Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
6 güne çıkmasının sebebi maral ın sezon finali yapması.büyük final ne zaman acaba kaç haftaları kaldı şimdi??

Yaren nerdesinnn
Kim kazancak instagramdan bak da söyle :)
Hahha gec oldu ama geldim
Annem bende bu ajsam survivor sanki bizim evde ayni mac izleyen adamlr gibi izliyor annem bu aksam hasan dunyanin lafini yedi hhahaha neyseki kazandik yoksa annem nasil toparlanirdi belli degil.benim icim olmus yahu

Bu hafta tahmin veremedim yazmis takip ettigim sahis

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/05/26/bozok-gitmeliydi

Bozok gitmeliydi
Şiddeti bu toplumun ruhundan tırnaklarımızla kazıyıp atmamız lazım. Ekranda şiddeti özendiren, öven ya da mazur gören davranışları bu nedenle asla kabul edemiyorum.
Survivor'da Bozok ile Hakan arasında yaşanan sert rekabet, sonunda şiddete vardı. Bozok, arkadaşını kutlamak için kulvara giren Hakan'a 'resmen' kafa attı. Acun Ilıcalı, konseyde Bozok'a verilecek cezayı açıklayacaklarını söyleyince, bir umutla bekledim. Çünkü daha önce Pascal Nouma ve Berna çok daha 'hafif' kalabilecek davranışları yüzünden yarışmadan ihraç edilmişlerdi. Ama tıpkı daha önce Turabi'ye verildiği gibi, Bozok'a da sadece 'bir hafta oyunlardan men' cezası verildi.
Bana göre Bozok bu yarışmanın en sert, en nobran, hatta en kaba yarışmacısı. Hem yarışma sırasında, hem de konseyde Hakan'dan özür dilemek yerine üslup ve davranışlarını daha da sertleştirmeyi tercih ederek, eline geçen önemli bir fırsatı heba etti.
Kimse 'ağır tahrik' mazeretinin ardına sığınmaya kalkmasın. Zira Survivor; nefesine değil, nefsine hakim olabilenin kazanacağı bir yarışma. Bozok'un SMS tartısına çıkacağı ilk gün, cezayı halkın keseceğine inanıyorum.

Gönüllüleri tutuyorum ama artık ünlüler ödül kazasın istiyorum yarışmanın zevki kalmadı ya hep gönüllüler kazanıyor bir şekilde...
Ve o kadar aç değiller ünlüler bence gönüllüler gibi yemek yemeseler de illa ki bir şeyler yiyorlar.

Dün MerveA ve Berna dost evinde tartıştı Berna kalktı gitti
Hakan barakada uzanmış anne açım modundaydı

Sonra hava biraz karardı diğer çekim başladı ve hepsi barakada bir araya gelmiş gülerek konuşup oyun kritiği yapıyorlardı
Özellikle MerveA ve Berna ne oldu o sinirli hallerinden eser kalmamış
Bir anda insan öyle değişmez bir anda insan gülmeye başlamaz tabii o arada bir şeyler yemediyse :)

Berna sakinleştirici kullaniyormus, merve de ondan ödünç aldı herhalde :)))

Artık yarışmanın hiç zevki kalmadı.Ünlüleri destekliyorum.Adamlar oyun kazanamıyor,acun da bilerek mi oyunların sonuna hep atma koyuyor onu anlamadım ya.Biliyor yani bu adamlar atamıyor önden önden gelip.
Sonra mervelerin hakanı yazması saçma bence,merve aydını destekliyorum sonuna kadar ama hakanı yazmaları yanlış hakan giderse kim yarışacak.Açıkcası koskoca takımın yükünü hakan ve merve aydın çekiyor.Merve gitmez,ama giderse bunlar hiç oyun kazanamaz.Takımın yükünü başından beri taşıyan bir tek yarışmacı var.O da merve aydın.
Merve bazen fevri ve sinirli davranıyor,rol yapamıyor,keşke azıcık rol yapsa diyorum artık.Ama kız haklı yani.O kadar yarışmada 3te 3 yap gene oyun alama.Kızın ne suçu var ki?Tabiki delirir.
Ve acun da bozoğu elemedi,anlamıyorum ben ya.Hakanı sevmezdim ama şuan üzüldüm ve sempatik gelmeye başladı.Yazık koskoca evli barklı adama denek tahtası gibi vurup duruyorlar.Acun sıktı artık ya bilerek gönüllülerin kazanmasını mı istiyor napıyor anlamadım.
He anıl'ı da çok seviyorum çok tatlı,ama gitmesi gerek.Anıl ,berna,özellikle serenay old. sürece ünlüler oyun kazanamaz.Çünkü begüm hep serenayı seçiyor ve serenaydan daha güçlü.
Şu begümünde merveden oyun alınca salak salak gülmesi çok komik bence,çok itici bir kızmış,bir an önce gitse de kurtulsak.
Hasan'a da şaşırdım,hakana hala "sana kafa atmadı ki " diyor,olmadı,yakışmadı ona bence.Tuhaf tuhaf davranmaya başladı o da,bugüne kadar davrandıkları yalan mıydı yani anlamadım.
Kimin 1. olacağını da çok merak ediyorum.

Hakan yazilmamaliydi konseyde gerçekten. Oyun kazanan bir merve bir de o var. Doğukan da kendine geldi artık oyun kazanmaya başladı. Bir anil kaldi hala bir işe yaramayan. Bu hafta o gider inşallah. Serenay da geçen seneki gibi yine düşüşte. Gecen sene de iyi baslamisti sonlara doğru düşmüştü ivmesi. Bu sene de ayni maalesef. Tekrar silkelenip kendine gelmezse gitmesi gerekenlerden niri de o. Finale gidecek kadar iyi oynamıyor.

Ünlüler takımında finali hak edenler Doğukan hakan ve merve bence.

tamamen katılıyorum.bi insan açken bu kadar nasıl canlı olur sadece hindistan ceviziyle? o sıcakta..sms oylamasınada güvenim yok çünkü noter onaylı deniyor ama kimin kaç oy aldıgı neden yazmıyor?

dün akşam ünlüler kazanır diye umut etmiştim ama gene gitti yemek bu akşam inşallah yemek falan kaznırlar doyarlar
hakan merve doğu hasan kıbrısa gitdin kalanı elensin
merveyi hiç sevmiyorum ama başarılı kız ilk defa dünakşam başarısızdı.

Acun'un canı kimi birinci yapmak isterse o 1. olur

bozoğun elenmemesine şok oldum valla bu kadar da olmaz, acun kimi istiyorsa onu 1. yapcak sürekli kural değişiklikleri entrikalarla..

tamamen katılıyorum.bi insan açken bu kadar nasıl canlı olur sadece hindistan ceviziyle? o sıcakta..sms oylamasınada güvenim yok çünkü noter onaylı deniyor ama kimin kaç oy aldıgı neden yazmıyor?
Aynen ya . Kurgular var bariz de yine izliyoruz işte:)

Ayrıca şu atış olmasa tezini de anlamıyorum . Atış olmayıpta ne olacak sonunda düz parkur mu koşacaklar sürekli
Hepsinde ayrı bir atış var üstelik hiçbiri birbirine de benzemiyor gönüllüler nasıl başarılı oluyor
Geçende yapboz vardı sonunda ünlüler yine kaybetti
Eeee ne olacak sonunda peki ünlüler de bu kadar beceriksiz olmasın

Bu akşam bari kazansınlar ya gına geldi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…