- 13 Mayıs 2015
- 11
- 3
- 1
- 36
Seninki gibi kafalar yüzünden anıl ve serenay gibi vasıfsız ergenler birinci oluyor.berna ya bırak sms yediğim armutun çöpünü atmam ben
Berna nin kufurbazlik disindaki vasfi ne ?Seninki gibi kafalar yüzünden anıl ve serenay gibi vasıfsız ergenler birinci oluyor.
Survivor tarihinin en başarılı bayan yarışmacısı olması, Hilminin ardından 2. sırada istatistiklerde. İnan sana öyle mobbing uygulasalar aklını kaybedersin.Berna nin kufurbazlik disindaki vasfi ne ?
Eee ektiklerini biciyorsa demekD
Survivor tarihinin en başarılı bayan yarışmacısı olması, Hilminin ardından 2. sırada istatistiklerde. İnan sana öyle mobbing uygulasalar aklını kaybedersin.
Kızın tek suçu takımının en iyisi olması. Senin dediğine bak. Tek kelimeyle ''yazık''Eee ektiklerini biciyorsa demek
Aglatan kafeye katiliyorum armut copunu bile atmam ben o edepsiz Bernaya izlemeye tahammul edemiyorum oy atacam kaldi ki
Hi hi.Kızın tek suçu takımının en iyisi olması. Senin dediğine bak. Tek kelimeyle ''yazık''
bernanın vasfını anlayamadım...erkeklerin üzerine yürüyüp hakaret etmek küfür etmekten başka....Seninki gibi kafalar yüzünden anıl ve serenay gibi vasıfsız ergenler birinci oluyor.
Offff hiç karakterli insan görmemişsiniz sanırım..Merveyle anıl karakterli insanlar diye sevilmiyor galiba az bir kesim tarafından .Ya da yarışma tam izlenmiyor .
akrabası herhal....zira berna yı ancak kanından biri sever dicem gerçi o evlat olsa sevilmez...Eee ektiklerini biciyorsa demek
Aglatan kafeye katiliyorum armut copunu bile atmam ben o edepsiz Bernaya izlemeye tahammul edemiyorum oy atacam kaldi ki
Hanımlar! İlk konseyde Berna'yı SMS birincisi yapıp hem kadına şiddete dur diyeceğiz hem kadının başarısının, erkekler tarafından gölgelendirilmesini engelleyeceğiz!
Berna durup dururken mi küfrediyor? Kıza etmedikleri hakaret, saygısızlık kalmadı, ırkçılığa kadar saldırdılar. Kıza resmen köpek muamelesi yapıyorlar. Berna ünlülerdeki en mert ve delikanlı insan. 35 yaşındaki adam(!), 24 yaşındaki kızın arkasından ne planlar kuruyor, dün gördük. Az empati lütfen.bernanın vasfını anlayamadım...erkeklerin üzerine yürüyüp hakaret etmek küfür etmekten başka....
en yakın dostu pascal la bile tartıştı...bu adamların hepsi mi kötü....tartışmadığı kimse kalmadı en basiti doğukan gibi adamı çıldırtan kız diye tarihe geçecek.....
kadın dediğin az hanım olur ağzında tonla küfürle gezmez canım....buyur oyunu ver benim oyumu da yaergılamak sana düşmez....
sen söylüyorsun serenay ergeni kadar olamadı.....
ayrıca bi kampanya başlamalıysa erkekleri bernadan koruma kampanyası başlamalı.......
Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.biz sizi tutmayalım buyrun sms lerinizi atın da ben berna gibi zaten baştan ayağa şiddet içeren bir kadına oy falan atmam.
başarı diyorsanız da,her ne kadar sevmesem de,en başarılı kadın yarışmacı berna değil merve dir zaten.
ayrıca kimseye oy atmam sms e verecek param yok
Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.
sen deme zaten diyen diyor smslerde.....Berna durup dururken mi küfrediyor? Kıza etmedikleri hakaret, saygısızlık kalmadı, ırkçılığa kadar saldırdılar. Kıza resmen köpek muamelesi yapıyorlar. Berna ünlülerdeki en mert ve delikanlı insan. 35 yaşındaki adam(!), 24 yaşındaki kızın arkasından ne planlar kuruyor, dün gördük. Az empati lütfen.
Ayrıca Doğukan gibi adam demişsin ama yüzüne kum atan Turabi'ye karşı haklı olduğu halde korkudan sesini çıkaramayan bir insan, köy ağası gibi oturup bir kızı azarlayabiliyorsa ben ona ''adam'' demem.
Berna'ya uygulanan ''mobbing''i görmemek için kör olmak lazım.bende gözümün yalancısıyım :)
kadın da küfür var saldırganlık var,burada gelmiş kadına şiddet için bernaya oy verin diyorsun
kuzeni falan mısın acaba?
Berna'ya uygulanan ''mobbing''i görmemek için kör olmak lazım.
Berna'ya uygulanan ''mobbing''i görmemek için kör olmak lazım.
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mobbingyazdığınızın meali nedir
kabadayılığın kralını Berna yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?