Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Adam tam hedefe bir şey atacakken oyuna odaklanmışken atamadı yapamadı demekle saçında arı var ayakkabısı çözüldü demek aynı şey. Gönüllüler saçmalıyor. Onların haftalarca yapamadı atamadı larına maruz kaldı ünlüler...

Aman Turabi turbosu sen şu konuya el at, el atmazsan napar adadakiler...

O kliselesmis seyler ama ari olayi fikrimce ayni degol sokabilir zarar verebilir ip cozuldu deniliyor madur olanabilir
Dusti dustu atamadi yapamadi derkej kendinu bilirsin ama o sirada kafanda ari varmi yada ip cozuldumu onu bilmem mumkun degil
Bir daha ki yarista evet ari olayina zatej inanmazlar

hemde ne saçmalama hilmicem başlattı bunu başından beri yapıyor ve bozokta çok daha kötüsünü yapıyor

birde utanmadan konuşuyorlar ünlüler şunun şurasında 1 haftadır başladı

Valla bence hepsi birbirinden beter bu bagirma konusunda. Hiçbirinin diğerine birşey söylemeye hakki yok. Hilmicem gereksizi başlattı bunu da.

Bu ünlülerin yaptığı en büyük yanlış ne olursa olsun takımlarını karşı takıma kötülemek

bakın işte karşı takımdan hiç biz zaman gerçek dost olmuyor

ne yaşanırsa yaşansın birbirlerini kötülememeliler ki gönüllülere koz vermesinler

hasan bile o kadar hakaret işittiği adamları şimdi savunuyor ya

Valla bence hepsi birbirinden beter bu bagirma konusunda. Hiçbirinin diğerine birşey söylemeye hakki yok. Hilmicem gereksizi başlattı bunu da.
acun kendi ağzıyla dedi hilmicem başlattı 2,3 aydır yapıyor müdahale edelim mi dedik vazgeçtik

karşı takımda yapabilir demişti

Izlemedim de ari var demislerse olmamis. Mesela benim ari sokmasina alerjim var hemen dengem bozulurdu. Atamadi demek böyle bi sey degil atamadi diyolar cogunluka atmis oluyolar zaten .
Hem sen kendini bilirsin atip atmadigini ari var olayi cok yanlis bence

acun kendi ağzıyla dedi hilmicem başlattı 2,3 aydır yapıyor müdahale edelim mi dedik vazgeçtik

karşı takımda yapabilir demişti

Aynen. 3 aydır car car bağırıyor oyun alanında. Valla hilmicemin sesi beni bile rahatsız ediyor tv.nin karşısında.

hilmicem begüme kardeşim dedi begüm bir bozuldu sanki

ama kesin kez hilmi begüme o gözle bakmıyor bir kez daha anlaşılmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…