- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
"Hasan" çıktı!
Bu dünya bir köy olsaydı; hiç şüphesiz sen oranın muhtarı olurdun. Lidersin; ama diktatör değil, tam demokratik liderlikten bahsediyoruz burada: İnsanları dinleyen, sorunları çözen, orta yol bulmaya çalışan. Bunun yanında asla düşmeyen bir seviyen, bozmadığın bir üslubun da var. Saygılısın çünkü; hatta senin için en önemli kavramdır saygı. Daha bitmedi: Yeteneklisin, çalışkansın, güçlü bir karaktere sahipsin. Düşmanınsa çok; fakat o düşmanları yerin dibine geçirecek kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcut, ey Survivor'ın Kralı/Kraliçesi!..
Hatta bir manken katılmıştı. Geçen senelerden yanlış hatırlamiyorsam soyadı büyüksaraç gibi bir şeydi. Kadın açtı ağzını yumdu gözünü. Kamera arkalarinda yemek verdiklerini, ve neler yapılması gerektiğini bir bir anlattı. Yani sizin dediğiniz gibi hepsi rol. Acun bu bayani mahkemeye vereceğim diyordu neler oldu bilmiyorum. Issiz ülkemin issiz programlari. :)2 sene önce mi ne survivor yarışmacılarından biri demişti.
bize ne yapcağımızı söylüyorlar ona göre davranıyoruz diye
yani hepsi rol kesiyor.
Doğukan hariç bence. Acun onu öyle kabul etmiştir.
Diğerlerinin gerçek davranışlarının bu şekilde olduğuna inanmıyorum.
Zaten artık izlemiyorum.Sizlerin yorumları yetiyor bana özet
Artık bu show lar ,roller baydı çok.
All star daha da rezil kaldı diğerlerinin yanında.
Hatta bir manken katılmıştı. Geçen senelerden yanlış hatırlamiyorsam soyadı büyüksaraç gibi bir şeydi. Kadın açtı ağzını yumdu gözünü. Kamera arkalarinda yemek verdiklerini, ve neler yapılması gerektiğini bir bir anlattı. Yani sizin dediğiniz gibi hepsi rol. Acun bu bayani mahkemeye vereceğim diyordu neler oldu bilmiyorum. Issiz ülkemin issiz programlari. :)
http://kadinlarkulubu.com/haber/hangi-survivorcisin--501768
testi gayet objektif yaptım hasancı çıktım
evet paskal gitmiş ama peki şimdi kim 'aydi duğu aydi duğu' diyecek???Pascal gitti demek ha oh dogukan gitmedi :)
bana da Hakan çıktı zeki olmakla ilgili hangi şık varsa onu işaretleyin hakan çıkıyor adam zeki bunu herkes kabul etmiş :)Bana da Hasan çıktı
AHHAHHAHHAAAA
SAHRA çıktım ya
Senin çok ama çok yüksek bir egon var, sanıyorsun ki dünyanın merkezinde sen varsın. Her söz, her davranış, kısaca her şey seninle ilgili olmak zorunda. Kibirlisin, kendine güveninse 10 üzerinden 10. Fakat sana her şey denilebilir ama sinsi asla denemez. Dobrasın, beynindeki düşünce anında dilindedir. Ayrıca korkusuz olduğunu da eklemek gerek; zorbalara karşı senin gibi kontrolsüz kişiler her daim lazım!
ben de diyorum ben bu kızı niye seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?