- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Ay aslinda bakinca heyecan azaliyor ama tutamiyorum burayada yazmicaktim yorumu gorunce dayanamadim
Instagramda soyluyorlar elenine yarisma sonucu
bozok alır bunu anıl hiç iyi değil.
Simdiye kadar verilen tum bilgiler dogru ciktiKesin bilgi mi peki
Hadi yaaSimdiye kadar verilen tum bilgiler dogru cikti
anıl koşmalarda eskisi gibi değil. ayağı kırıldığı için sanırım haklı olarak gözü kara atlamıyo artık.Anil bugün şaşırttı beni
İstebenimstilim2Hangi sayfa ki ya ben de takip edeyim eksik kalmayayim :))
Yasak Değil mi boyle bir şey kim yayinliyor ki acabaSimdiye kadar verilen tum bilgiler dogru cikti
anıl koşmalarda eskisi gibi değil. ayağı kırıldığı için sanırım haklı olarak gözü kara atlamıyo artık.
mervede bi yarışmada o dik merdiveni çıkarken mi inerken mi ne ayağı içe kaymış kasığı acımıştı hatırlıyo musun? oda ilk zamanlar merdivenlerde çok temkinliydi geçti şimdi sanki.Bir korku var o konuda gerçekten. Ben olsam ben de korkardim valla
SAnirim bilgi sizdiran biri var ekiptenYasak Değil mi boyle bir şey kim yayinliyor ki acaba
mervede bi yarışmada o dik merdiveni çıkarken mi inerken mi ne ayağı içe kaymış kasığı acımıştı hatırlıyo musun? oda ilk zamanlar merdivenlerde çok temkinliydi geçti şimdi sanki.
Simdiye kadar verilen tum bilgiler dogru cikti
Malesed o bilgi yojhasan abi birinci olabilecek miymis peki
Neden hep zanli berna anlamadimve yine gönüllüler kazanır. bernanın ağzını burnunu kıracaklar şimdi
çok konuşuyo çünkü. gereksiz.Neden hep zanli berna anlamadim
Anilin elinde kalicak bir gunçok konuşuyo çünkü. gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?