daha kimse gitmediKim gitti kizlarr
Günleri karistirmisim:)daha kimse gitmedi
yanlış yere yazmışım:)
ütopyaya yazacaktım buraya yazmışım. meral gitti diye:):))) tatlibikizla yarisiyorsunuz sandim bir ara :)))
katılıyorumNe saçma bir yarışma oldu böyle, Turabi kızlarla barışır, Berna Sahra ile barışır , Turabi ile hakan barışır..Kavga etmesinler ama böyle yalandan barışmalar öpüp koklaşmalarda çok saçma. ey kulisler ,oy kaygıları sen nelere kadırsin.
MerveAydın senin kadar tutarsız iki yüzlü fesat birini görmedim Turabi bile senden daha iyi en azından neyse o
canım bozok elenmiş yazmıştın sahranın eleneceği kesinmi acaba sahradansa bozoğun elenmesini tercih ederim açıkçasıKizlar takip ettigim uyelik sonucu d turabi birinci olup sahra elenicekmis kesin yazmis
Kizlar takip ettigim uyelik sonucu d turabi birinci olup sahra elenicekmis kesin yazmis
canım bozok elenmiş yazmıştın sahranın eleneceği kesinmi acaba sahradansa bozoğun elenmesini tercih ederim açıkçası
evet ünlüler için iyi olur gerçi sahranın elenmesi daha iyi olabilir sonuçta tek kızları kalacak takımda ünlülerin kızları çok güçlü bu yüzden zorlanırlar sahra elenirse benceBozok elenseydi ünlüler için iyi olurdu ya :)
bende o yüzden hiç heycanlanmıyorumünlüler maşallahtaönde gittiğiniz oyunlarda hep yeniliyorsunuz sonradan inşallah bu sefer öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?