Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
KK dan size oy çıkmaz hanımefendi....
sırf bunun için üye olmuş gibisiniz ilginç....
ne yapacaksınız yani bizle tartışıp zorla mı oy verdireceksiniz...heyyy allahım ya...

KK dan size oy çıkmaz hanımefendi....
sırf bunun için üye olmuş gibisiniz ilginç....
ne yapacaksınız yani bizle tartışıp zorla mı oy verdireceksiniz...heyyy allahım ya...
Yoruma katılmıyorsan okur geçersin. Ben, bana verilen cevaplar dışında kimseyi alıntılamıyorum. Alıntıladıkça sakız gibi uzadı.

Ooo buralar yine karışmış sakin hanımlar.

Valla ben merveye bile oy atmiyorum hic. Çünkü acunun bir sms ekibinin olduğunu ve birinci olacak olan yarışmacıyi acunun belirlendiğini düşünüyorum. Bu yüzden kimse için sms atip parami hiç edemem :)

Ayrıca bernaya da kizmiyorum üzülüyorum çünkü psikolojik olarak sorunları olan biri olduğu belli. Sanırım zor şeyler yaşamış vakti zamanında. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim.

Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degil

Ve begümün bu yarışmada olması baştan beri saçma allstar yarışmacisi degil

Aynen gönüllüler bence bu hafta yarışlarda çok parlak olamayacaklar. Begüm zaten yarışmaktan çok yarıştan sonra tuhaf bağırmalarıyla ve oyun esnasında gülmeleriyle birinci olacak kız :)

Ahh kadesa bu Turabi kulliyen zarar yaa. Ben de atmayacaktim oy gitti Hasan'a aptal dedi.

Iki oy birden attim gitti 4 liram

Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.

Berna sadece bu hafta 2.oldu istatistikte nasıl ilk 2 hiç değişmedi?
Daha gecen hafta 1.hilmi 2.merve 3.turabiydi
Berna ilk 3te bile yoktu.

Bu istatistiklere nerden bakıyorsunuz? Bir istatistiktir gidiyor ben baya fransızim bu konuya :))

o da türk gibi davransın o zaman....
elin yunanı bile onun gibi saygısız küfürbaz değil....
aynen ya nadya bile kendi kendini dışlatmadı bu kadar
berna kendi çıkardı bu Türk konusunu
kimse ona bir şey demedi o kendi kendine ben Türkçe konuşamıyorum Türklükle ilgili bilgim yok diye kendisi saçma sapan bir olaya girişti.
şakır şakır da türkçe konuluyor nefes almadan.
pascal ı da ırkçılık konusunda berna gaza getirdi diye düşünüyorum esasen

ırkçılık konusu sanırsam hakanla tartışmasında hakan bizim kültürümüzde böyle dedi...
o da ben türk değil miyim dedi...
hakan da o zaman öyle davran dedi...
ordan lafı aldı uzattı iyice ....
dışlama ırkçılık yok varsa da sebep olmasın o zaman bi zahmet....
herkesi çileden çıkardı....
ırkçılık yapılsa nadya ya yapılırdı kusura bakmasın kimse yutmaz bunları.....
ben geçen sene sahraile tartışmasında sahrayı sevmediğimden berna haklı gibi gelmişti gözüme
görüyorum ki erkeğin bile üzerine yürüyecek kapasite bu kızda var....
doğu ya yaptıklarını hayretle izledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…