Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Valla merve haklı,yazık ya,çıldırmakta ağlamakta haklı kız.O kadar 3te 3 yapıyor,gene yiyemiyor.Anıl'ı da seviyoruz iyi hoş ama yarışmıyor ya.Yarışamıyor,ilk 2 hafta iyiydi,sonraları zaten fazla yarışmamaya başlamıştı.Merve bireyselim ben artık dedi,şaşırdım .
Doğukan'ı da seviyordum,ama çok yanlış konuştu,yani "arkadan atıp tutma" derken arkadan atıp tutması da çok saçmaydı.
Hakan gene yapıyor dönekliği,bernaya neler demişti,şimdi sarılıyor falan ,yalnız bırakmayalım demeler,şu sinsi planları olmasa çok sempatik birisi,1. bile olabilirdi,ama sırf bu davranışları yüzünden olacağını düşünmüyorum.
Sahra ne kadar gıcık ya,tam mahalle ağzıyla konuşuyor,Serenay da hakan ne derse başını sallıyor,komiğime gitti.
Turabiyi sevmem ama ünlülerle iyi niyetle konuşması çok sempatikti.
Velhasıl ben bu yarışmada kimin iyi,kötü haklı veya haksız old. çözemiyorum. Rol mu yapıyorlar,gerçekler mi anlamıyorum.

He bir de -bence yani- turabiyle hilmicemin birbirini sevdiğine gerçekten inanmıyorum.Bence aslında ikisi de birbirini sevmiyor,ama öylesine bir ittifak yaptılar.Oy potansiyelleri çok yüksek çünkü.Bazen böyle hilmicemin turabiye bakışlarını yakalıyoruz,şok oluyoruz.Böyle düşmanca "ne diyor gene bu ya" der gibi bakıyor,çok komik.Hilmi turabiye uymasaydı,çok rahat her hafta 1. olurdu

ünlülere yazık diyemicem o kadar para alırken iyidi diyorum sadece
para kazanmak kolay değil

çok şey kaçırmadın.
hasan yine yalnız
merve yine ağlak
berna dengesiz
anılın kafası karışık
turabi MANİdar
sahra ve bozok sinir bozucu
falan filan işte. amaaaan hep aynı
Gerçekten sıktı artık. Önceden heyecanla beklerken şimdi sadece kim kazanmış? kim gitmiş? bunları öğrensem yetiyor.

Benim anlamadığım hasanın fan kitlesi. Hilmicem varken turabi varken hasan nasıl 1. Oluyor yoksa acunun oyunu mu bu da? Bir kaç yorum okudum burda birsuru kişi var hasanla ilgili pek yorum görmedim pek inandırıcı gelmiyor sms de 1.çıkması

ben böyle yarışmalarda sms gönderenleri hiç anlamam. genel olarak bakışım bu yani bana ne kim birinci olursa olsun. ama eğer sms gönderen biri olsaydım hasan tercihim olurdu.

ben böyle yarışmalarda sms gönderenleri hiç anlamam. genel olarak bakışım bu yani bana ne kim birinci olursa olsun. ama eğer sms gönderen biri olsaydım hasan tercihim olurdu.
Hasan sahrayla grup olduğundan beri antipatik geliyor bana. Sahranın ses tonu bile itici geliyor nedense iki sezondur sevemedim kızı.

Hasanin fan kitlesi oldukça fazla canım ya. Önceki survivorda da son ikiye kalmıştı nihatla zaten. Seveni çok yani.

Sms gondermeyi gereksiz gormesem merveyle hasana sms atardim ben de.

Bu topikteki ankette de hasan açık ara onde mesela.

Mangalda kül birakmayan dogukana bak hele oturmuş turabiyle dedikodu yapıyor. Vay Doğukan vay. Hasana bak da azcık nasil adam olunur öğren. Net ol biraz net

Ben son iki sezonu izledim hasanın oldugu
sezonu bilmediğim için böyle düşünmüşüm demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…