- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
valla ya tatile gelmiş gibi adam semirdi resmenutanması olan adam 1 ay yatıpta hala hesap sorup söylenmez
hıı biliyorum aşk haberlerini gördüm de pek inanmadım begüm karşı taraf acık yüz verdi diye hemen çark ettibegümle hilmi arasında bişey varmış sanırım ondan mı onlara yöneldi acaba, ama sen onca laf et hiçbişey olmamış gibi konuş sonra hiç samimi gelmiyor
keyif yapmaya gelince yok bunda oyunlarda beceremeyince varBence de. Valla benim kuzenimde de su fobisi var denize girince kaskati kesiliyor ileri gidemiyor hic. Bu atlayip atlayip dalıyor sonra da su korkum var diyor. Vay Turabi vay :))
hilmi salak mı buna baksın behıı biliyorum aşk haberlerini gördüm de pek inanmadım begüm karşı taraf acık yüz verdi diye hemen çar etti
yılan
zaten oyunlarda beceriksiz birde sanki uçu ucuna kaybetmiş gibi saçma saçma hırslanıp şapşalça bağırmaları yok mu
keyif yapmaya gelince yok bunda oyunlarda beceremeyince var
hakan diyor ya hak yemekten karnı şişti çocuğunvalla ya tatile gelmiş gibi adam semirdi resmen
hala car car konuşuyo kenafir gözlü
inşallahMerve elendiğine göre berna alsın sembolü inşallah
siz niye bu kadar merveye taktınız ki sevmiyor olabilirsiniz ama hakaret etmeye hakkınız yokkızlar dikkat ettiniz mi merve aydında adem elması var hırsı felan erkeklerden beter zaten. biri çıkıp dese pipisi var diye yadırgamam yeminle
ayıp ama bir hemcinsine insan bu kadar da ağır hakaret etmezkızlar dikkat ettiniz mi merve aydında adem elması var hırsı felan erkeklerden beter zaten. biri çıkıp dese pipisi var diye yadırgamam yeminle
ayıp ama bir hemcinsine insan bu kadar da ağır hakaret etmez
siz niye bu kadar merveye taktınız ki sevmiyor olabilirsiniz ama hakaret etmeye hakkınız yok
kızlar abartmayın ya esprisine yazdımayıp ama bir hemcinsine insan bu kadar da ağır hakaret etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?