Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
inşallah gönlümüzden geçen olur ama bu halk mağdura inandığı sürece

bileğinin hakkını veren bir yere gelemiyor maalesef
İnşallah canım ama dediğin gibi acitasyonlarla mağdur oynayanlarla bir bakmışız hiç ummadığımız insan birinci olmuş olur yani ben de beklerim.

Merve son 4 e kalır ama halk asla onu 1.yapmaz gerçi Turabi yi de bu halk birinci yapmıştı dimi

İticilik,fesatlık kavramı neye göre kime göre dersek kişiden kişiye değişebilir size göre öyle.
Merve'nin performansını da şahsen abartmayacaksak kimi abartacağız merak ettim yani gözle görülür başarılı bir performans var görülmeyecek gibi değil ki bence.

Baktım zaten yalnız siteye bakarsanız görürsünüz ki en çok oyuna çıkan merve 80 oyuna çıkmış

Berna ise 67

valla herşey ortada abarttığımız filan yok herkes melek bir merve şeytan öyle mi

kusuraya bakmayında hepsinin karakteri birbirinden berbat ben kendi adıma başarıya azime bakıyorum

karakterlere bakarsak al birini vur diğerine

örneğin bugün 1. olan şahıs

acitasyonla bir yerlere gelmek çok mu mübah dedikodu desen alası yapıyor(hasanın konuşmalarını anında turabiye yetiştirmesi)

adam desen gayette satıyor(berna realde yakın arkadaşıydı)

kesinlikleeeee

İnşallah canım ama dediğin gibi acitasyonlarla mağdur oynayanlarla bir bakmışız hiç ummadığımız insan birinci olmuş olur yani ben de beklerim.
en sevmediğim şey başarısız olduğu halde kendini birşey sanan acındıran insanlar

tam nefretlik

Bu arada merve oylamada nasıl en sonuncu olur çok şaşırdım kızların en başarılı olanı bernayla bir, bunun yanında serenay birinci hakan ikinci olmuş demekki rollerini güzel oynamışlar herkesi inandırmışlar tebrikler :))

bence merve dokunulmaz olduğu için millet pek oy atmadı

diğerine katılıyorum iyi rol kesiyorlar ana kuzusu ve onun koruyucu ağabeyi

canım şimdi sadece başarıya bakıyorsan o adada merve aydından yuzde olarak başarılı 4 kişi daha var.
evet herkes iyi kalır merve fesatının yanında
merve aydın karakterinin iki sezondur koyduğu satışları toplasam buradan köye yol yaptırtacak programdır merve yarışmada kazanmak ugruna anasını bile satar.valla ben sırf merve sevinmesin diye sırf serenaya oy attım yoksa duygu sömürüsüdür vs hiç sempatim yok serenaya yeterki kötü karakterde olan merve sevinmesin diye.

merve hayatı boyunca bu karakteriyle hiçbi zaman kazanamayacak

kimmiş o 4 kişi

OYUN SAYISIGALİBİYETMAĞLUBİYET
1- HİLMİ77%796118
12- BERNA66%694623
13- MERVE A.65%865630
24- TURABİ63%613922
-35- HASAN60%653926
26- SERENAY59%794732
-27- BOZOK58%673928
38- NADYA46%773641
59- HAKAN44%813645
-110- SAHRA43%693039
-111- DOĞUKAN40%843450
12- BEGÜM38%732845
413- PASCAL30%792455
214- ANIL29%341024
15- ALMEDA61%21138
16- ÖZLEM42%562432
17- TANER35%17611
18- DUYGU33%312
19- MERVE O.24%33825
20- SEDA22%18414
21- FULYA20%514
22- AHMET18%1129

buyrun merve 3.sırada

bence merve dokunulmaz olduğu için millet pek oy atmadı

diğerine katılıyorum iyi rol kesiyorlar ana kuzusu ve onun koruyucu ağabeyi
olabilir aslında ama sonuncu olmasını beklemiyordum allahtanki dokunulmazdı yoksa o da gidebilirdi :/ serenay zaten baştan beri oynuyor ama bu hafta oyunculukta zirveye çıktı tabi hakanda onu koruyarak halkın desteğini aldı sonuç biri birinci diğeri ikinci oldu

