merve bir bakıma haklı bence her oyunu alıyor hırslı azimli
başkalarının gevşek davaranması onu da etkiliyor...
ama tüm yük doğukana yüklenemez en başta yanındaki anıl a baksın[/QUOTE
hanı merve hanım duygusal davranmazdı, bu yüzden serenayı gecen yıl soyledı ama gecen hafta takımın en hızlı adamının onerdı elenmek için,grubumdan bırını soyleyemem dedı. dogukan a soylenecegıne oyun alamayan anıl ı soyleseydı , ve ya ona sıtem etsın yanı, kac oyun aldı, ihale dogukana kaldı.. anıl cıkAR ARTIK FINAL OYUNLARINA, o kadar soylendıkten sonra ben olsam cıkmazdım... bı de kendı ıcımızde kalsın tartısmalar dıyor ama herkesın ıcınde ısyanları oynadı yanı dogukan a..
hanı merve hanım duygusal davranmazdı, bu yüzden serenayı gecen yıl soyledı ama gecen hafta takımın en hızlı adamının onerdı elenmek için,grubumdan bırını soyleyemem dedı. dogukan a soylenecegıne oyun alamayan anıl ı soyleseydı , ve ya ona sıtem etsın yanı, kac oyun aldı, ihale dogukana kaldı.. anıl cıkAR ARTIK FINAL OYUNLARINA, o kadar soylendıkten sonra ben olsam cıkmazdım... bı de kendı ıcımızde kalsın tartısmalar dıyor ama herkesın ıcınde ısyanları oynadı yanı dogukan a..merve bir bakıma haklı bence her oyunu alıyor hırslı azimli
başkalarının gevşek davaranması onu da etkiliyor...
ama tüm yük doğukana yüklenemez en başta yanındaki anıl a baksın
zaten onları izleyince onlarınki ana ise bizimki ne biz evlatsak onlar ne diye düşünmeden edemiyorum....ayyy o frgaman ne öyle ya, hele hakanın serenayı gaza getirişi, yapma hakan etme, serenaya anasını hatırlatmana gerek yok emin ol,
yeminlen bezdim anam anam çilekeş anam geyinden ben, bu akşamda izlemicem anlaşılan
zaten onları izleyince onlarınki ana ise bizimki ne biz evlatsak onlar ne diye düşünmeden edemiyorum....
bizim millet küçük emrah filimleriyle yoğruldu...aynen biz ağaç kovuğundan bittik mantar gibi
hayır o değilde, artık bu bayat numaralarla insanların nasıl sms 1. si olduğu, kim atıyo bu sms leri serenaya, gidip yapma çocuğum yapma evladım dicem, ya da etme eyleme teyze
evet ama sürekli bununla övünüyor bu da beni sinir ediyor dünkü tepkisi ağlaması çok fazlaydıMerve'nin hırsını şu şekilde düşünebilirsin canım.. Kendisi 4-5 yıl boyunca 2-3 dakikalık bir yarış için hazırlanıyor . yıllarını birkaç dakikaya bağlıyor. e bu anlamda profesyonel bir insanın pes etmemesi çok normal . Sıradan biri değil sonuçta .ve Doğukan'ın ayağı kaysa düşse tahtaları koyamasa vs yaptığını anlayabilirim . ama kural hatasını anlayamıyorum .
serenay da gözleri sürmeli bazen.kızlara bi güzellik geldi yanlız, fark ne anlayamadım ama, çaktırmadan kamera makyajımı yaptırıyorlar ne
sozde olimpiyatta yarisan milli bir atlet milli bir sporcunun yaptigi goygoya bak . turk insani iste arkadas 5 olimpiyat kazansin ust uste isterse yine de sporculuktan gram nasibini almamis. dogukan topu unuttu diye girmedigi sekil kalmadi . onun yuzunden kaybetmisler. boyle sporcu falan olmaz.Merve'nin hırsını şu şekilde düşünebilirsin canım.. Kendisi 4-5 yıl boyunca 2-3 dakikalık bir yarış için hazırlanıyor . yıllarını birkaç dakikaya bağlıyor. e bu anlamda profesyonel bir insanın pes etmemesi çok normal . Sıradan biri değil sonuçta .ve Doğukan'ın ayağı kaysa düşse tahtaları koyamasa vs yaptığını anlayabilirim . ama kural hatasını anlayamıyorum .
ayyy o frgaman ne öyle ya, hele hakanın serenayı gaza getirişi, yapma hakan etme, serenaya anasını hatırlatmana gerek yok emin ol,
yeminlen bezdim anam anam çilekeş anam geyinden ben, bu akşamda izlemicem anlaşılan
hakikaten merve yi hıc sevmıyorum ve olımpıyat ne alaka yani... sen survıvor a gelmişin, başka bır yarıştasın.acunun bunu yapmasını bende etik bulmadım.canı sıkılınca o göruntuyu koyacak acun:)acun baya baya merve aydın'a çalışıyor. olimpiyat görüntülerini göstererek milli duyguları harekete geçirme derdinde merve bırak olimpiyatlarda birinci olmayı ülkeyi komple sırtlayıp kaldırsa bu iticilikle yine sms'te yükselemez. tabi senin ufak dokunuşların her şeyi değiştirir para var huzur var acun
sozde olimpiyatta yarisan milli bir atlet milli bir sporcunun yaptigi goygoya bak . turk insani iste arkadas 5 olimpiyat kazansin ust uste isterse yine de sporculuktan gram nasibini almamis. dogukan topu unuttu diye girmedigi sekil kalmadi . onun yuzunden kaybetmisler. boyle sporcu falan olmaz.
sozde olimpiyatta yarisan milli bir atlet milli bir sporcunun yaptigi goygoya bak . turk insani iste arkadas 5 olimpiyat kazansin ust uste isterse yine de sporculuktan gram nasibini almamis. dogukan topu unuttu diye girmedigi sekil kalmadi . onun yuzunden kaybetmisler. boyle sporcu falan olmaz.
Siz de Merve'den başka kimseyi görmüyorsunuz kızın ne adem elması olduğunu bıraktınız ne erkek gibi olmasını ama atletizm ile uğraşan her kadın biraz erkek gibidir zaten. Sporculuktan nasibini almamış insan mı neredeyse her oynadığı oyunu kazanıyor, son kilit oyunları alıyor. Kaç tane 9-9 olan oyunda son oyunu alan hep Mervedir ve sporcu disiplimiolduğu için kendisinde kurallara en çok uyan diskalifiye olmayan kendisidir. Bu oyunda Merve haklı Serebay diskalifiye oldu, Doğukan son oyun kilit yani topu unutuyor ara oyun değil ki telafisi olsun telafisi olmayan birşeyde bu hata yapılır mı ben en çok Merve'nin oyundaki disiplinini seviyorum. Maşallah siz Merve'yi topa tutmak için buradasınız sanırım ama o Merve o takımdan gitsin bakalım neler oluyor.
Tabiki de değil. Misal dün kimse söylememiş ben söyleyeyim Merve nin bir yönünü daha görmüş olduk iyi bir şovmenmiş kendisi biraz daha ağlarsa bu hafta birinciliği garanti yürüüüüü beeee Merve kim tutsun seniSanırım artık topikte merve ve hasana laf söylemek yasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?