- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
ve yine gönüllüler kazanır. bernanın ağzını burnunu kıracaklar şimdi
anılla doğuyla hakanla laf dalaşı ettikten sonra ortaya şerefsiz dediBerna ne dedi yine?? Bide sahrayla barisiyorlar. Ben o kufurleri bana eden biriyle asla barismazdim
Abooo simdi ortaya dedim diyo bi de. Ortaya neden serefsiz denir? Yeminle adamlar zor tutuyo kendini ellerinde kalacak bi günanılla doğuyla hakanla laf dalaşı ettikten sonra ortaya şerefsiz dedi
kız boşboğaz ya ağzı bozuk. daha önceki kavgalarında da yapmıştı böyle.Abooo simdi ortaya dedim diyo bi de. Ortaya neden serefsiz denir? Yeminle adamlar zor tutuyo kendini ellerinde kalacak bi gün
Bir Hasanci olarak ben de cok guldum yaaabozok a üslupla ilgili verdikleri mesaj çok iyiydi. hasan bozulmuştur ama kıyamambide sonunda bozok gibi bağırıyolar
kızların birbirine aşkım bitanem diye hitap etmesi gibi düşünmüştüm ben onu. ama düşününce merve anıla hiç kızmıyo hakkaten?Survivor All Star’da dün akşam Anıl ve Merve Aydın arasında geçen konuşma dikkat çekti.
Survivor All-Star’da Turabi ile oynadığı oyunu kaybeden Anıl, takım arkadaşlarının yanına döndüğünde “Neden bu kadar çok hata yapıyorum, anlamıyorum” dedi.
Bunun üzerine Merve Aydın, “Daha istekli oynamalısın, oyunu bırakıyorsun” cevabını verince Anıl, “Bırakmak değil bitanem, ayağım takıldı çıkaramadım sevgilim, neden bırakayım oyunu” cevabını verdi.
Anıl’ın Merve Aydın’a “sevgilim”, “bitanem” gibi sözlerle hitap etmesi ikili arasında yeni bir aşk mı başladı sorularını gündeme getirdi.
Daha önce de Hilmicem ile Begüm arasında aşk söylentiler çıkmıştı.
KAYNAK:HÜRRİYET
begüme bak. zaten barışacağınızı bildiğim için ben hiç şeyetmedim. bla bla blaiki gıcık nasıl da yakıştınız
gurursuzluktan ikisi de aslında tencere kapak ağızları fena halde bozukBerna ne dedi yine?? Bide sahrayla barisiyorlar. Ben o kufurleri bana eden biriyle asla barismazdim
berna begümle de tartışıyor....sıradaki.....begüme bak. zaten barışacağınızı bildiğim için ben hiç şeyetmedim. bla bla bla
Bernanın hiç ağzının ayarı yok herkesi sıradan geçirdiberna begümle de tartışıyor....sıradaki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?