- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
canım sen anlamıyo musun ben hakan ı falan desteklemiyorum dedim yaKendi ağzınızla hakanın dönek olduğunu söylüyorsunuz.Körü körüne bu kadar insanları desteklemeyin.Merve aydının hataları yok mu illaki vardır ,mesela geçen yarışta doğukanın üstüne çok gittiler,gereksizdi,onun dışında bir tane bile dönek davranışını görmedim ,görmediğim için çok sağlam karakterli old. için destekliyoruz zaten.
Yaşım 18
evet daha iyi oldu bende dün anlamadm meselaFragmanda iki takımda eşit derecede böğürüyor hangisi kazandı dokunulmazlığı anlamadım valla. Afferim acuna çözdü bu fragman işini :))
açıkcası banada sırayla gibi geliyor yani gönüllüler alır gibi.Bugünkü dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanacak bence, geçen hafta ünlüler kazandı çünkü bir hafta biri bir hafta biri kazanıyor, sıra gönüllülerde ama yine de belli olmaz ünlüler çok hırs yaptı kaç oyundur kaybediyorlar bugün varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır ama ünlüler kaybederse berna gidici gibi duruyor
bir de bu kısmı var tabi gönüllüler karınları tok keyifleri yerinde motivasyonları yüksek daha şanslılar bu yüzden ama benim gönlüm tabiiki ünlülerin kazanmasından yana bernanın gitmesini istemem açıkçası :/açıkcası banada sırayla gibi geliyor yani gönüllüler alır gibi.
tabi belli olmaz.
ama bu tokluklada almaları lazım yani şans
ben gönüllüleri tutarım ama ünlülerde berna nın gitmesini isterimbir de bu kısmı var tabi gönüllüler karınları tok keyifleri yerinde motivasyonları yüksek daha şanslılar bu yüzden ama benim gönlüm tabiiki ünlülerin kazanmasından yana bernanın gitmesini istemem açıkçası :/
evet canım kara ekmek çok seviyorum gerçi birkaç bölümdür hepsini izleyemiyorum ama güzel dizi tavsiye ederimben gönüllüleri tutarım ama ünlülerde berna nın gitmesini isterim
bu arada avatar resmin dikkatimi çekti o diziyi çok mu seviyorsun ben bi konusunu takip edemedm de dizinin
Ünlüler kaybederse umarım Berna birincı olur herkes aşırı dışladı yalnız kaldı
Birinci olup hepsine haddini bildirse bizde zevkle izlesek
Bernaya nasıl kim yalaka oluyor görmüş olurduk
Boyum kadar cheesecake yaptırıcam
Merve'ye hem acıyorum, hem gülüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?