Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bikhtim simit sarayindan bıkh-tım! Yether acun yether!

Herşeyden tiksindigim şu nadide günlerde acunun sayesinde simit sarayindan da tiksindim..

Kendi ağzınızla hakanın dönek olduğunu söylüyorsunuz.Körü körüne bu kadar insanları desteklemeyin.Merve aydının hataları yok mu illaki vardır ,mesela geçen yarışta doğukanın üstüne çok gittiler,gereksizdi,onun dışında bir tane bile dönek davranışını görmedim ,görmediğim için çok sağlam karakterli old. için destekliyoruz zaten.
Yaşım 18

Merve ve anıl kaç kere bernayla tartıştı,canım cicim falan da değiller,berna da salak değil ,kendisine tam güvenilmediğini çok iyi anlıyordur bence.Adadaki en dönek insan hakan evet.Maalesef.
"İyi eğlenceler" demeniz de komik bence. :)

Hey bomb bak yeni bölüm başladı hadi izleyelim keyif alalım polemik olmasın kalpler kirilmasin :))

Aynen ama ben heyecandan izleyemiyorum ,yarış bitince kimin kazandığını yazıverin

hasan atamıyo ya unluler yaklassın dıye mı hep hasan oynuyor yaaa, hılmı turabı ıkısınden bırı de oynaması gerekmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…