Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
berna da enteresan ya sevinmesin mi kız
madem kankasınız mutluluğuna sevin o zaman

Evet bu konuda hak veriyorum sana. Sonunda atış ya da başka bir şey olmasa asıl o zaman haksızlık olur. Ünlülerin beceriksizliginden kaynaklanıyor bu durum. Atışlarda basarisizlar bariz ama bir gun adada bunu yenmek için çalıştıklarını görmedim. Çalışın biraz atış antremani yapin ama yok. Tembel tenekeler :))

Yani kim ister dimi sürekli ezilsinler kaybetsinler artık gönüllüleri tutanlar bile ünlüler kazansın istiyor
Acunn bile öyle istiyor eminim
Bakalım bu akşam neler olacak :)

bozoğun elenmemesine şok oldum valla bu kadar da olmaz, acun kimi istiyorsa onu 1. yapcak sürekli kural değişiklikleri entrikalarla..
Ben kesin diskalifiye olur sanip daha da survivora gelmem diye gider yaptiydim da elimde patladi

Acun ve entrikalari vol.1347929484

ben adanın şu görüntülerini yarışmalardan daha çok seviyorum

Eyvah tatlı var. Acun sakinleştirici hazirlasin bir kenara ünlüler kaybederse mervenin yapabileceklerini düşünemiyorum. Dehşet olaylar olabilir

Acun hedefi kocaman yapmış bu sefer ünlüler kazansın diye ama inşallah gönüllülere yaramaz bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…