Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
daha önce burada hilmiceme bu şarkı gönderilir mi diye yazılmıştı ve bugün nedense o aklıma geldi.şimdi baktım ailesi hilmiceme 1 ihtimal daha var şarkısını göndermiş.aslında bana göre bu şarkıyla uyarmaya çalışmışlar gibi ama hilmicem kafa bile yormamış bence.

Bence nadyanın gidişine en çok sevinen kişi bozoğun karısı olmuştur adama göstermediği yeri kalmadı resmen gerçi herkese gösterdi o ayrı mesele:)nadyanın gidişine sevindim sıra begümde inşallah onun bian önce gitmesini istiyorum fakat sıralamada bile 4.olmuş destekleyeni çok sanırım gerçek yüzünü gördükten sonra iyice sinir oldum ona

Hanımlar! İlk konseyde Berna'yı SMS birincisi yapıp hem kadına şiddete dur diyeceğiz hem kadının başarısının, erkekler tarafından gölgelendirilmesini engelleyeceğiz!

gördün mü nadyacım,
sen özlemi nasıl yollamıştın, hasan da seni öyle yolladı..
sahra'nın kalmasına sevindim, nadya çok sinsi.. ohh oldu onaaa

Artık begüm turabilerden uzaklaşmalı, yanlıştan dönmeli.
3-3 olucak ondan sonra

kızlar bir şey soracağım,aileler çocukları için şarkı seçmişti ve ben o programı izlememiştim.hilmicemin ailesi hangi şarkıyı seçti hatırlıyor musunuz.
benim genç kızken çok dinlediğim şarkı müslümden adını sen koy

nadyaaa iyi oldu senin gitmen o tel gibi kaşlarını olmayan göğüslerini görmekten inan ki bıkmıştık

şimdi izliyorum da..
bu turabi nasil aptal bi insan yaa
resmen hakaret ediyo acun da orda susuyo yaa ifrit oluyorum ya..
pis herif

hilmicem çok bozulmuş,hasanın 1.olmasına.

Hanımlar! İlk konseyde Berna'yı SMS birincisi yapıp hem kadına şiddete dur diyeceğiz hem kadının başarısının, erkekler tarafından gölgelendirilmesini engelleyeceğiz!
Berna gibi edepsiz bir kadini mi? En son vukuati Dogukana pic demekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…