Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
begüm de dolmasın.huylarını bildiği insanların huyuna gitmesin.nadyanın ve diğerlerinin nasıl olduğunu gayeytte iyi biliyor.vaktinde arkalarından konuşuyordu.

merve bir bakıma haklı bence her oyunu alıyor hırslı azimli
başkalarının gevşek davaranması onu da etkiliyor...
ama tüm yük doğukana yüklenemez en başta yanındaki anıl a baksın
hanı merve hanım duygusal davranmazdı, bu yüzden serenayı gecen yıl soyledı ama gecen hafta takımın en hızlı adamının onerdı elenmek için,grubumdan bırını soyleyemem dedı. dogukan a soylenecegıne oyun alamayan anıl ı soyleseydı , ve ya ona sıtem etsın yanı, kac oyun aldı, ihale dogukana kaldı.. anıl cıkAR ARTIK FINAL OYUNLARINA, o kadar soylendıkten sonra ben olsam cıkmazdım... bı de kendı ıcımızde kalsın tartısmalar dıyor ama herkesın ıcınde ısyanları oynadı yanı dogukan a..

zaten onları izleyince onlarınki ana ise bizimki ne biz evlatsak onlar ne diye düşünmeden edemiyorum....

zaten onları izleyince onlarınki ana ise bizimki ne biz evlatsak onlar ne diye düşünmeden edemiyorum....

aynen biz ağaç kovuğundan bittik mantar gibi

hayır o değilde, artık bu bayat numaralarla insanların nasıl sms 1. si olduğu, kim atıyo bu sms leri serenaya, gidip yapma çocuğum yapma evladım dicem, ya da etme eyleme teyze

bizim millet küçük emrah filimleriyle yoğruldu...
olcek o kadar...
nerde ajitasyon orda türk halkı....

evet ama sürekli bununla övünüyor bu da beni sinir ediyor dünkü tepkisi ağlaması çok fazlaydı

kızlara bi güzellik geldi yanlız, fark ne anlayamadım ama, çaktırmadan kamera makyajımı yaptırıyorlar ne
serenay da gözleri sürmeli bazen.
geçende sahra nın dudağında parlatıcı var gibiydi.
arkada makyaj yapmalı saçma olur belli oluyor çünkü

Sahra agresif filan ama Begüm'den daha başarılı ayrıca Begüm de arada Sahra'dan daha agresif oluyor bir de özellikle oyunlarda kazanamadığında hemen ağlama pes etme huyu var ama Sahra her zaman azimli geride bile olsalar döndürebiliriz diye takımı motive eden biri ki dokunulmazlıkta durum 8-3 iken bunu dedi ve gerçekten 9-9 oldu Begüm'de o azim yok ve eğer Sahra giderse gönüllüler baya kan kaybeder çünkü kişi sayısı azalacak bir kişi daha çok tur oynayacak ve Begüm çok başarılı değil bu da negatif bir durum onlar için yokluğu anlaşılacak diye düşünüyorum ama Begüm Hilmi ve Turabi safında olduğundan korunuyor Sahra ile de ipleri kopardı iyice onların gözüne girdi kolay kolay adı söylenmez karşı gruptan biri mesela Hasan 1. olursa işler değişir tabi.

acun baya baya merve aydın'a çalışıyor. olimpiyat görüntülerini göstererek milli duyguları harekete geçirme derdinde merve bırak olimpiyatlarda birinci olmayı ülkeyi komple sırtlayıp kaldırsa bu iticilikle yine sms'te yükselemez. tabi senin ufak dokunuşların her şeyi değiştirir para var huzur var acun

sozde olimpiyatta yarisan milli bir atlet milli bir sporcunun yaptigi goygoya bak . turk insani iste arkadas 5 olimpiyat kazansin ust uste isterse yine de sporculuktan gram nasibini almamis. dogukan topu unuttu diye girmedigi sekil kalmadi . onun yuzunden kaybetmisler. boyle sporcu falan olmaz.

Hakan bu trajedi işinden oy geldiğini anladı o yüzden gaza getiriyor Serenay'ı. Sürekli karşı takımın üzerine oynuyor tama konuşmasın, yemeğini bir yemesin ama sürekli nifak sokmaya, kötülemeye, her lafı çevirmeye ne gerek var? misal Merve ile Berna hakkında konuşurken vay oyunda böyle yaptın şimdi olabilir herkes kötü oynayabiliyor nasıl dersin dedi Merve de ben yüzüne dedim zaten yanlışlarını ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Zaten arkadan yürürlerken de Merve aynı şeyi diyordu ve Hakan da geçen hafta konseyde adı yazıldı diye pes etmedi mi oyunda. Şu Anıl mevzusu canımı sıkıyor sanki keyfinden oturdu. Ayağı öyle olmadan önce kazandğı puanlar aldığı oyunlar ne çabuk unutuldu kaç oyun onun sayesinde kazanıldı kaç kere sembol aldı bu adam Hakan'ın kaç sembolü var. Dr oynayabilirsin demedi ki o ayakla ve Hakan gidip gelip Anıl'a ayağını sordu eminim ki oynayabilecek olsa oynardı neden kaçsın. Şimdi de çok güzel oynuyor sanki performansı kötü de laf diyorlar.

hakikaten merve yi hıc sevmıyorum ve olımpıyat ne alaka yani... sen survıvor a gelmişin, başka bır yarıştasın.acunun bunu yapmasını bende etik bulmadım.canı sıkılınca o göruntuyu koyacak acun:)

Siz de Merve'den başka kimseyi görmüyorsunuz kızın ne adem elması olduğunu bıraktınız ne erkek gibi olmasını ama atletizm ile uğraşan her kadın biraz erkek gibidir zaten. Sporculuktan nasibini almamış insan mı neredeyse her oynadığı oyunu kazanıyor, son kilit oyunları alıyor. Kaç tane 9-9 olan oyunda son oyunu alan hep Mervedir ve sporcu disiplimiolduğu için kendisinde kurallara en çok uyan diskalifiye olmayan kendisidir. Bu oyunda Merve haklı Serebay diskalifiye oldu, Doğukan son oyun kilit yani topu unutuyor ara oyun değil ki telafisi olsun telafisi olmayan birşeyde bu hata yapılır mı ben en çok Merve'nin oyundaki disiplinini seviyorum. Maşallah siz Merve'yi topa tutmak için buradasınız sanırım ama o Merve o takımdan gitsin bakalım neler oluyor.

Sporculuktan nasibini almış olması için Hakan gibi fırıldak mı olması gerekiyordu ?
Merve tamda sporcu kimliğini yansıtıyor kesinlikle . ve evet en iyilerde Doğukan'a en az 4 saniye kazandırdı . Doğukan ne yaptı topu unuttu çok komik ya.. Kız 3 sayı alıyor 4 . sayıda en iyilerde çıkıp rakibinden önde geliyor . e sonra biri topu almayı unuttuğu için ödülü kaybediyor. Bunun sporculukla alakası bile yok . Herkes aynı tepkiyi gösterirdi.

aynen yani nedir bu Merve düşmanlığı . hayır sevmiyor olabilrisin ama insan biraz saygı duyar . Kız senin ülkeni temsil etmiş. He şunu da anlayamıyorum adadaki herkes melek tek kötü Merve mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…