Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aslında acun geçen sene merve yi baya sıkıştırmıştı serenay - merve söz verme konusunda. baya uzun bir konuşma yapmıştı konseyde. köşeye sıkıştırdı bildiğin.
yaptığının yanlış olduğunu ima etti...

bende yanlış anlaşılma riskine karşılık sordum ya da akrabalar mı anlamadm hani çift sıfırlar falan çok ilgimi çekti

İşte risk budur diyorsun yani dikkat cekmeyecek gibi degil ki sadece ortadaki iki harf farklı gerisi aynı :) dur bakalım cevap verir şimdi merak ettim ben de

İşte risk budur diyorsun yani dikkat cekmeyecek gibi degil ki sadece ortadaki iki harf farklı gerisi aynı :) dur bakalım cevap verir şimdi merak ettim ben de

esse benim hem iş arkadaşım hem de en yakın arkadaşım :) aslında benim üyeliğim vardı forumu arkadaşıma tavsiye ettiğimde kullanıcı açarken seninki de '' esse'' olsun demeyle açtık yanş rastgele

çok yakın arkadaş olduğumuz için kadınlar klübündeki nicklerimiz de aynı olsun istedik :) başka sorusu olan ?

Guzel fikir :)

Yaa nasılda cinsiniz ben hiç farketmemiştim kullanıcı adlarının benzer oldugunu

Ama farkedilmeyecek gibi değil ya :))

Hasan birinci olursa kesin Nadya diyecektir O zaman kesin Nadya gider diyorum. Turabi birinci olursa Begüm derse de diğer söyleyeceği isim Hasan olur kesin ve bence o zaman da kesin Sahra gider ben ama bugün ne Nadya ne de Sahra'nın gitmesini isterim Begüm gitmeli. Begüm son zamanlar da çok gıcık olmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…