- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Hahha gec oldu ama geldimYaren nerdesinnn
Kim kazancak instagramdan bak da söyle :)
Hatta ceza degil odul oldu son zamanlarda bozok basarisizdiGönüllüleri tutuyorum ama resmen saçmalık. Hadi ceza vericen odul kazansa da takim ona da gonderme. Boyle hem oynamiyo kenarda keyif yapiyo hem odule gidecek
Gönüllüleri tutuyorum ama artık ünlüler ödül kazasın istiyorum yarışmanın zevki kalmadı ya hep gönüllüler kazanıyor bir şekilde...
Ve o kadar aç değiller ünlüler bence gönüllüler gibi yemek yemeseler de illa ki bir şeyler yiyorlar.
Dün MerveA ve Berna dost evinde tartıştı Berna kalktı gitti
Hakan barakada uzanmış anne açım modundaydı
Sonra hava biraz karardı diğer çekim başladı ve hepsi barakada bir araya gelmiş gülerek konuşup oyun kritiği yapıyorlardı
Özellikle MerveA ve Berna ne oldu o sinirli hallerinden eser kalmamış
Bir anda insan öyle değişmez bir anda insan gülmeye başlamaz tabii o arada bir şeyler yemediyse :)
Artık yarışmanın hiç zevki kalmadı.Ünlüleri destekliyorum.Adamlar oyun kazanamıyor,acun da bilerek mi oyunların sonuna hep atma koyuyor onu anlamadım ya.Biliyor yani bu adamlar atamıyor önden önden gelip.
Sonra mervelerin hakanı yazması saçma bence,merve aydını destekliyorum sonuna kadar ama hakanı yazmaları yanlış hakan giderse kim yarışacak.Açıkcası koskoca takımın yükünü hakan ve merve aydın çekiyor.Merve gitmez,ama giderse bunlar hiç oyun kazanamaz.Takımın yükünü başından beri taşıyan bir tek yarışmacı var.O da merve aydın.
Merve bazen fevri ve sinirli davranıyor,rol yapamıyor,keşke azıcık rol yapsa diyorum artık.Ama kız haklı yani.O kadar yarışmada 3te 3 yap gene oyun alama.Kızın ne suçu var ki?Tabiki delirir.
Ve acun da bozoğu elemedi,anlamıyorum ben ya.Hakanı sevmezdim ama şuan üzüldüm ve sempatik gelmeye başladı.Yazık koskoca evli barklı adama denek tahtası gibi vurup duruyorlar.Acun sıktı artık ya bilerek gönüllülerin kazanmasını mı istiyor napıyor anlamadım.
He anıl'ı da çok seviyorum çok tatlı,ama gitmesi gerek.Anıl ,berna,özellikle serenay old. sürece ünlüler oyun kazanamaz.Çünkü begüm hep serenayı seçiyor ve serenaydan daha güçlü.
Şu begümünde merveden oyun alınca salak salak gülmesi çok komik bence,çok itici bir kızmış,bir an önce gitse de kurtulsak.
Hasan'a da şaşırdım,hakana hala "sana kafa atmadı ki " diyor,olmadı,yakışmadı ona bence.Tuhaf tuhaf davranmaya başladı o da,bugüne kadar davrandıkları yalan mıydı yani anlamadım.
Kimin 1. olacağını da çok merak ediyorum.
Gönüllüleri tutuyorum ama artık ünlüler ödül kazasın istiyorum yarışmanın zevki kalmadı ya hep gönüllüler kazanıyor bir şekilde...
Ve o kadar aç değiller ünlüler bence gönüllüler gibi yemek yemeseler de illa ki bir şeyler yiyorlar.
Dün MerveA ve Berna dost evinde tartıştı Berna kalktı gitti
Hakan barakada uzanmış anne açım modundaydı
Sonra hava biraz karardı diğer çekim başladı ve hepsi barakada bir araya gelmiş gülerek konuşup oyun kritiği yapıyorlardı
Özellikle MerveA ve Berna ne oldu o sinirli hallerinden eser kalmamış
Bir anda insan öyle değişmez bir anda insan gülmeye başlamaz tabii o arada bir şeyler yemediyse :)
Acun'un canı kimi birinci yapmak isterse o 1. olurArtık yarışmanın hiç zevki kalmadı.Ünlüleri destekliyorum.Adamlar oyun kazanamıyor,acun da bilerek mi oyunların sonuna hep atma koyuyor onu anlamadım ya.Biliyor yani bu adamlar atamıyor önden önden gelip.
Sonra mervelerin hakanı yazması saçma bence,merve aydını destekliyorum sonuna kadar ama hakanı yazmaları yanlış hakan giderse kim yarışacak.Açıkcası koskoca takımın yükünü hakan ve merve aydın çekiyor.Merve gitmez,ama giderse bunlar hiç oyun kazanamaz.Takımın yükünü başından beri taşıyan bir tek yarışmacı var.O da merve aydın.
Merve bazen fevri ve sinirli davranıyor,rol yapamıyor,keşke azıcık rol yapsa diyorum artık.Ama kız haklı yani.O kadar yarışmada 3te 3 yap gene oyun alama.Kızın ne suçu var ki?Tabiki delirir.
Ve acun da bozoğu elemedi,anlamıyorum ben ya.Hakanı sevmezdim ama şuan üzüldüm ve sempatik gelmeye başladı.Yazık koskoca evli barklı adama denek tahtası gibi vurup duruyorlar.Acun sıktı artık ya bilerek gönüllülerin kazanmasını mı istiyor napıyor anlamadım.
He anıl'ı da çok seviyorum çok tatlı,ama gitmesi gerek.Anıl ,berna,özellikle serenay old. sürece ünlüler oyun kazanamaz.Çünkü begüm hep serenayı seçiyor ve serenaydan daha güçlü.
Şu begümünde merveden oyun alınca salak salak gülmesi çok komik bence,çok itici bir kızmış,bir an önce gitse de kurtulsak.
Hasan'a da şaşırdım,hakana hala "sana kafa atmadı ki " diyor,olmadı,yakışmadı ona bence.Tuhaf tuhaf davranmaya başladı o da,bugüne kadar davrandıkları yalan mıydı yani anlamadım.
Kimin 1. olacağını da çok merak ediyorum.
Sadece Berna değil ki hepsi öyleydi Hakan falan canlanmıştı :) Valla Berna da işe yaradığı söylenemez pekBerna sakinleştirici kullaniyormus, merve de ondan ödünç aldı herhalde :)))
Aynen ya . Kurgular var bariz de yine izliyoruz işte:)tamamen katılıyorum.bi insan açken bu kadar nasıl canlı olur sadece hindistan ceviziyle? o sıcakta..sms oylamasınada güvenim yok çünkü noter onaylı deniyor ama kimin kaç oy aldıgı neden yazmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?