. en azından laf söyletmemeye çalıştı.
bu arada anıl ı tutmuyorum sadece kendi fikirleride varmıŞ biraz da olsa. şaşırdım

hakan ın merve oflazı koruyamayız muhabbetine ise ben şu yorumu yapıyorum
burada bir art niyet göremedm ben neden lafı edildi anlamadm.
hakan sadece performans gösteremeyen merve nin gidici olacağını, yani isminin her hafta yazılmaya devam edeceğini ve halktan destek alamayacağını söylüyor. eee ne var bunda

ya dıkkatınızı çektı m, gecen yıl ben duygusal bakmam olaya deyıp serenayın adını veren merve aydın bu sefer performansı neredeyse olmayan anılı es gecıp ( grubumdan bırını soyleyemem deyıp ustelık) dogukanı soylemesıne çok şaşırdım. hanı karakterı bellıydı ,değişmiyordu, falan fılan..serenay da onun samımı arkadasıydı gecen yıl ama onu nıye soyledı o zaman s?ve bence pascaldan once anılın gıtmesı gerekırdı takımları ıyıce zayıfladı bence unlulerın. pascal basarılıydı bence.
sıralamayı yazabılcek olan var mı? çok ızlemıyorum artık neredeyse herkes baydı benı burdan takıp edıyuorum.

AHHAHHAHHAAAA

SAHRA çıktım ya

Senin çok ama çok yüksek bir egon var, sanıyorsun ki dünyanın merkezinde sen varsın. Her söz, her davranış, kısaca her şey seninle ilgili olmak zorunda. Kibirlisin, kendine güveninse 10 üzerinden 10. Fakat sana her şey denilebilir ama sinsi asla denemez. Dobrasın, beynindeki düşünce anında dilindedir. Ayrıca korkusuz olduğunu da eklemek gerek; zorbalara karşı senin gibi kontrolsüz kişiler her daim lazım!

ben de diyorum ben bu kızı niye seviyorum

Hasanın birinci olduğu konseyler den sonra ilk kez mutlu olduğum bir konseydi, hakanın ikinci olmasına çok sevindim bu aralar acayip gözüme girdi , serenayın birinciliğine sevinmedim tek sevindiğim mervenin mora dönmüş suratıydı hırsından çatlamasına ramak kaldı bu merve varya çok fena sinsi doğukanı söyledi utanmadan yanında işe yaramaz sıfırcı anıl varken , gelelim anıla yeminle turabiyi daha sevdim yata yata karpuz gibi büyüdü göbek yapmış resmen birinci olduktan sonra mervenin dolduruşuna gelip ota boka konuşmaya başladı , şu dokunulmazlık kolyeleri de hakan ya da doğukan asılsa iyi olacak , pascal da en son kölelikti zencilikti , ırkçıydı saçmalıda gitti gerek yoktu böyle iftiralara , türklerde zenci ırkçılığı yoktur , son olarak sahranında bernanın ağlamasına gülmesi çok sinir bozucuydu , kendini ne sanıyor bu kız merak ediyorum , Allahtan begüm felan laf ettiler ya mutlu oldum kesinlikle kişilik bozukluğu var sahrada.

"Hakan" çıktı!

Sen tam bir plancısın. Kafanda 40 tilki vardır ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmez. Nerede nasıl davranman gerektiğini, nerede nasıl konuşman gerektiğini de iyi bilirsin. Tam bir insan sarrafısın ayrıca, birisini çözmen için onunla 1 saat geçirmen yeter. İnsanların zayıf noktalarını iyi belirliyor ve ona göre muhteşem stratejiler kurabiliyorsun. Özetle oldukça kurnazsın, ey Survivor'ın Serçeparmağı :)

testte herkes tuttuğu gruptan çıkmış hayret valla, onedio testleri iyi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…