Ben dün izleyemedim. Çok şey kaçırmışım galibaaaaaEvet ikisi. Şoka girebilirsin rahatlıkla :)))
çok şey kaçırmadın.Ben dün izleyemedim. Çok şey kaçırmışım galibaaaaa
Gerçekten sıktı artık. Önceden heyecanla beklerken şimdi sadece kim kazanmış? kim gitmiş? bunları öğrensem yetiyor.çok şey kaçırmadın.
hasan yine yalnız
merve yine ağlak
berna dengesiz
anılın kafası karışık
turabi MANİdar
sahra ve bozok sinir bozucu
falan filan işte. amaaaan hep aynı
AYNEN bende kim gitmiş oyunu kim kazanmış yetiyorGerçekten sıktı artık. Önceden heyecanla beklerken şimdi sadece kim kazanmış? kim gitmiş? bunları öğrensem yetiyor.
ben böyle yarışmalarda sms gönderenleri hiç anlamam. genel olarak bakışım bu yani bana ne kim birinci olursa olsun. ama eğer sms gönderen biri olsaydım hasan tercihim olurdu.Benim anlamadığım hasanın fan kitlesi. Hilmicem varken turabi varken hasan nasıl 1. Oluyor yoksa acunun oyunu mu bu da? Bir kaç yorum okudum burda birsuru kişi var hasanla ilgili pek yorum görmedim pek inandırıcı gelmiyor sms de 1.çıkması
Hasan sahrayla grup olduğundan beri antipatik geliyor bana. Sahranın ses tonu bile itici geliyor nedense iki sezondur sevemedim kızı.ben böyle yarışmalarda sms gönderenleri hiç anlamam. genel olarak bakışım bu yani bana ne kim birinci olursa olsun. ama eğer sms gönderen biri olsaydım hasan tercihim olurdu.
sahrayı bende sevmem bak itici geliyor bana. önceki sezondada sevmezdim. babasını da sevmemHasan sahrayla grup olduğundan beri antipatik geliyor bana. Sahranın ses tonu bile itici geliyor nedense iki sezondur sevemedim kızı.
Benim anlamadığım hasanın fan kitlesi. Hilmicem varken turabi varken hasan nasıl 1. Oluyor yoksa acunun oyunu mu bu da? Bir kaç yorum okudum burda birsuru kişi var hasanla ilgili pek yorum görmedim pek inandırıcı gelmiyor sms de 1.çıkması
Ben son iki sezonu izledim hasanın olduguHasanin fan kitlesi oldukça fazla canım ya. Önceki survivorda da son ikiye kalmıştı nihatla zaten. Seveni çok yani.
Sms gondermeyi gereksiz gormesem merveyle hasana sms atardim ben de.
Bu topikteki ankette de hasan açık ara onde mesela.
Hakan sonunda açıldı turbiye doğukanın çöpçatanlığı sayesinde
En sonunda hakan turabiye açıldı da platonik aşk sona erdi :))
Doğukanın payı büyük yalnız sevenleri kavuşturdu sonunda :)En sonunda hakan turabiye açıldı da platonik aşk sona erdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?