- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Kendi ağzınızla hakanın dönek olduğunu söylüyorsunuz.Körü körüne bu kadar insanları desteklemeyin.Merve aydının hataları yok mu illaki vardır ,mesela geçen yarışta doğukanın üstüne çok gittiler,gereksizdi,onun dışında bir tane bile dönek davranışını görmedim ,görmediğim için çok sağlam karakterli old. için destekliyoruz zaten.canım öyle bir söylüyorsun ki battaniye mevuzusnu izledin sandm bende diyorum nerde kaçırdım.
turabi nin yanına gitmemesi, hakan olurda eskaza turabi yle iyi arkadaş olurlarsa oyunlarda turabi ye karşı hırslı olamayabilirim yani bu hırsı yakalamışken böyle yarışayım diyor. ne var bunda canm gider barışır ya da vazgeçer bu olabilir yani sonuçta açlar sağlıklı düşünemediğini düşünmüş olabilir. fikir değiştyirmiş olabilir.
battaniye konusunda da berna zaten pascal ı çok etkilediği için, hakan ı da sevmediği ve Türkçülük mevzusunuda sürekli uyguladığından oklar berna nın pascal ı dolduruduğunu gösteriyor.
ben hakan cı değilim ama anıl için söyledikleri de doğru adam yata yata 1. oldu.
ha geri döndü güzel de yarışıyo Allah için. bu nasıl sakatlıkmış çatlamaymış anlamadım zaten senden benden sağlam çıktı adam. şimdi oyları toplayabilir
ama hakan ın demek istediği anıl ı çok dillendirmeyelim biz ne kadar dilimize dolarsak adam o kadar oy topluyor. halkımız acıyor anıl a ve 1. yapıyor dedi. ee doğru söylüyo.
sen kaç yaşındasın canm bu arada merak ettim...
merve aydın da bu hafta olimpiyatları kullandı. ağlamalar falan
Bikhtim simit sarayindan bıkh-tım! Yether acun yether!
Herşeyden tiksindigim şu nadide günlerde acunun sayesinde simit sarayindan da tiksindim..
Merve ve anıl kaç kere bernayla tartıştı,canım cicim falan da değiller,berna da salak değil ,kendisine tam güvenilmediğini çok iyi anlıyordur bence.Adadaki en dönek insan hakan evet.Maalesef.Hakanın turabiyle sadece konusmak isteyipte vazgecmesi döneklik oluyor, anıl ve mervenin bernayı oy için yanlarında tutup arkasından atıp tutmaları normal oluyor. Sırf yuzune canım cicim demiyorlar diye öylemi hahahah
Size iyi eğlenceler
Yaa ben diyetteyimyaa nasıl içim gittiiii olsa ne yerim varyaaa
Merve ve anıl kaç kere bernayla tartıştı,canım cicim falan da değiller,berna da salak değil ,kendisine tam güvenilmediğini çok iyi anlıyordur bence.Adadaki en dönek insan hakan evet.Maalesef.
"İyi eğlenceler" demeniz de komik bence. :)
Aynen ama ben heyecandan izleyemiyorum ,yarış bitince kimin kazandığını yazıverin
Hadi ya,gitti gene..
nerden anladınHilmi ile begüm um olayı gerçek gibi
yazık hilmi ye
onun adı örümcek kız bir kere...babam koyduOhaaa hilmi o kara kızı nasıl kucakladı oyleeee
yaaa bakışları da yakaladım doğru olabilüüüvazgectım,nasıl atladı oyle sarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?