Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
D

Survivor tarihinin en başarılı bayan yarışmacısı olması, Hilminin ardından 2. sırada istatistiklerde. İnan sana öyle mobbing uygulasalar aklını kaybedersin.
Eee ektiklerini biciyorsa demek

Aglatan kafeye katiliyorum armut copunu bile atmam ben o edepsiz Bernaya izlemeye tahammul edemiyorum oy atacam kaldi ki

Seninki gibi kafalar yüzünden anıl ve serenay gibi vasıfsız ergenler birinci oluyor.
bernanın vasfını anlayamadım...erkeklerin üzerine yürüyüp hakaret etmek küfür etmekten başka....
en yakın dostu pascal la bile tartıştı...bu adamların hepsi mi kötü....tartışmadığı kimse kalmadı en basiti doğukan gibi adamı çıldırtan kız diye tarihe geçecek.....
kadın dediğin az hanım olur ağzında tonla küfürle gezmez canım....buyur oyunu ver benim oyumu da yaergılamak sana düşmez....
sen söylüyorsun serenay ergeni kadar olamadı.....
ayrıca bi kampanya başlamalıysa erkekleri bernadan koruma kampanyası başlamalı.......

Eee ektiklerini biciyorsa demek

Aglatan kafeye katiliyorum armut copunu bile atmam ben o edepsiz Bernaya izlemeye tahammul edemiyorum oy atacam kaldi ki
akrabası herhal....zira berna yı ancak kanından biri sever dicem gerçi o evlat olsa sevilmez...

Hanımlar! İlk konseyde Berna'yı SMS birincisi yapıp hem kadına şiddete dur diyeceğiz hem kadının başarısının, erkekler tarafından gölgelendirilmesini engelleyeceğiz!

biz sizi tutmayalım buyrun sms lerinizi atın da ben berna gibi zaten baştan ayağa şiddet içeren bir kadına oy falan atmam.

başarı diyorsanız da,her ne kadar sevmesem de,en başarılı kadın yarışmacı berna değil merve dir zaten.

ayrıca kimseye oy atmam sms e verecek param yok

Berna durup dururken mi küfrediyor? Kıza etmedikleri hakaret, saygısızlık kalmadı, ırkçılığa kadar saldırdılar. Kıza resmen köpek muamelesi yapıyorlar. Berna ünlülerdeki en mert ve delikanlı insan. 35 yaşındaki adam(!), 24 yaşındaki kızın arkasından ne planlar kuruyor, dün gördük. Az empati lütfen.

Ayrıca Doğukan gibi adam demişsin ama yüzüne kum atan Turabi'ye karşı haklı olduğu halde korkudan sesini çıkaramayan bir insan, köy ağası gibi oturup bir kızı azarlayabiliyorsa ben ona ''adam'' demem.

Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.

Ben, matematiğin yalancısıyım. Kız, survivor başladığından beri Hilmi'nin ardından ikinci sırada. İlk 2 hiç değişmedi. Merve 6 ila 3 arasında geziyor. İstatistiklere acunn.com dan ulaşabilirsin.

bende gözümün yalancısıyım :)

kadın da küfür var saldırganlık var,burada gelmiş kadına şiddet için bernaya oy verin diyorsun

kuzeni falan mısın acaba?

sen deme zaten diyen diyor smslerde.....
topu kökü 1 oyun var git ver helali hoş olsun ...oyumdan uzak dur lütfen!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…