- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
bizde sevmedğimiz insanları eleştiriyoruz ama seninki çok ağır oldu çığırından çıktı yanikızlar abartmayın ya esprisine yazdım
uzatmayalım ama artık kavga etmek istemembizde sevmedğimiz insanları eleştiriyoruz ama seninki çok ağır oldu çığırından çıktı yani
sevmiyorum nefret ediyorum de şöyle kötü böyle kötü de
karakterini eleştir ama bir kıza ..... var deseler şaşırmam diye espri yapma lütfen
uzatmayalım ama artık kavga etmek istememtamam haklısınız uzamasın
abartma canım öyyle bişey olmaz twitterdan herkes birbirine saydırıyor hakana ana bacı küfür etmeyen kalmadı meselaCanim biz neyse de şu yazdığın yorumları ailesinden biri gorse hakaret davasiyla ugrasirsin. Değer mi bir yarışma için böyle bir şey yasamana?
abartma canım öyyle bişey olmaz twitterdan herkes birbirine saydırıyor hakana ana bacı küfür etmeyen kalmadı mesela kaldı ki ben hakaret etmedim ki erkek gibi dedim
abartma canım öyyle bişey olmaz twitterdan herkes birbirine saydırıyor hakana ana bacı küfür etmeyen kalmadı mesela
25 yasındayım canım senin yasın kaçtı merak ettim :) ben orada hakaret etmedim komik bişey yazdım bana göre komikti ama sonuçta haklısınız dedim amma uzadı bence abartmaya gerek yokBilemezsin olup olmayacağını. Ben olsam bir ikisini veririm mahkemeye ondan sonra digerlerine de mahkeme kararini gösteririm bir daha hakaret edemezler. Twitter'da o yorumları yazanlar 10-13 yaşındaki veletlerr. Sen bu yaşta yakistiriyor musun kendine onlarla ayni seviyede yorum yapmayı?
İnsan biraz yaşının gerektirdiği gibi davranmali bence. Abla tavsiyesi olsun benden sana
25 yasındayım canım senin yasın kaçtı merak ettim :) ben orada hakaret etmedim komik bişey yazdım bana göre komikti bence hukuksal bakımdan
hiçbişey yapamazlar ama sonuçta haklısınız dedim amma uzadı bence abartmaya gerek yok
25 yasındayım canım senin yasın kaçtı merak ettim :) ben orada hakaret etmedim komik bişey yazdım bana göre komikti ama sonuçta haklısınız dedim amma uzadı bence abartmaya gerek yok
iyi bari berna kazandı
Serenayin kolu göbeği kulak memesi sag gözü sol gözü dolu twitterda :))) bunlar twit adreslerinin adlari :)
Ben merve oflaz elenince ayağını bir yere vurup sonra da koridora oturup ayağım agriyoooo diye aglayani okudum yabu arada aglamasi serenay yalnız kaldi diye yoksa merve oflazin elenmesi umrunda değil çocuğun :) bu çocuklar bunları yaşarken aileleri nerde acaba en çok bunu merak ediyorum
serenaya bak bunda fişek gibi kendine olunca öyle oluyor demek ki
bu halini takımla yarışırken pek göremiyoruz nedense
doğukan topu unutmakla salaklık yaptı ama çok heyecanlandı demek ki yazıkmerve çook abarttı ne o öyle tövbe ya sanki anan baban öldü kendini ne kadar da üstün görüyo yok merve pes etmez sonuna kadar gider kimsin ki yaaaa oyunlarda başarılı da bu hareketleri itici yapıyor onu gözümüzde
aynen normalde sempatik bulurdum . Şimdi ise çook tehlikelibu nadya çok pis bişi cikti ya, sahrayı geçti benim gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?