- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
seni mi kırcam gazozBen cay sevmem
Ama hasan hariç hepsi gerçek kötü ya. Nadya da bayaa iyi kötüydü.Deme yaa ben yogileri tutardim hep gonulluler de yogiler olsun Hasan Reyize gercek kotulugu yakistiramadim
aynı şeyi düşünmüşüz....Ya Acun senin reklaminin icine tukureyim bebelerim uyudu gozumden uyku akıyor meraktan gidip yatamiyorum
Ben yattım zaten. Yataktayım. Bekliyom siz yazın kimin gittiğini diye. Yazınca uyuyacam.Ya Acun senin reklaminin icine tukureyim bebelerim uyudu gozumden uyku akıyor meraktan gidip yatamiyorum
Ahahhah ünlülere katılıyorum ozellikle MerveyeAma hasan hariç hepsi gerçek kötü ya. Nadya da bayaa iyi kötüydü.
Hey gidi.
Bunlardan ayı yogi olmaz.
Ünlüler de sanki skybidulara daha çok benİyo. Yakışıklı hakan ve anıl, merve de kalın kaşlı gözlüklü olsun.
ya sorma kaçtır buraya bende yazmak istiyordum...bu begüm oyun sırasında neden sırıtıyor bilen var mı...oyunda sırıtııyordu ya bir tane ağzına çarpasım geldi dişleri dökülsün istedim
kendini brşey sanıyor ya halbuki en başarızlardan biri
hatta oradaki kızların en başarısızı acun comdaki listede
aynı şeyi düşünmüşüz....
Ben yattım zaten. Yataktayım. Bekliyom siz yazın kimin gittiğini diye. Yazınca uyuyacam.
hakan mı yakışıklı ha hayt iyi güldüm bunaAma hasan hariç hepsi gerçek kötü ya. Nadya da bayaa iyi kötüydü.
Hey gidi.
Bunlardan ayı yogi olmaz.
Ünlüler de sanki skybidulara daha çok benİyo. Yakışıklı hakan ve anıl, merve de kalın kaşlı gözlüklü olsun.
aynı durumdayız inanBu biter siz uyursunuz ya ben ?
Survivor biter oglan uyanir ahh ahhh uyku sana doyacam ulen bi gun
Aha da uyandı. Kediyi merak öldürüyormus hakkat
Olsun kiz birlesme partisinde saclari duzelince yakışıklı olduydu. Sen sevmiyosun yaa begenememissindirhakan mı yakışıklı ha hayt iyi güldüm buna
adamın saçları ayrı bir birey olmuş artık
bağımsız<lığını ilan edecek yakında
hakan mı yakışıklı ha hayt iyi güldüm buna
Çarpılırsın ayol, adam daşşş..hakan mı yakışıklı ha hayt iyi güldüm buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?