İnşallah canım ama dediğin gibi acitasyonlarla mağdur oynayanlarla bir bakmışız hiç ummadığımız insan birinci olmuş olur yani ben de beklerim.inşallah gönlümüzden geçen olur ama bu halk mağdura inandığı sürece
bileğinin hakkını veren bir yere gelemiyor maalesef
İticilik,fesatlık kavramı neye göre kime göre dersek kişiden kişiye değişebilir size göre öyle.herşey performans degil bu adada en itici isim merve aydındır kincilik fesatlık arkadan konuşup satma herşey var bu kızda ayrıca mervenin performansını da abartmayın bi atlete göre çok kötü bence bernanın performansı merve fesatından daha iyi siteden yüzdelere bakabilirsin.
herşey performans degil bu adada en itici isim merve aydındır kincilik fesatlık arkadan konuşup satma herşey var bu kızda ayrıca mervenin performansını da abartmayın bi atlete göre çok kötü bence bernanın performansı merve fesatından daha iyi siteden yüzdelere bakabilirsin.
kesinlikleeeeeKizlar istatistik kismina bakinca birinciligi hak edende direk Hilmicem o zmaan. Adam acik ara fark atmis hepsine 1.ligi kaptirmaz kolay kolay ...
Bu arada Merve a.nin Dogukana finale yururuZ diyip ismini soylemesi cok ironik
Gurubundan birini mi soyleseydi tabiki Dogukan diye dusunecek olursak
O zaman adama niye finale gideriz diyorsun git Anila de Bernaya de
Gun gectikce hepsini satacak bizde keyifle izleyecegiz
en sevmediğim şey başarısız olduğu halde kendini birşey sanan acındıran insanlarİnşallah canım ama dediğin gibi acitasyonlarla mağdur oynayanlarla bir bakmışız hiç ummadığımız insan birinci olmuş olur yani ben de beklerim.
Aynen benim de hiç tahammülüm yok şahsen ama oluyor böyle şeyler maalesef ki.en sevmediğim şey başarısız olduğu halde kendini birşey sanan acındıran insanlar
tam nefretlik
bence merve dokunulmaz olduğu için millet pek oy atmadıBu arada merve oylamada nasıl en sonuncu olur çok şaşırdım kızların en başarılı olanı bernayla bir, bunun yanında serenay birinci hakan ikinci olmuş demekki rollerini güzel oynamışlar herkesi inandırmışlar tebrikler :))
Baktım zaten yalnız siteye bakarsanız görürsünüz ki en çok oyuna çıkan merve 80 oyuna çıkmış
Berna ise 67
valla herşey ortada abarttığımız filan yok herkes melek bir merve şeytan öyle mi
kusuraya bakmayında hepsinin karakteri birbirinden berbat ben kendi adıma başarıya azime bakıyorum
karakterlere bakarsak al birini vur diğerine
örneğin bugün 1. olan şahıs
acitasyonla bir yerlere gelmek çok mu mübah dedikodu desen alası yapıyor(hasanın konuşmalarını anında turabiye yetiştirmesi)
adam desen gayette satıyor(berna realde yakın arkadaşıydı)
kimmiş o 4 kişicanım şimdi sadece başarıya bakıyorsan o adada merve aydından yuzde olarak başarılı 4 kişi daha var.
evet herkes iyi kalır merve fesatının yanında
merve aydın karakterinin iki sezondur koyduğu satışları toplasam buradan köye yol yaptırtacak programdır merve yarışmada kazanmak ugruna anasını bile satar.valla ben sırf merve sevinmesin diye sırf serenaya oy attım yoksa duygu sömürüsüdür vs hiç sempatim yok serenaya yeterki kötü karakterde olan merve sevinmesin diye.
merve hayatı boyunca bu karakteriyle hiçbi zaman kazanamayacak
olabilir aslında ama sonuncu olmasını beklemiyordum allahtanki dokunulmazdı yoksa o da gidebilirdi :/ serenay zaten baştan beri oynuyor ama bu hafta oyunculukta zirveye çıktı tabi hakanda onu koruyarak halkın desteğini aldı sonuç biri birinci diğeri ikinci oldubence merve dokunulmaz olduğu için millet pek oy atmadı
diğerine katılıyorum iyi rol kesiyorlar ana kuzusu ve onun koruyucu ağabeyi
Pascal gitti demek ha oh dogukan gitmedi :)Bakalım cumartesi neler olacak paskalın gitmesi bir işe yarasa bari de ünlüler kazansa
evet öyle oldu iyi de oldu gibiPascal gitti demek ha oh dogukan gitmedi :)
canım şimdi sadece başarıya bakıyorsan o adada merve aydından yuzde olarak başarılı 4 kişi daha var.
evet herkes iyi kalır merve fesatının yanında
merve aydın karakterinin iki sezondur koyduğu satışları toplasam buradan köye yol yaptırtacak programdır merve yarışmada kazanmak ugruna anasını bile satar.valla ben sırf merve sevinmesin diye sırf serenaya oy attım yoksa duygu sömürüsüdür vs hiç sempatim yok serenaya yeterki kötü karakterde olan merve sevinmesin diye.
merve hayatı boyunca bu karakteriyle hiçbi zaman kazanamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?