- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ahahah aslinda Hasanla anlasamamak cok zor buyuk caba harcamak lazımBu turabi hasan her birinci olduğunda biraz daha yumuşuyor ha gayret bir iki kere daha olsa boynuna sarılacak abim diye
Bence Begum bos degil de Hilmi boshilmicem begüme kardeşim dedi begüm bir bozuldu sanki
ama kesin kez hilmi begüme o gözle bakmıyor bir kez daha anlaşılmış oldu
Ahahah aslinda Hasanla anlasamamak cok zor buyuk caba harcamak lazım
başından beri demiştim zaten hilmicem o çirkin itici kıza o gözle bakmaz diyeBence Begum bos degil de Hilmi bos
Haha savunmasida soyle sembol oyununu yanlis anlamisInstagram medyumu yanıldı bu sefer :))
ne hakaret ettin kız....başından beri demiştim zaten hilmicem o çirkin itici kıza o gözle bakmaz diye
sahranın bile daha gideri var dermişim
Haha savunmasida soyle sembol oyununu yanlis anlamis
Sahra diyor israrla elenecek ismi
ne yapayım çok gıcık her kazandıklarında ünlülerin burnundan getiriyor sevinçlrerini yaşatmıyorne hakaret ettin kız....
Sankide istemem sahra gitsinYa bıraksın o işleri :)) iki ergen bir hesap açmış sirf 3000 begeni alabilmek için :))) bakalım sahrayi tuttutabilecek mi?
Bence Begum bos degil de Hilmi bos
doğru söylüyorsun bende gıcık oluyorum valla.... bi de kazanamayınca sanki 4 4lük oyuncu gibi triplere giriyor ya beni benden alıyorne yapayım çok gıcık her kazandıklarında ünlülerin burnundan getiriyor sevinçlrerini yaşatmıyor
kendi ufacık bir şey kazansa havalanıyorda havalınıyor
ona göre onların takıma herşey hak karşı takıma haram
bu saçma davranışlarından bıktım bir kaşık suda boğasım var
En beteri de o pergel gibi bacaklariyla bebek adim kosmasi , oyunlardan sonra kendimi paraladim ayagim aciyo su bu diye bahanelerle aglamasi .ne yapayım çok gıcık her kazandıklarında ünlülerin burnundan getiriyor sevinçlrerini yaşatmıyor
kendi ufacık bir şey kazansa havalanıyorda havalınıyor
ona göre onların takıma herşey hak karşı takıma haram
bu saçma davranışlarından bıktım bir kaşık suda boğasım var
hayır bana da öyle geldi begümün bir mehili var hilminin yokBana da öyle geldi ya sanki Begüm kardeşim demesine bozulmuş gibiydi. Ben de illa bir entrika arıyorum kötü niyetli miyim neyim :))
Deme yaa ben yogileri tutardim hep gonulluler de yogiler olsun Hasan Reyize gercek kotulugu yakistiramadimAy hiçbiri gitmesin ya.
Gönüllüler gerçek kötüler, ünlüler ayı yogiler.
Nasıl ki çocukken hep gerçek kötüleri tuttuysam şimdi de gönüllüleri tutuyom.
Ben cay sevmemsahra gitsin hepinize benden çay
oyunda sırıtııyordu ya bir tane ağzına çarpasım geldi dişleri dökülsün istedimdoğru söylüyorsun bende gıcık oluyorum valla.... bi de kazanamayınca sanki 4 4lük oyuncu gibi triplere giriyor ya beni benden alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?