Ayrıca şu atış olmasa tezini de anlamıyorum . Atış olmayıpta ne olacak sonunda düz parkur mu koşacaklar sürekli
Hepsinde ayrı bir atış var üstelik hiçbiri birbirine de benzemiyor gönüllüler nasıl başarılı oluyor
Geçende yapboz vardı sonunda ünlüler yine kaybetti
Eeee ne olacak sonunda peki ünlüler de bu kadar beceriksiz olmasın
Bu akşam bari kazansınlar ya gına geldi iyice
merve yine kazanamıcaz ödülü diye ağlıyo bence
Yani kim ister dimi sürekli ezilsinler kaybetsinler artık gönüllüleri tutanlar bile ünlüler kazansın istiyorEvet bu konuda hak veriyorum sana. Sonunda atış ya da başka bir şey olmasa asıl o zaman haksızlık olur. Ünlülerin beceriksizliginden kaynaklanıyor bu durum. Atışlarda basarisizlar bariz ama bir gun adada bunu yenmek için çalıştıklarını görmedim. Çalışın biraz atış antremani yapin ama yok. Tembel tenekeler :))
Ben kesin diskalifiye olur sanip daha da survivora gelmem diye gider yaptiydim da elimde patladibozoğun elenmemesine şok oldum valla bu kadar da olmaz, acun kimi istiyorsa onu 1. yapcak sürekli kural değişiklikleri entrikalarla..
Merve Serenay tarafından elenir böylece geçen senenin öcü alınmış olur. Bir kurguda ben yapayım dedim.Aynen ya . Kurgular var bariz de yine izliyoruz işte:)
Merve Serenay tarafından elenir böylece geçen senenin öcü alınmış olur. Bir kurguda ben yapayım dedim.
ödül ney kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?