- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
pek sanmıyorum ama görecezBence sahra gider gibime geliyor
O da doğru ama begüm hak etmiyo benceAman ondan gelecek fayda Allahtan gelsin
pek sanmıyorum ama görecez
O da doğru ama begüm hak etmiyo bence
Aldi senin kiYes beeeee minnoşlarım kaldı oh ikiside alsa olur
Anti harbici mi oldun başımaSen kim gitsin diyorsun
Ona gore gitmesin diyecegim nuriyeee
Harbi kim yahuAnti harbici mi oldun başıma
Tavrınız pek öyle demiyor sayın bağyanHarbi kim yahu
Nuriye fan clubim ben
Hilmiyle begumun arasinda bir sey var diyordular acaba ondan mi ki ?şimdi begümde kardeşi oldu
bozokla nadya birinci olsun bile demiyor
şimdi begümde kardeşi oldu
bozokla nadya birinci olsun bile demiyor
Bikini sort mort ben olsam atarim sanki bir daha giyecekler yirtik pirtik seyleri..ne eşyanız varda toplanıyonuz ya, tokasını çantasına koydu herhalde
2 delik tişört bir kaç mini şort ve giymekten canı çıkmış ayakkabılar ben olsam toplamam direk çöpe atarımne eşyanız varda toplanıyonuz ya, tokasını çantasına koydu herhalde
Sütyen bile getirmemis,bi sort bi atlet daha neyi var ki toplamış çok merak ettimne eşyanız varda toplanıyonuz ya, tokasını çantasına koydu herhalde
bi de mini mini miniş bikinisi2 delik tişört bir kaç mini şort ve giymekten canı çıkmış ayakkabılar ben olsam toplamam direk çöpe atarım
marga aynı anda demişizBikini sort mort ben olsam atarim sanki bir daha giyecekler yirtik pirtik seyleri..
Biz cope salliyoruz hic tutumlu degiliz hic..marga aynı anda demişizkalp kalbe karşı
Ben Begümden beklerimde Hilmi o çiroz çirkin kıza bakar mı ki bu kadar zevksiz miHilmiyle begumun arasinda bir sey var diyordular acaba ondan mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?