aslında acun geçen sene merve yi baya sıkıştırmıştı serenay - merve söz verme konusunda. baya uzun bir konuşma yapmıştı konseyde. köşeye sıkıştırdı bildiğin.acun baya baya merve aydın'a çalışıyor. olimpiyat görüntülerini göstererek milli duyguları harekete geçirme derdinde merve bırak olimpiyatlarda birinci olmayı ülkeyi komple sırtlayıp kaldırsa bu iticilikle yine sms'te yükselemez. tabi senin ufak dokunuşların her şeyi değiştirir para var huzur var acun
aa evet onu bende farkettmdün hilmicem le nadya çak yapıyo şakalaşıyo falan begüm nasıl bakıyo onlara bıyık altından gülümsüyor çok dikkatimi çekti
salı degıl mıydıeleme bu akşam olacak canım daha giden yok :)
Birkaç haftadır çarşamba oluyor eleme :) serenay diskalifiye olmadı onu nerden çıkardın ki canım :)salı degıl mıydıtmm cnm .. serenay dıskalıfe mı oldu
okudumBirkaç haftadır çarşamba oluyor eleme :) serenay diskalifiye olmadı onu nerden çıkardın ki canım :)
Kanka sen survivor izlemiyorsun anladim ben. Ekşın yaratmak adina dedikodu yapiyorsun anlamadim sanma..salı degıl mıydıtmm cnm .. serenay dıskalıfe mı oldu
aynenHasan ne kadar çok kural hatası yapıyor ,dün sinir oldumm
bende yanlış anlaşılma riskine karşılık sordum ya da akrabalar mı anlamadm hani çift sıfırlar falan çok ilgimi çektiValla aynı şeyi ben de düşündüm üyelik isimleei cok benziyor diye de hadi dedim neyse yanlış anlasilirim sormayayim :)
bende yanlış anlaşılma riskine karşılık sordum ya da akrabalar mı anlamadm hani çift sıfırlar falan çok ilgimi çekti
kıskandımı bilmem de bişi ima eder gibiydiaa evet onu bende farkettm
dedim hatta kızlarda kesin farketmiştir bi bakayım
kıskandı mı dersin
İşte risk budur diyorsun yanidikkat cekmeyecek gibi degil ki sadece ortadaki iki harf farklı gerisi aynı :) dur bakalım cevap verir şimdi merak ettim ben de
çok yakın arkadaş olduğumuz için kadınlar klübündeki nicklerimiz de aynı olsun istedik :) başka sorusu olan ?
kk kadınlarından hiç birşey kaçmazYaa nasılda cinsiniz ben hiç farketmemiştim kullanıcı adlarının benzer oldugunu
tabikisiiiYaa nasılda cinsiniz ben hiç farketmemiştim kullanıcı adlarının benzer oldugunu
esse benim hem iş arkadaşım hem de en yakın arkadaşım :) aslında benim üyeliğim vardı forumu arkadaşıma tavsiye ettiğimde kullanıcı açarken seninki de '' esse'' olsun demeyle açtık yanş rastgele
çok yakın arkadaş olduğumuz için kadınlar klübündeki nicklerimiz de aynı olsun istedik :) başka sorusu olan ?
Yaa nasılda cinsiniz ben hiç farketmemiştim kullanıcı adlarının benzer oldugunu
Guzel fikir :)
Ama farkedilmeyecek gibi değil ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?