Bakalım cumartesi neler olacak paskalın gitmesi bir işe yarasa bari de ünlüler kazansa

Serenay: geçtiğimiz haftaya kadar seviyordum ama sürekli anne anne diye ağlamasından bıktım.. Gerçekten çok abartıyo ve çiğ bi insan, çocukça hareketleri çok abartılı..
Merve aydın: hayatımda bukadar egoist, bu kadar itici üslupla konuşan, bu kadar hırsın yakışmadığı bi insan daha görmedim.oerformansı umrumda bile değil benim gözümde asla bir survivor değil! İnşallah son 4e kalmaz.. İnşallah çok erken gider..
Doğu:çok seviyorum, duruşu, karakteri herşeyiyle çok beğeniyorum. Şimdilik 1.olmasını istediğim tek kişi o..
Diğerleri için çok bişey diyemiyorum.. Ama SAHRA ve NADYA dan da çok hazzetmiyorum. HİLMİCEM i de sinsi buluyorum.. Bence hiç samimi değil..
PASCAL:gitmesine sevindim istediğimi söylerim, istediğimi yaparım diyodu sürekli,, yapsın şimdi rahat rahat..benim için varlığıyla yokluğu arasında hiö bi fark yok..
An itibariyle Benim için survivor ın kısa özeti bu..

Sevmiyorum böyle programları izlemeyi. Hatta modaya çok düşkün olduğum halde moda tv'larını bile izlemiyorum.
Büyükbabam sağ olsun kendisi izler izleyince beni de kendisine çeker. Ama izlediğim kadarı ile Hasan gözüme çok battı. Bi' onu sevdim umarım kazanır. En sevmediğim, sinirlendiğim Turabii.

Ünlülerde Oyunlar Top 3 hep aynı haftalardır:
Su anda ise: 1. Berna %66 - 2. Merve %65 - 3. Serenay %59

Cok fark yok aralarında ücüde en iyi kadın yarısmacılar.
Erkekler %45 in altında ünlülerde.

Pardon ya anlayamadım adada karakter bakımından daha mı iyiymiş diğerleri Sinsi Hakan'mı iyi . Oflaz'ın arkasından Serenay'a oyun alamazsa sende bende onun için bsey yapamayız diyen Hakan dimi Bu hafta gideceğini anladığı için Sernay'ı koruma ayağına '' ah 20 yaşında gencecik kız , ahh ben onu koruyorm abisiyim yedirmem size '' komik şeyler bunlar bu Hakan doğrudur tam karakter sağlam yolundan şaşmıyor adam .Hedefe tam konsantre . Serenay desen sadece ağlıyor kız ağlayarak birinci olma peşinde.. ee çünkü bizim halkımız böyle acıyolarsa o kız o hafta birinci olucak .. serenay çok zeki bir kız çok sinsi ve bunu iyi kullanıyo ama olsun 20 yaşında yani aynı programı izlemiyormuyuz anlamıyorum Serenay Hasan'ın konuşmalarını Turabi'ye söylerken kimse izlemiyor mu .. Kız karşı adaya yetişiyor hiç Merve'nin lafları köylere yol olmasın .. Doğukan var bir de.. e bu çocuğu severdim ama baktı ki bu hafta kendı grubunda sayı az Merve'lerle iyi olmak için yanaşmadı mı .. Konseyde Hakan'la birbirlerine girmediler mi .. E şimdi noldu Doğuda iyidir tabi ki size göre .. Ayrıca şu geçen yıl ki satış durumu yeterince kullanıldı artık yeter yani .. Unutmamanız gereken bir nokta da Serenay'ın kazık yediğini iddia ettiği zamanlarda aynı kızımız en yakını Tolga'yı söylemişti ... Ama yine de alkışlarım iyi oynadı rolünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…