- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Yaaa kalan gideni aratirSahra yerine begüm eleneydi keşke de şu şımarık itici hallerine maruz kalmasaydık
aynen öyle oldu valla sinsi sinsi buraya kadar geldi begümYaaa kalan gideni aratir
Sahra ne kuduryodur ama izlerkenaynen öyle oldu valla sinsi sinsi buraya kadar geldi begüm
Tüh beeeee of beeeeSahra ne kuduryodur ama izlerken
yoo bence tam tersi ünlüler kazansın diye neler yapıyor ama onlar kazanamıyor yapıcak bişey yok adam daha ne yapsın 8 8de bile en iyi çıkarttı ki begüm serenayı seçip garantiye oynardı 9 9 oldu bu seferde bayrak yarışıacun bilerek sona hep atış koyuyor adam tarflı çok açık
Bencede ben bile kuduruyorum şu begümün sevinmelerine onu düşünemiyorumSahra ne kuduryodur ama izlerken
HahahaTüh beeeee of beeee
Aynen yaaa,kızın içinden ne çıktı yaaBencede ben bile kuduruyorum şu begümün sevinmelerine onu düşünemiyorum
o sırıtışını izlemek işkenceden beterSahra yerine begüm eleneydi keşke de şu şımarık itici hallerine maruz kalmasaydık
açıkçası ben öyle düşünmüyorum bariz bir şekilde ünlüler iyi parkurlada o atışlar olmasaydı ünlülerin yerinde gönüllüler olacaktıyoo bence tam tersi ünlüler kazansın diye neler yapıyor ama onlar kazanamıyor yapıcak bişey yok adam daha ne yapsın 8 8de bile en iyi çıkarttı ki begüm serenayı seçip garantiye oynardı 9 9 oldu bu seferde bayrak yarışı
aynen en kısa zamanda elenir inşallak bizde kurtuluruz bu işkenceden :)o sırıtışını izlemek işkenceden beter
büyük başarı o aç halleriyle bu kadar sayı almalarıBen açken oyunu bile izleyemiyorum ki onlar yarışıyor yine de 9 9 a geldiler aç aç.
büyük başarı o aç halleriyle bu kadar sayı almaları
gönüllüler o kadar aç olsa 0 çekerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?