- 13 Mayıs 2015
- 11
- 3
- 1
- 36
Kıza alenen Türk değilsin dediler. Daha ötesi mi var? Tarafsız izlemiyorsun demek ki.kabadayılığın kralını Berna yapıyor
sanırım farklı yarışmaları izliyoruzya da benim evde anten çekmiyor
o da türk gibi davransın o zaman....Kıza alenen Türk değilsin dediler. Daha ötesi mi var? Tarafsız izlemiyorsun demek ki.
şurda ağız tadıyla bi yarışmanın dedikodusunu yaptırmıyorsun ya
sen sms at Bernaya haftaya kadar anca 1. çıkar
Yoruma katılmıyorsan okur geçersin. Ben, bana verilen cevaplar dışında kimseyi alıntılamıyorum. Alıntıladıkça sakız gibi uzadı.KK dan size oy çıkmaz hanımefendi....
sırf bunun için üye olmuş gibisiniz ilginç....
ne yapacaksınız yani bizle tartışıp zorla mı oy verdireceksiniz...heyyy allahım ya...
Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degil
Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degil
Ahh kadesa bu Turabi kulliyen zarar yaa. Ben de atmayacaktim oy gitti Hasan'a aptal dedi.biz sizi tutmayalım buyrun sms lerinizi atın da ben berna gibi zaten baştan ayağa şiddet içeren bir kadına oy falan atmam.
başarı diyorsanız da,her ne kadar sevmesem de,en başarılı kadın yarışmacı berna değil merve dir zaten.
ayrıca kimseye oy atmam sms e verecek param yok
Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.
Bu istatistiklere nerden bakıyorsunuz? Bir istatistiktir gidiyor ben baya fransızim bu konuya :))
Acunun sitesinde survivor sayfasını aç ordan aşşağılara dogru indikçe geliyor
Yaa nasılda cinsiniz ben hiç farketmemiştim kullanıcı adlarının benzer oldugunu
aynen canm dizi gibikıskandımı bilmem de bişi ima eder gibiydi
ya düşünüyorumda herşy kurmaca gibi de geliyor
yalandan da olabilir yani
amma abarttınız yaa yarışma alt tarafı tartışmaya ne gerek var
desteklediğimiz yarışmacıyı diğer üyelerde desteklemek zorunda değil ki
aynen ya nadya bile kendi kendini dışlatmadı bu kadaro da türk gibi davransın o zaman....
elin yunanı bile onun gibi saygısız küfürbaz değil....
ırkçılık konusu sanırsam hakanla tartışmasında hakan bizim kültürümüzde böyle dedi...aynen ya nadya bile kendi kendini dışlatmadı bu kadar
berna kendi çıkardı bu Türk konusunu
kimse ona bir şey demedi o kendi kendine ben Türkçe konuşamıyorum Türklükle ilgili bilgim yok diye kendisi saçma sapan bir olaya girişti.
şakır şakır da türkçe konuluyor nefes almadan.
pascal ı da ırkçılık konusunda berna gaza getirdi diye düşünüyorum esasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?