Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ramazanda oruç tutyoruz da iftara kadar o yandan bu yana yatiyoruz acliktan. bunlara kesin bir şey veriliyor yoksa şimdiye bir iki kişi mefta olmuştu.

canım sen anlamıyo musun ben hakan ı falan desteklemiyorum dedim ya
fikir değiştirmek döneklik değildir.
ben gönüllüleri tutuyorum ve bu gereksiz konuşmayı sonlandıralım. kimin körü körüne bağlandığı belli .
iyi seyirler

hilmicem kaç bölümdür yırtınıyor o zaman bağırmasından kaybetmediniz de şimdi mi kaybettiniz...
anıl sende nesin anlamadm ya survivor gibi bir yerde ilk günden cheese kek hayali mi kurulur kendine bu eziyeti çok aradın mı
merve yaptınız mı 10a 6 yine büyük konuştun

Son düzenleme:
Fragmanda iki takımda eşit derecede böğürüyor hangisi kazandı dokunulmazlığı anlamadım valla. Afferim acuna çözdü bu fragman işini :))

hasan yine sayıları verdi. abicim hiç bir şey anlamıyorsan yarışanları gözlemlersin. topa bi vuruyo top sekmekten ölecek. dövdü topu resmen.
geçen hilmi begüm ü kucağına alınca ardından turabi hemen omzuna aldı.
dünde hilmi begüm ü kucağına alınca daire olup dönerlerken turabi, hilmi ve begüm ün arasına girdi. bana kıskanıyo gibi geldi turabi
ne begüm müş arkadaş

arkadaşlar bende aç olsam kolum kalkmaz ama bunlara pirinç veriliyorda ne kadar veriliyor biz bilmiyoruz.işte aynı şeyi yemekten sıkılıyorlar bence. dünkü simit tabağı neydi yaa ben hepsini yiyemem onlar nasıl yedi.
berna neden o kadar kilolu

Bugünkü dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanacak bence, geçen hafta ünlüler kazandı çünkü bir hafta biri bir hafta biri kazanıyor, sıra gönüllülerde ama yine de belli olmaz ünlüler çok hırs yaptı kaç oyundur kaybediyorlar bugün varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır ama ünlüler kaybederse berna gidici gibi duruyor

açıkcası banada sırayla gibi geliyor yani gönüllüler alır gibi.
tabi belli olmaz.
ama bu tokluklada almaları lazım yani şans

açıkcası banada sırayla gibi geliyor yani gönüllüler alır gibi.
tabi belli olmaz.
ama bu tokluklada almaları lazım yani şans
bir de bu kısmı var tabi gönüllüler karınları tok keyifleri yerinde motivasyonları yüksek daha şanslılar bu yüzden ama benim gönlüm tabiiki ünlülerin kazanmasından yana bernanın gitmesini istemem açıkçası :/

ben gönüllüleri tutarım ama ünlülerde berna nın gitmesini isterim
bu arada avatar resmin dikkatimi çekti o diziyi çok mu seviyorsun ben bi konusunu takip edemedm de dizinin

Dün yine gönüllüler bileklerinin hakkıyla kazandı
Hakan ın hesapları tersine döndü ya ona güldüm ben . Fark atarak alalım dedi hepsi ve fark yediler
Oyunun başında anladım ünlüler alamayacak çünkü bir şeyi çok isteyince genelde olmuyor.

Gönülleri tutuyorum ama nedense dokunulmazlığı ünlüler kazanabilir gibi geliyor
Bakalım inşallah yanılırım...

Ünlüler kaybederse umarım Berna birincı olur herkes aşırı dışladı yalnız kaldı
Birinci olup hepsine haddini bildirse bizde zevkle izlesek
Bernaya nasıl kim yalaka oluyor görmüş olurduk

ben gönüllüleri tutarım ama ünlülerde berna nın gitmesini isterim
bu arada avatar resmin dikkatimi çekti o diziyi çok mu seviyorsun ben bi konusunu takip edemedm de dizinin
evet canım kara ekmek çok seviyorum gerçi birkaç bölümdür hepsini izleyemiyorum ama güzel dizi tavsiye ederim

Ünlüler kaybederse umarım Berna birincı olur herkes aşırı dışladı yalnız kaldı
Birinci olup hepsine haddini bildirse bizde zevkle izlesek
Bernaya nasıl kim yalaka oluyor görmüş olurduk

Hakikaten ha öyle bir şey olsa hepsi fir döner mi acaba bernanin etrafında :)

Boyum kadar cheesecake yaptırıcam

Merve'ye hem acıyorum, hem gülüyorum :)

Ay mervenin o hayaline ben de çok güldüm :)) finalden bahsedince şampiyon olacağım falan diyecek diye beklerken cheesecake pasta falan deyince koptum tok açın halinden anlamazmis onlar orda acliktan kivraniyorlar biz dalga geciyoruz, çok ayıp çooook :))

Merve doğru söylüyor ünlüler yarışa giderken çok güveniyolar kendilerine sözleriylede çok dile getiriyolar özellikle hakan dün çok emindi yeneceklerinden hatta farklı yeneriz falan diyordu, demekki çok büyük konuşmamak lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…