Duygularıma düşüncelerime tercüman oluyorsun ee aklın yolu seyirciye biraz saygı duyulması gerekiyor. Olayı abartınca onlara hayran olacağımızı zannediyorlar.Bu yarışmanın finalini serenay yaptı ve kaybetti kazansaydı anasıyla konuşacaktı neden gıkı çıkmadı
hayırlısı olsun deyip geçti kenara bir gram üzülmedi
buda geçen seferkinin abartı olduğunun ispatı
Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degilHasan birinci olursa kesin Nadya diyecektir O zaman kesin Nadya gider diyorum. Turabi birinci olursa Begüm derse de diğer söyleyeceği isim Hasan olur kesin ve bence o zaman da kesin Sahra gider ben ama bugün ne Nadya ne de Sahra'nın gitmesini isterim Begüm gitmeli. Begüm son zamanlar da çok gıcık olmaya başladı.
Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degil
Sahranin ekibe faydası var ama begüm korkuluk gibi dogruya doğru. Bence begüm gitmeliBen teee en basta demiştim begum karaktersiz sırf turabi onun özrünü kabul etmedi samimiyetsizsin dedi diye adamlığına laf attı demiştim. İşte turabiyle hilmiden 2 yuz bulunca hop 180 derece döndü.
Ama çok iyi oluyo ya sahra kıskanclıktan catlıyo turabiyle hilmi begumle iyi gecindikçe
Bugun inşallah sahra gider
Odul oyunu var erzak :)Bugün ödül var mı
Bence sahra gider gibime geliyorSahranin ekibe faydası var ama begüm korkuluk gibi dogruya doğru. Bence begüm gitmeli
Sahranin ekibe faydası var ama begüm korkuluk gibi dogruya doğru. Bence begüm gitmeli
Hasanla hilmi final oynasin diyecegim sonra bana kizicanFull bizim erkekler kaldı hehöhe
Hasanla hilmi final oynasin diyecegim sonra bana kizican
Bari hasanla turabi oynasın niye benim tatlişkom eleniyo hemen
Ne temiz kalplisinBari hasanla turabi oynasın niye benim tatlişkom eleniyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?