- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
babasınıda sevmezdim
evet gene doğuya sardı yaa,, herkes onun gıbı aglayıp yırtınmak zorunda mı,, o da oyle stresının atıyo belkı hayret bısey.. herkes aglasın ıstıyo heralde..merve çok iyi koşuyo allah için. ama kızda hedef tutturmada sorun var. ayrıca çok sinsi sevmiyorum saygılar.
ne olursa olsun,sevmesem de merve kıbrısa gitmeyi hakediyor.
merveye göre kendisi gibi tepki vermeyen herkes kötüevet gene doğuya sardı yaa,, herkes onun gıbı aglayıp yırtınmak zorunda mı,, o da oyle stresının atıyo belkı hayret bısey.. herkes aglasın ıstıyo heralde..
haha oraya doğru gidiyo o kadar sevmiyorum düşünSumuklunun tekiydi diyeceksin diye korkuyorum şu an
ben doğuyu karakter olarak çok benzetiyorum kendime....bende bi olay bittiginde yeni ye adapte olmaya çalışırım... o da önüne bakıyor....evet gene doğuya sardı yaa,, herkes onun gıbı aglayıp yırtınmak zorunda mı,, o da oyle stresının atıyo belkı hayret bısey.. herkes aglasın ıstıyo heralde..
doğu çok tatlı değil mi ama gerçekten. sürekli sakin ve sakinleştirmeye ara bulmaya çalışıyor. hemde pire gibi oyunlarda çok iyi.ben doğuyu karakter olarak çok benzetiyorum kendime....bende bi olay bittiginde yeni ye adapte olmaya çalışırım... o da önüne bakıyor....
ama merve herzamanki gibi suçlu arıyor.....ve yine herzamanki gibi hedef doğukan...çünkü doğukan sessiz
Adada Hakana yakisan tek şey Hindistan cevizi dilimlemek. Çok konsantre yapiyo isinihakanı hep hindistan cevizi dilimlerken hatırlıcam
aynen gerçekten çok iyi yetişmiş birisi sinirleri alınmış gibi. Babasını da severdim.doğu çok tatlı değil mi ama gerçekten. sürekli sakin ve sakinleştirmeye ara bulmaya çalışıyor. hemde pire gibi oyunlarda çok iyi.
geçen haftalarda tartıldıklarında hepside çok kilo vermişti öyle çıkmıştı yani. ben acunun yalancısıyım.Bide anlamadığım hic bişey yemiyoruz açız diyolar ama maşallah gittikçe kilo aliyolar en zayıf begüm le elenen nadyaydi.Hele berna ne olmuş ona 10 kilo almış gibi
Aynen bende öyle düşünüyorum yani pirinçle karın doyarmi bence bi hilesi vardır acunun insan aynı şeyi hergün yiyemezki yanında çeşit olmadan. Bide şu mervenin zirlamasi bu gece çok sıktıgeçen haftalarda tartıldıklarında hepside çok kilo vermişti öyle çıkmıştı yani. ben acunun yalancısıyım.
bide ben bu kadar aç olsam kolumu kaldıracak halim olmaz. bunlar hergün hergün yarışıpduruyorlar. nerden geliyo bu enerji
ya bi hile var dediğin gibi ya da bizden survivor olmazAynen bende öyle düşünüyorum yani pirinçle karın doyarmi bence bi hilesi vardır acunun insan aynı şeyi hergün yiyemezki yanında çeşit olmadan. Bide şu mervenin zirlamasi bu gece çok sıktı
Kesin var 3 sene önce bi yarışmacı açıklamıştı acun mahkemeye verdi yarismaciyi açıkladı diyeya bi hile var dediğin gibi ya da bizden survivor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?